Mohammed 19, åtalas för vaginal och anal våldtäkt av 13-åring på skoltoalett


INVANDRARVÅLD. En 19-årig man misstänks för ha stängt in en 13-årig flicka på en toalett i en skola i Östersund och våldtagit henne. Mannen har åtalats misstänkt för våldtäkt mot barn. Han åtalas även för övergrepp i rättssak eftersom han ska ha hotat att misshandla flickan om hon berättade för polisen.

Chefsåklagaren Stefan Ekeroth säger att mannen nekar till anklagelserna och hävdar att han inte visste att flickan var under 15 år.

-Pettersson ser att detta rapporteras sparsamt i lokal och rikspress men inget hatmedia talar om att den påstått 19-årige misstänkte gärningsmannen heter Mohammed och är medborgare i Syrien, dessutom har åklagaren inte ens yrkat på utvisning om han fälls.

Jag menar att regering och riksdag samt ljugande journalister är medansvariga till våldtäkten, eftersom de medvetet blandar vuxna araber med barn. 
mohammed_valdtakt

mohammed_hot


37 responses to “Mohammed 19, åtalas för vaginal och anal våldtäkt av 13-åring på skoltoalett

 • Sidewinder

  Löfvenjuntan väntar bara på att införa sharia. Stening som straff för att bli våldtagen, snart i en nogo-zon nära dig!

  Allvarligt, detta måste få ett slut! Det är vansinne att tillåta vuxna män i skolan, bland barn. De som står bakom detta borde åtalas! De har ansvar för barnen och utsätter dem för oidentifierade ev soldater från IS och allsköns slödder från tredje världen.

  Dags för uppror i hela Sverige! Detta får inte fortsätta! Vi måste få en riktig regering med känsla för vad som är rätt och fel och som sätter landets invånare främst!

  Gilla

  • Sidewinder

   Menar förstås landets rättmätiga invånare: etniska svenskar och ostraffade svenska medborgare.
   INTE invandrade parasiter.

   Gilla

 • Anna

  Många skolor idag både privata och kommunala tar i mot så kallade flyktingbarn som i själva verket är vuxna män från länder med främmande kultur och religion, de sätter sedan de i skolklasser med riktiga barn, ungdomar, vilket blir total kulturkrock och borde inte få förekomma.
  De här männen från muslimska länder eller flyktingbarn som man framställer de som, får inte filmas eller fotas i skolan eller olika aktiviteter runt skolan, det skrivs speciella papper på det, en orsak är säkert att föräldrar, vårdnadshavare och andra inte ska få vetskap om dessa låtsasbarn.
  Jag anser det helt oacceptabelt och risk att barnen de riktiga barnen kan fara illa på olika vis, som i detta fruktansvärda fall
  Ett sett att stoppa detta vansinne är att rösta bort styrande regering 2018

  Gilla

 • Killnow

  Här är barnen som lär sig svenska på Wargentinskolan i Östersund.

  Gilla

 • Suzie

  Ännu ett stackars oskyldigt flickebarn har fått sitt liv förstört pga främst Ruinfeldts och Löfvens massimport av pedofilkultur barbarimän,må det finnas en särskild plats i helvetet för sådana sataniska rovdjur och alla inom och sjukklöverjuntans medlöpare som agerar som asylaktivister och därmed deltagit i skändande av våra barn, pojkar och unga kvinnor.Ni har mycket blod,våld ond bråd död på era smutsiga förrädarhänder,Ve er ,ni är skammens och ondskans lakejer och huggormars avkomma vare sig ni förstår det eller ej,domens dag kommer,var så säker på det och då får ni stå till svars för allt ont ni har medverkat i mot det svenska folket och särskilt de försvarslösa barnen och kvinnorna ni gett som lovligt byte åt kolonisatörerna från mena.
  Var är ni alla fäder till alla så grymt av politikerhelvetet svikna barnen/unga kvinnorna,dessa arma som blivit våldtagna och skändade av barbarimän med pedofilkultur,varför är ni så tysta,var är ni,varför står ni inte upp för era barns heder och ära,?vägra skicka era barn till skolor som medverkar till att pedofilkulturmän tillåts gå i samma skola och klass som era minderåriga barn.Vad är det för fel på er fäder? (mödrar med för den delen)hur kan ni tillåta detta och bara tiga? skäms med er,stå upp för era barn och gör vad rätt är för era barn.Frigolit gick ut i svt och sa att vuxna asylsökande män skulle gå tillsammans med barn som går i årskurs 1-9 och jag blev minst sagt upprörd över denna vidriga order, själv skulle ormen Frigoliten aldrig sätta sina egna barn i en sådan klass,den förbannade hycklaren och barnaplågaren,men ytterst är det föräldrarnas ansvar att inte skicka iväg sina barn till skolan under sådana oacceptabla omständigheter där barnens hälsa,liv och säkerhet står på spel.Hur många svenska barn och unga män och kvinnor skall ytterligare behöva offras på mångkulturens blodiga altare innan svenska folket reagerar och agerar?

  Gilla

  • Bror

   ”De lönar gott med ont och min kärlek med hat.

   Sätt en ogudaktig man över honom,
   låt en åklagare stå på hans högra sida.
   När han ställs inför rätta må han dömas skyldig,
   och hans bön bli till synd.

   Må hans dagar bli få
   och en annan överta hans ämbete.

   Må hans barn bli faderlösa och hans hustru änka.

   Må hans barn alltid irra omkring och tigga
   och söka sitt bröd långt från sina ödelagda hem.

   Må ockraren få allt han äger i sin snara
   och främlingar plundra hans egendom.

   Må ingen visa honom barmhärtighet
   och ingen förbarma sig över hans faderlösa.

   Må hans efterkommande bli utrotade
   och hans namn utplånat i nästa släktled.

   Må hans fäders missgärning bli ihågkommen
   inför HERREN och må hans mors synd
   ej bli utplånad.

   Må de alltid finnas inför HERREN,
   må minnet av dem utrotas från jorden.
   Ty han tänkte inte på att vara barmhärtig”
   (Psalm 109:1-16a)

   Gilla

 • Russell's Paradox

  Citat: ”Jag menar att regering och riksdag samt ljugande journalister är medansvariga till våldtäkten, eftersom de medvetet blandar vuxna araber med barn.”

  Nonsens. De gör inget sånt, de är idioter som bäst. Det finns ingen planering (vilket är nödvändigt för medansvar). Mer viktigt, ur ett straffrättsligt perspektiv, är att en individ är ansvarig för sitt eget beteende.

  Ditt argumenterande gör deras beteende mer legitimt: ”ohh.. jag trodde att det var okej med överraskningssex eftersom jag ”trodde” att det var okej. Merkel och Reinfeldt sa det ..”

  Gå inte ner i den idiotiska brunnen.

  Problemet är att invandrare inte känner till vår lagstiftning (och hur ska de kunna göra det), har en annorlunda moralisk kompass, och kan, eventuellt tycka att vi inte bryr oss om de eventuella regler vi satt upp.

  En människa är ansvarig för sina egna handlingar .. inte ”regeringen”.

  Om du drar en trettonåring in på toaletten och våldtar henne har du begått ett brott som förtjänar fängelse, skam, utvisning.

  Våra politiker har möjligen varit godtrogna men de är inte ansvariga för individers beteende.

  Gilla

  • Hönsmamman

   Fast det är dom som möjliggjort att han kunnat komma hit och få möjlighet till diverse statsunderstödd ekonomisk finansiering av ett om så önskas kriminellt leverne?

   Skiten ska betalas av någon och det har politikerna gett sitt medgivande till? De bidrar med en bas för dessa att verka utifrån vilket vilken idiot som helst kan söka sig till?

   Gilla

  • Stefan.

   Djävla trams de är medskyldiga, de har medvetet dragit hit våldtäktsmännen. Folket har aldrig tillfrågats.
   Jag är rädd, nu bryter de sig in i sovrummet om nätterna.
   Stretar du emot får du en kniv i ryggen.

   Gilla

 • Helmer

  Den muslimska förövaren kommer att få känna på den hårda svenska rättvisan. 4-5 timmars samhällstjänst brukar det numera bli för våldtäkt, dvs. om det överhuvudtaget blir fällande dom.

  Gilla

 • Kajsa

  Stackars lilla flickunge, vilket trauma…

  Det är så här de arabiska fruarna har det, från dag 1. De har inte rätt att säga nej till sex när maken kräver det. De blir sina mäns sexdockor. Vilket brutalt uppvaknande Sverige har framför sig.
  Jag kan inte låta bli att önska att den här förövaren tas om hand ordentligt och rättvist inom kriminalvården sedan…

  Gilla

 • Argus

  Fäblessen för analsex hos dessa medeltida män torde härröra sig från önskan om något invant då det torde vara den enda sexuella erfarenheten från deras hemländer där flickorna hålls åtskilda från män.

  Gilla

  • Fredde

   Det är inget fel med analsex – om båda är med på det och görs på rätt sätt. (och är gamla nog förstås)

   Men, dessa ”berikare” har ju en annan syn på saken. Vaginalt är bara för att producera barn, medan analt är ”det rätta”.
   Och enligt deras kultur så är det mannen som bestämmer när och hur det ska göras.
   Kvinnan/flickan ska tiga och ta mot.

   Men, det är väl inte riktigt vad FI tycker, hur kan de då acceptera detta? De är ju väldigt tysta….

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Någon som ännu har något att invända mot huggkubben och den skarpslipade yxans överlägsna effektivitet i dylika fall? Man kan även i synnerligen grova brottsfall begagna sig av den ändamålsenliga kåkstrykningen vid skampålen. Mästermans biträde, flåbusen, kommer då väl till pass med påk och piska!
  Ett annat mycket tilltalande och fullt motiverat alternativ är direktavvisning. Tråkigt nog så väljer rättsutövarna kontinuerligt att hålla vilddjuren om ryggen och spottar därmed offret i ansiktet. Sverige – den verkliga rövarkulan med internationell status som humanitär stormakt.
  FY FAN!
  Andreas.

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  FI kommer ordna fackeltåg mot rasistiska Svenskar i Östersund o i synnerhet mot SD och för det kränkta 19 åriga Baaarnet som flytt för sitt liv.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Läste texten igen och enligt min uppfattning är åtalet meningslöst då straffet i vårt land är för lågt, dessutom är det dyrt att ha människor i fängelse, mannen är syrisk medborgare och 19 år, det enda rimliga är att utvisa mannen dit han kommer ifrån. Även om han skulle få ett straff på flera år är han snabbt ute och fortfarande ung och jag garanterar att han kommer att fortsätta sin kriminella livsstil, det har Mohammed i GENERNA, hans förebild är en annan Muhammed som mördade och våldtog i Medina år 600, c:a 1500 år sedan och han är muslimernas förebild och uppmanar i koranen/sharia till mord och våldtäkt på icke-muslimer….
  SÅ UT MED SKITEN!!! Eller släpp han direkt, vad gör det för skillnad med några veckor i svenskt fängelse ? Troligen bedöms han som så ung så att han inte får fängelse, troligen skyddstillsyn. Hade han varit etnisk svensk skulle straffet blivit hårt, nu är han en syrier och straffet blir löjeväckande. Som jag skrivit tidigare, detta kommer att bli värre om inte Sveriges befolkning går ihop och säger ifrån tydligt till vårt politikerfrälse, – vi måste lägga rösten på SD, enda sättet att protestera mot vansinnet!
  Lagen måste ändras, utländska medborgare ska ut direkt när de begår grova brott! Inget annat land behåller utländska våldtäktsmän!

  Gillad av 1 person

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Tyvärr en konsekvens av den ansvarslösa massinvandringen och det kommer bara att bli värre tills Sveriges befolkning går samman mot ”open border” politiken!
  Bara Sverige välkomnar kriminella, inget annat land på jorden!!! Man utvisar sådana här typer, man släpper dem inte över gränsen!!!

  Gilla

 • Hugo

  Kom ihåg att Templar Knights MC Östersund var på nämnda skola och ” tilldelade” flickorna till dessa ”sk stackars ensamma flyktingbarn” verkar som deras idé burit frukt, tyvärr……

  Gilla

 • Lena

  En nittonårig som är på samma skola som en trettonåring…….allt är galet i Sverige !

  Gilla

  • Ingemar

   Vad jag har fått fram så är skolan en Gymnasieskola och då är det sannolikt att flickan (offret) också var en migrant som gick där bara för att lära sig Svenska. 13- åringar går ju normalt inte på en Gymnasieskola!

   Gilla

 • Android77

  Moder Svea är påsatt i röven…

  Gilla

 • Eyes Wide Open

  Urk, dubbelt URK. Visa ut fanskapet och resten av de invaderande grottmännen. De hör inte hemma i ett civiliserat land och de skapar ett inferno där de drar fram.

  Gillad av 1 person

 • Lena

  En riktigt bra film om hur italienarna bemöter de gigantiska problemen med lycksökarna från Afrika och Mellanöstern, Italien fortsätt så !

  Gilla

  • Hönsmamman

   Araber är förnedrade var de än kommer säger den 23-årige mannen som menar att Nordafrika är miljoner gånger bättre än Europa.

   Well?

   Vad väntar han på?

   Sitter deras näsa för nära munnen?

   De som menar att det stinker överallt de kommer kanske har en näsa som sitter för nära munnen så att det är lukten från den de känner vart de än kommer? Just sayin’?

   Gilla

 • Mimi N.

  Man borde slå odjuret gul och blå med ett blött tjockt rep – tills han ramlar ner och inte orkar resa på sig i flera veckor efteråt.

  Gilla

 • svensson

  De är försigkomna de ”små liven”.

  Gilla

 • rannug

  Ibland vill man ha tillbaka straff som hudstrykning mm. men framför allt stängda gränser. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  Gilla

  • Kurt

   Alldeles för lindrig, kastrera aset med polygrip, och kapa brottsverktyget vid roten. På stortorget och låt Nysvenskar
   se på de gillar ju denna typ av straff. Låt han välja mellan stympning eller nackskott. Eller helt sonika in i en helikopter och ge han en frifall lektion. Case Closed

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: