SD-hatande Expressen-skribent får det svårt

MEDIA. Expressen skribent Lars Lindström, hatar Sverigedemokrater för att SD vill ställa krav på vilka som ska bli svenskar men har trots lång betänketid svårt att svara på frågor. 

Johan Andersson ringde i december 2014 till den SD-hatande Expressen-journalisten Lars Lindström och frågar varför han är så kritisk mot att SD pratar om ursprung, när han samtidigt struntar i att Samerna har mycket strängare regler för vem som kan vara Same.

Lars Lindströms krönika i Expressen

Om Lars Lindström på bloggen

9 thoughts on “SD-hatande Expressen-skribent får det svårt

  1. Den gamla lagen om utbud och efterfrågan kommer alltid att gälla, och så länge det finns komplett aningslösa konsumenter av den desinformation som sprids via PK-pressen, fortsätter kampen för den nationella nedbrytningen. Nu dock i vetskapen om att dess dagar som regeringens propagandainstrument är räknade.
    En förskräckande stor del av svenska folket vandrar alltjämt i aningslöshetens förblindande och fördummande mörker, men hur det än är har vi alla en inbyggd förmåga att leta oss i riktning mot ljuset.
    Andreas.

  2. Vallängden till Sametinget är intressant. Börje Salming blev godkänd medan hans äldre bror Stig fick nobben. Om man nu ska ha rasistiska lagar som Sametingslagen och Rennäringslagen borde man gå all-in med DNA-profilering. Eller så struntar man i att stifta sådana lagar som högst troligt är grundlagsvidriga? Hur överensstämmer rasistiska lagar med mantrat ”Människors lika värde”?

  3. Tänk att jag slipper honom,läser aldrig Afton eller expressen,har sinnesro och missar inga nyheter,det finns bättre kanaler.
    Bästa man kan göra är
    Köp inte,läs inte!

  4. I dagens krönika vill han få till att terroristbrott och dödlighet är en baggis, när han påpekar antalet dödsoffer i trafiken i Europa.
    Så jobbar en åsikts journalist av värsta märket.

KommenteraAvbryt svar