Trelleborgare från Palestina nekades inträde på nattklubb, drog pistol och hotade


INVANDRARVÅLD. Mannen, som är i 30-årsåldern, kom till nattklubben vid tvåtiden på natten till annandag jul. Av någon anledning nekades han av entrévärden att komma in. Han ska då ha blivit upprörd och krävt att få tala med en annan person.

Mohammed Chahin

Mohammed Chahin

När den personen kom och vidhöll att mannen inte skulle få komma in drog denne fram en pistol samtidigt som han uttalade hotelser. Därefter ska han ha kört i väg i en bil.

Polisen tillkallades och kunde senare gripa mannen i hans bostad. Han anhölls misstänkt för olaga vapeninnehav samt olaga hot men släpptes under onsdagen på fri fot. Misstankarna mot honom kvarstår.

-Pettersson läser om detta i Trelleborgs Allehanda men de glömmer att mannen inte är vilken babbe som helst.

Så här skrev Mohammed Chahin som är kamratstödjare på Cybergymnasiet för en tid sedan:

Jag heter Mohammed Chahin och är 29 år, kommer från Trelleborg , ursprungligen från Palestina. Jag har bott i Sverige hela mitt liv och har jobbat med ungdomar i några år. Jag är väldigt glad över att få vara på Cybergymnasiet och jobba med er framöver och hoppas ni kommer känna samma sak. Jag ser mig själv som en rolig människa med en stor personlighet, gillar att träna, göra musik, umgås med vänner och familj. Har även en son på snart 4 år. Förutom allt det älskar jag mat, speciellt kebabrulle!

Vi ses i korridorerna, Peace!

Mohammed Chahin framhålls som en integrationsförebild av Studieförbundet Vuxenskolan i projektet Ge tillbaka. Han har även arbetat som elevcoach! Dessutom har han ett litet barn och en svensk flickvän om hon inte har slängt ut honom.

-Nåväl, Pettersson har också nekats inträde på krogar och blivit utslängd i den vilda ungdomen men jag har aldrig burit kniv eller pistol i dessa sammanhang och undrar vad det är för fel på babbarna…


7 responses to “Trelleborgare från Palestina nekades inträde på nattklubb, drog pistol och hotade

 • Tomas O'Maely

  Det sägs vara rasism att påstå att det sitter i generna, men …..

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Hur vore det att skicka tillbaka den våldsbenägne kebabrullen varifrån han kom? Att någon kan köpa hans tvålfagra tal är en sannskyldig gåta. Detta är arketypen av den försåtligt infiltrationsfokuserade fienden, vilken genom vissa skådespelartalanger och Sveriges förenade kjolregementes benägna bistånd lyckats ernå status av förebild. Emellertid går som bekant zebrans ränder inte ur och förr eller senare röjer de orakade invällarna sin sanna natur.
  Andreas.

  Gilla

 • Mimi N.

  En kriminell kebabslukare har jobbbat med ungdomar ! Erfarna, äldre lärare i min generation fick skaffa intyg från polisen att de ‘duger’ … På den tiden tyckte jag att det var rätt, men idag …. vilken skam och förödmjukelse att ha en sådan sopa till arbetskamrat …. jag slapp, tack och lov.

  Gilla

 • Pekka

  Helt oacceptabelt beteende!

  Utvisning efter avtjänat straff är det enda rätta. Sverige måste markera hårdare mot dessa våldsverkare.

  Det måste bli ett slut med daltandet..

  Gilla

 • Tussilago

  Jag hoppas VERKLIGEN att han blir av med jobbet o att han ALDRIG NÅGONSIN får jobba inom skola och fritidsverksamhet någonstans i Sverige!!! J-A SKIT ”FÖREBILD”!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: