Försök till grov mordbrand i Ronneby


INVANDRARVÅLD. Natten mot onsdag utsattes butiksägaren Hassan Abdulaziz för ett brandattentat i Ronneby. Efter en tid av våld, hot och oro i staden, har någon krossat rutorna till hans butik – och hällt in litervis med bensin. Även utgångarna till fastigheten, som är ett flerfamiljshus, var dränkta i bensin. – Det var otroligt nära att det här slutade i katastrof, säger räddningsledare Stefan Ericsson hos räddningstjänsten.

Blekinge24

-Pettersson noterar att pensionsräddarna fortfarande härjar fritt i Sveriges Trädgård Blekinge och över hela vårt land. Vi har tidigare skrivit om de palestinier som i mer än tio år sökt asyl, fått avslag och ändå tills härja i flathetens land…

 


2 responses to “Försök till grov mordbrand i Ronneby

  • ossie

    Ronneby verkar ju vara helt förlorat till kriminella invandrare. Polisen står med mössan i hand och gör inte ett skit. Jo kanske sätter dit nån svensk som kör 5 km för fort.

    Gillad av 1 person

  • rannug

    Det finns stor risk att SD hamnar i en minoritets regering. Där alla förslag som SD lägger kommer att röstas ned. Om så sker och SD inte vidtar åtgärder så kommer partiet att hamna i samma malsäck som Nydemokrati. SD måste tillsätta en arbetsgrupp som har till uppgift att ta fram förslag som kan genomföras utan att det krävs en majoritet i riksdagen. T.ex. att bekosta poliser som griper kriminella som olagligt befinner sig i riket. Och upplysa om vilka partier som röstar emot en tryggare tillvaro. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

    Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: