Stäng

Expressen hjälper brottslingar

BROTTSLIGHET. Saga, 9, och hennes klasskamrater har slitit hårt för att samla in pengar i förmån för Röda korset. Men när en person skulle lägga i pengar i kassan var insamlingsbössan spårlöst försvunnen. – Jag blev uppriktigt förbannad, att det vågar, säger Sagas pappa Leo Kisswani, som äger Videcenter där bössan stod när den blev stulen.

Förra året startade tredjeklassarna en insamling för att skänka pengar till behövande i Syrien. De gick från hus till hus i den stränga vinterkylan för att skrapa ihop pengar att skicka ner. – Det är så mycket misär och elände i världen. Så vi brukar samla in pengar till Röda korset, säger Leo Kisswani.

I insamlingsbössan låg det cirka 3000 kronor när den stals på Videocenter i Åhus.

-Pettersson ser att Expressen/Kvällsposten hjälper till på sitt sätt och ni får själva gissa vilken av de tre bilderna som kommer från slasktidningen och de kriminellas vän Expressen…

tjuv2 tjuv1 expressen_skyddar_brottsling

 

10 reaktioner på “Expressen hjälper brottslingar

 1. Det är så demokratin fungerar, att skydda brottslingar från den skötsamma delen av befolkningen som förvägras rätten att försvara sig, sin familj, sina ägodelar!

  Hela tiden tvingas vi ta hänsyn till diverse sk minoriteter, sk utsatta mfl mfl! Hela tiden denna agenda där ej själv livskraftiga organismer skall styra den stora massan!

  Detta måste få ett slut, de som tvingar oss till detta undfallande beteende måste ställas till svars!

 2. Käns extra försmädligt, eftersom ett av mina barnbarn heter Saga och är dessutom 9 år!! Näe, utvisning på livstid och STÄNG gränse!!!!

 3. Om tjuven som stal de insamlade pengarna behåller sin pixlade ansiktsmask på efter begånget brott … Ja, då borde han snabbt kunna identifieras och infångas ute på stan … om polisen har tid med såna futtigheter förstås.

 4. De två knapparna i halskragen ser bekanta ut på två av fotona 🙂 Jag förstår inte varför det finns ens anledning skydda gemena tjuvar.

 5. Nu kanske jag är okänslig, men att stjäla pengar avsedda för Röda korset är på sätt och vis en välgärning trots allt. Det är en överhängande riska att dessa medel skulle komma att användas emot oss. Många av de så kallade ideella organisationerna är antingen finansierade av globalisterna eller infesterade av vänsterliberala oikofober.

  1. Dom stal ur Westbergs pension.
   Han jobbade för röda korset och hade 100 000 i månaden, medan volontärerna fick inget.

 6. Har aldrig förstått varför man visar bilder på kriminella om man ändå väljer att pixla dom. Vad är syftet?

 7. Samma typ av invasiva avarter som rånar våra åldringar, de har det i generna från de kaos och helvetshål de kommer ifrån…Expressen publicerar aldrig bilder på kriminella om det inte är etniska svenskar, kod 291 gäller.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: