Stort slagsmål i Jönköping


Vid 01.30 natten till Söndag fick polisen i Jönköping larm om ett stort slagsmål vid kulturhuset i det s.k. tändsticksområdet.10-15 personer hade drabbat samman. Enligt polisen var det  vänsterextrema AFA  och Soldiers of Odin som var inblandade.     Det är bråk mellan de två grupperna, anledningen har jag ingen aning om, de står väl på varsin sida, säger Christer Wiktorsson, vakthavande befäl i polisregion Öst, till TT.   12 personer har gripits misstänkta för misshandel. 3 personer har förts med ambulans till sjukhus. Polisen har beslagtagit diverse tillhyggen.

politi

Göteborgs Posten


10 responses to “Stort slagsmål i Jönköping

 • jgarn

  Slagsmål mellan halvapor tillhör vardagen numera.

  Gilla

 • Pelov

  Tänk att Kling o Klang vågade gripa tolv stycken. Det är ju annars inte brukligt vid andra bataljer som förstör i samhället.

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Den militanta vänsterns kriminalbusar kan helt enkelt inte få stå oemotsagda. Heder åt alla och envar som visar att det finns ett starkt motstånd till deras samhällsfientliga ideologi – ett dysfunktionellt och allmänfarligt idéprogram som rimmar mycket illa med lag och ordning. De utåtagerande våldsmarxisterna missar aldrig ett tillfälle att starta ett litet upplopp för att kanalisera sitt hat mot en fullkomligt sund opposition. Extremvänstern kan per definition betraktas som en i grunden tragisk samling infantila och samhällsodugliga individer, vilka genom uppfostran, arv eller miljö blivit tacksamma offer för falska betraktelsesätt. AFA:s initialförkortning står som bekant för antifascistisk aktion, paradoxalt nog. Något mer profascistiskt får man leta efter.
  Andreas.

  Gilla

 • ossie

  Vålds och stenkastarvänstern förnekar sig aldrig. Våld är det enda dessa ärthjärnor känner till. De hör hemma inom lås och bom.

  Gilla

 • U

  Vilket drömsamhälle det börjar bli.Så många olika grupperingar som växer o växer,dom vill även ha ihjäl varandra och ta över makten,det kallas visst mångkultur.vilken ska man välja för att slå ihjäl dom som är rätt ? För
  Det kan bara finnas en i slutändan.

  Gilla

 • Boendes i Jönköping nightangel

  Afa hoppade på s.o.o när de gick in på området med tillhyggen och gav sig på en kvinna som de slog ned och slog 2 ggr till när hon låg ner. S.o.o medlem sprang fram för att skydda henne då blev han slagen på armen för att han skyddade den liggande kvinnan.

  Gilla

  • Ulrika Halvordsson

   ”Afa hoppade på s.o.o när de gick in på området med tillhyggen och gav sig på en kvinna som de slog ned och slog 2 ggr till när hon låg ner” Din kommentar kan tolkas på olika sätt – att AFA hoppade på SOO när SOO slagit ner kvinna ELLER AFA hoppade först på kvinna och sedan på SOO när de försvarade henne. Soo skriver på sin sida att AFA är kvinnomisshandlare så jag tolkar det som att AFA hoppade på kvinnan. Är det så så vänligen tydliggör detta i kommentaren som tyvärr lätt kan missuppfattas och vi vet ju att somliga läser Petterssons som faen läser bibeln

   Gilla

   • Boendes i Jönköping nightangel

    Kvinnan var medlem i s.o.o, afa kastade glasflaskor från balkong sen kom massa maskerade män som gav sig på kvinnan när hon försökte fly ifrån dem. Kvinnan slogs ned på backen, sedan slog dem på henne när hon låg ner och skyddade sig när s.o.o medlemmar sprang fram och skyddade henne.

    Gilla

 • Rättstravningprojektet

  Religion of pieces, not peace
  Pieces of humans, countrys,

  Muslim Slaughters Christian for Selling Alcohol in Egypt

  http://canadafreepress.com/article/muslim-slaughters-christian-for-selling-alcohol-in-egypt

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: