Kan Muhammed vara Lucia?

TRADITIONER. Debatten har varit hög och stundtals hård i vårt land om vem eller vilka som ska få vara Lucia den 13 december varje år. Några tycker att Lucia ska vara en blond ung kvinna, andra säger att det går lika bra med en mörk pojke. 

-Pettersson håller med de senare, vi ska vara toleranta, men jag kommer med ett annat förslag.

Profeten Muhammed var 53 år när han gifte sig med Aisha sex år, gubben tog det dock lite lugnt och fullbordade inte äktenskapet förrän Aisha fyllde nio och hon betraktades som vuxen. Dessutom var Aisha dotter till Muhammeds bror så allt var frid och fröjd.

Sahih Bukhari, 7:62:88 ”Profeten skrev äktenskapskontrakt med Aisha när hon var 6 år gammal och fullbordade sitt äktenskap med henne när hon var 9 år och hon stannade hos honom i 9 år.”

Vad tycker ni om Lucian nedan? Det är väl trevligt med en familj och man ser klart och tydligt att de hade skinka på bordet så jag undrar varför muslimerna inte kan äta fläsk när Muhammed gjorde det. För övrigt är jag övertygad om att Muhammed drog i sig ett och annat starkt också, hur skulle han annars ha fått hallucinationer och pratat med ängeln Gabriel där på berget Hira …

muhammed-som-lucia

18 thoughts on “Kan Muhammed vara Lucia?

  1. All världens humana bottenskrap är tydligen välkomna hit i syfte att förhåna och bespotta vår kulturhistoria, men fan ta oss då vi vill ta densamma i försvar! Det enda och uteslutande dessa parasitära horder ICKE tycks vara kränkta av är det dårhusmässigt konstruerade bidragssystemet, vilket har rönt den allra största popularitet. Man vill uppenbarligen få oss att tro att en pedofilprofet inom dödskulten islam skulle vara oantastlig, medan ett ljusbringande helgon betraktas som ett lovligt offer för spott och raljeri.
    Detta är det nya Sverige i ett nötskal – vansinnet härskar, mina damer och herrar. Tillsammans skall vi detronisera dårarnas despoti!
    Andreas.

  2. St Lucia var en kvinna, ett helgon, politiskt korrekt andrar inte pa det! En tradition som svensk-hatarna, muslimska migranter, och svenska ledare inte kan gora till en man!

  3. I den humanitära stormakten är det viktigt att vi river upp alla gamla normer och traditioner. Ju skäggigare lucia, desto bättre. Naturligtvis har även profeter från fjärran ideologier rätt att vara lucia, allt annat vore rasistiskt.
    Fast lösningen i vår maxliberala stormakt som välkomnar allt främmande och spottar på det inhemska blir troligen att förbjuda lucia då det kan skrämma de nytillkomna. Kanske det rentav kommer att anses nazistiskt att fira lucia? Lustigt nu, men snart kommer skrattet fastna i halsen: http://www.gp.se/nyheter/sverige/luciatåg-misstogs-för-ku-klux-klan-1.4042680

  4. Vi ska vara toleranta, så dj*la toleranta så att det inte finns kyckling som inte är hallal-slaktat. Att istället för att avvisa tafsande män på våra badhus så inför vi separata badtider för män och kvinnor. Så nog är vi toleranta alltid. När sedan det dyker upp en bild på en mörkhyad pojke som lucia då reagerar svenskan och jag förstår det. När man tvingas vara tolerant i alla lägen som måste frustrationen få pysa ut någonstans. Det är synd om pojken som blivit ett offer, men det är Åhlens som är skyldiga till det.

  5. Efter den senaste tidens stormiga Lucia-diskussioner så vete katten längre vilka som har rätt att vara Lucia. T ex den här …

    http://blogg.ng.se/bloggbevakning/wp-content/uploads/sites/25/2016/12/lucia-1.jpg

    … eller den här…

    https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3868280/images/2012/liten_hast_____resize_s_225_0_509b7b2cddf2b31a3d000f93.jpg

    Jag tycker dagens snälla djur har lika stor rätt att vara Lucia … när nu t o m kopior av en historiska odjurs-varelse kan accepteras som Lucia.

KommenteraAvbryt svar