Expressen hjälper brottslingar


BROTTSLIGHET. Saga, 9, och hennes klasskamrater har slitit hårt för att samla in pengar i förmån för Röda korset. Men när en person skulle lägga i pengar i kassan var insamlingsbössan spårlöst försvunnen. – Jag blev uppriktigt förbannad, att det vågar, säger Sagas pappa Leo Kisswani, som äger Videcenter där bössan stod när den blev stulen.

Förra året startade tredjeklassarna en insamling för att skänka pengar till behövande i Syrien. De gick från hus till hus i den stränga vinterkylan för att skrapa ihop pengar att skicka ner. – Det är så mycket misär och elände i världen. Så vi brukar samla in pengar till Röda korset, säger Leo Kisswani.

I insamlingsbössan låg det cirka 3000 kronor när den stals på Videocenter i Åhus.

-Pettersson ser att Expressen/Kvällsposten hjälper till på sitt sätt och ni får själva gissa vilken av de tre bilderna som kommer från slasktidningen och de kriminellas vän Expressen…

tjuv2 tjuv1 expressen_skyddar_brottsling

 


10 responses to “Expressen hjälper brottslingar

 • Sidewinder

  Tomas Mattson har själv dömts för brott och känner väl sympati för kollegorna.

  Gilla

 • Nog Nu

  Det är så demokratin fungerar, att skydda brottslingar från den skötsamma delen av befolkningen som förvägras rätten att försvara sig, sin familj, sina ägodelar!

  Hela tiden tvingas vi ta hänsyn till diverse sk minoriteter, sk utsatta mfl mfl! Hela tiden denna agenda där ej själv livskraftiga organismer skall styra den stora massan!

  Detta måste få ett slut, de som tvingar oss till detta undfallande beteende måste ställas till svars!

  Gilla

 • Ingemar

  Käns extra försmädligt, eftersom ett av mina barnbarn heter Saga och är dessutom 9 år!! Näe, utvisning på livstid och STÄNG gränse!!!!

  Gilla

 • Billy Boy

  Om tjuven som stal de insamlade pengarna behåller sin pixlade ansiktsmask på efter begånget brott … Ja, då borde han snabbt kunna identifieras och infångas ute på stan … om polisen har tid med såna futtigheter förstås.

  Gilla

 • ruben

  De två knapparna i halskragen ser bekanta ut på två av fotona 🙂 Jag förstår inte varför det finns ens anledning skydda gemena tjuvar.

  Gilla

 • Argus

  Nu kanske jag är okänslig, men att stjäla pengar avsedda för Röda korset är på sätt och vis en välgärning trots allt. Det är en överhängande riska att dessa medel skulle komma att användas emot oss. Många av de så kallade ideella organisationerna är antingen finansierade av globalisterna eller infesterade av vänsterliberala oikofober.

  Gilla

  • Olga.

   Dom stal ur Westbergs pension.
   Han jobbade för röda korset och hade 100 000 i månaden, medan volontärerna fick inget.

   Gilla

 • ossie

  Brottslingar hjälper andra brottslingar.

  Gilla

 • Nosferatu

  Har aldrig förstått varför man visar bilder på kriminella om man ändå väljer att pixla dom. Vad är syftet?

  Gillad av 1 person

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Samma typ av invasiva avarter som rånar våra åldringar, de har det i generna från de kaos och helvetshål de kommer ifrån…Expressen publicerar aldrig bilder på kriminella om det inte är etniska svenskar, kod 291 gäller.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: