30 thoughts on “Afrikaner berikar tunnelbanan i Stockholm

  1. NALLEN – Sverige – Hej jag är en kille i övre medelåldern och som igentligentligen alltid haft ett intresse av vad som händer i mitt land och även politiken. Men har haft fullt upp med annat. Men först nu har jag tid att följa med i dom beslut som tas.
    66mn skriver:

    En sak är säker och vad är det för jävla idioter som bara stå och titta på, fyfan säger jag, om allt vore normalt så skulle dom åtalas för det. Om jag hade varit där så skulle jag inte tveka en sekund att bistå vakterna. Jag skulle bara sagt nu är oddsen utjämnade vi tar varsin. Och med tanke på hur hotfullt läget var så hade jag inte tvekat att ger dom jävlarna en omgång dom aldrig upplevt tidigare i sina äckliga liv.
    Jag säger bara till svensken hur fa’an kan ni levar med er själva efter något sådant.

  2. Undrar hur vakterna röstade i senaste valet?
    Ca 77% röstade (?) för de här katastrofen.
    Hur många av dessa kommer att ha uppfattat verkligheten innan nästa val?
    50% är ju dummare än genomsnittet!
    Vad kan vi förvänta oss?
    Finns något hopp för vårt fosterland?
    Jag är rädd!

  3. Standard i ”svensk” kollektivtrafik, jämför våldet på bussen i Borlänge, av afrikansk medborgare som innan fått 15 åtalsunderlåtelser för snatterier och våld, enligt Falu TR dom:
    Basiru Jagne har angripit trafiktjänstemannen Martin Tomtlund med våld när han i sin tjänsteutövning som biljettkontrollant ingripit mot honom. Det hände den 10 november 2014 på Svärdsjögatan i Falun. Basiru Jagne tryckte sitt finger i Martin Tomtlunds vänstra öga med smärta som följd

    …. ofredat Sekretess D genom att med sina händer och fingrar ta henne på brösten innanför behån samt även ta henne på underlivet innanför byx- orna och innanför trosorna. Gärningen har varit ägnad att kränka hennes sexuella integritet. Det hände den 5 september 2016 på en buss mellan Falun och Borlänge i Borlänge kommun.

    Sekretess D var endast 14 år. Basiru Jagne hade i vart fall skälig anledning anta att hon var under 15 år.

    Basiru Jagne har hållit fast Sekretess A och fört sin ena hand innanför hennes tro- sor, tagit på hennes rumpa och smekt med sin hand mellan hennes ben utanpå byx- orna. Gärningen har i vart fall varit ägnad att kränka Sekretess A:s sexuella in- tegritet. Sekretess A var 13 år gammal vid tiden för gärningen. Det hände den 8 september 2015 på Hemköp City, Holmgatan 18 i Falun.

    Trots mer än 15 brott få kommer i belastningsregister:

    ….Gambisk medborgare var endast 20 år gammal då brotten i åtalspunkt 1 – 3 begicks. Han förekommer under sex avsnitt i belastningsregistret och är dömd den 14 mars 2016 av denna tingsrätt för olaga hot, snatteri och försök till rån till fyra månaders fäng- else. Han började verkställa fängelsestraffet den 8 september 2016 och villkorlig frigivning har formellt skett den 28 november 2016. Frivården Borlänge har yttrat sig den 11 oktober 2016. Undersökande läkare har i intyg enligt 7 § personutred- ningslagen (1991:2041) den 29 september 2016 förordat rättspsykiatrisk undersök- ning. Av rättspsykiatriskt utlåtande den 23 november 2016 framgår att Basiru Jagne begick brotten under inflytande av allvarlig psykisk störning, att han fortfarande lider av sådan störning och att det finns risk för återfall i brottslighet av allvarligt slag….

    http://www.dalademokraten.se/blaljus/brott/idrottsman-far-sluten-vard-for-flera-sexovergrepp

    Han har senare meddelats åtaslunderlåtelse för ett 15-tal snatterier. Hans ständiga återfall, det faktum att han tagit till våld vid samtliga brott och inte minst de sexuella övergreppen l…

  4. Om PK-media skulle rapportera om detta våld, så är det ”svenskar” som utfört det, inte ”tre svarta killar” som vakten så riktigt sa.

    Man mår illa vid tanken på hur utsatta vakterna är, de är ju inte där för att jäklas, utan för att försöka upprätthålla ordningen och skapa trygghet för de som reser.

    Egentligen borde inte vakter behövas, men vissa personer begriper ju inte bättre… de tror att det är OK att anfalla folk och utrustning.

    För övrigt blev det likadant när asylsökarna fick gratis busskort, det infördes vakter på bussarna föra att skydda resenärerna mot tafsande och övergrepp, vidrigt!

  5. KOLLA IN VAKTEN I VIDEON…Vakten kan liknas
    med Sverige av idag…bägge är helt försvarslösa och
    utslagna…o.b.s. detta är svenska folkets vilja, i annat
    fall hade vi gjort något åt förfallet

  6. Det är ingen lek längre… Sverige måste sätta ned foten. Verkansseld måste användas oftare… De kriminella får inte breda ut sig i landet.

  7. SL har ansvaret för tunnelbanan och har ofta blivit antastat av tiggare i vagnarna, ringde upp SL vid ett tillfälle och bad dem skicka vakter, de vägrade….! På frågan varför tiggarna får åka utan biljett kom svaret att det är ett politiskt beslut….POLITISKT BESLUT är det också att släppa in dessa grupper av Somalier och andra negerfolk som misshandlar våra svenska ungdomar riskfritt och i filmen blir en vakt nedslagen av negerpsykopaten. De bär med sig våldsideologin islam och de saknar spärrar….Som 87.an röstar för Sveriges befolkning lida!!

    • Skitgubben Löven upprepar som en grammofonskiva….att allah är lika värda; att vi ska stå upp för Allahs lika värde; att allt är SD:s fel för de är rasister och nazister trots att pajasens mor och far var kända nazister!
      Nej, Stefan allah är INTE lika värda; mördarna i Aleppo ska stanna i Aleppo och inte kunna komma till Sverige och skriva in sig hos FÖRSÄKRINGSKASSAN….INGA ANDRA DRÄGGFOLK HELLER!!! Lägg av nu Stefan Löven och ta med dig Fredrik Reinfeldt och flytta till Mogadishu i Somalia så får du se om de tycker att ni är lika mycket värda, – testa dina floskler i praktisk verklighet….GÖR INTE MITT LAND TILL ETT GIGANTISKT NEGERHELVETE MED VÄNTAT INBÖRDESKRIG!!!! Dö nu bort Löven!!

      • upplevda Tack Lena för din info!
        Det har ju gått 3,5 år sedan The SUN publicerade detta den 5 juni 2013.

        Då vet man med säkerhet att läget i GB har förvärrats ännu mer och blivit mycket svårare att reversera om det öht någonsin går att återställa.

        Lena, jag förstår att du har svåra minnen efter att ha upplevt hela 8 år i en sådan destruktiv miljö. Jag har själv bott och arbetat en kortare tid på 1970-talet i Hemel Hempstead norr om London. Det var en fin tid med huvudsakligen positiva upplevelser. Umgicks mest med genuina och mycket trevliga engelsmän- & kvinnor både på arbetet och på fritiden. Träffade också några bra svenskar som bodde & arbetade där i Hemel H.

        Att invandringen redan då började bli ett problem minns jag när vi satt i ”living room” på gatunivå och mys-pratade om lite av varje … då vi alla såg genom fönstret att 3 – 4 mörka invandrare av båda könen passerade förbi ute på gatan.

        Två av engelsmännen reste sig då plötsligt upp, pekade på dem och sa med höga röster ”shoot them, shoot them”. Ingen av herrarna hade några vapen så de avsåg inte att skjuta någon på riktigt. Det var bara ett sätt för dem att visa sin avsky mot dessa invandrarna, vilka redan då började ta för sig ordentligt med åtföljande stigande brottslighet mm. Allt detta framkom vid vår fortsatta diskussion runt bordet.

        Det var en underbar tid i mitten på 1970-talet och jag kände mig alltid mycket trygg i alla situationer vilka tider som helst på dygnet. Är mycket tacksam att jag fått uppleva det. Gillade GB skarpt och återvände dit (London, Brixham, Dartmouth, Isle of Wight, Dover, Harwich / Felixstowe, Newcastle, Scotland: Edinburgh, Aberdeen, Inverness, Fort William etc etc.). Allt uppdelat på 5 bilsemestrar med olika rese-sällskap och fördelat på c:a 15 år.

        Av engelsmän jag träffat här i Sverige har jag på senare tid fått veta att situationen i GB har förvärrats till vad du själv beskrivit i några kommentarer på senare tid. Tråkigt för jag skulle gärna vilja resa till GB igen … men man vill ju ogärna komma hem därifrån och känna sig djupt besviken p g a obehagliga upplevda händelser som riskerar att inträffa där.

        Vi träffas i vidare i debatten här på Petterssons blogg.
        Ta väl hand om dig Lena … och ha det så gott det går!

      • Billy Boy
        Jag är vad som kallas priviligerad, i mitt fall så är det inte detsamma som idiot, jag insisterade att vi skulle se och uppleva verkligheten, ångrar mig med facit i hand.

        Jag hade kunnat glida runt och må gott, lyckades inte med det, jag började att samtala med unga unga brittiska personer som satt och tiggde på gatorna och fick mig levnadsöden som inte ens min fantasi hade kunnat tänka.

        Under åren i GB så besökte jag så många museer som möjligt, de som skildrade vardagslivet.
        Inom ullindustrin var så sent som slutet av 60-talet fabriker med stampat jordgolv, ja det är chockerande.
        Det brittiska samhället i norra England var för mig en omtumlande chock, så grymt och segregerat, värre än allt jag tidigare hade upplevt.
        Ensamma bedrövliga mammor och negligerade barn till desamma !

    • Hej Lena!

      Jag sökte en av dina senare kommentarer för att göra dig uppmärksam på att jag svarat på dina frågor om västen och hjälmen som man ev. skulle behöva som skydd ifall man råka bli attackerad av någon galning för att man bär kepsen med texten ”GÖR SVERIGE LAGOM IGEN”. Do you remember?

      Vet ej om du har missat mitt svar i mängden av huvudinlägg och tillhörande kommentarer överallt.

      Har du svårt att hitta inlägget och kommentarerna så finns allt på länken nedan. Var så god …Bara att klicka!

      https://petterssonsblogg.se/2016/12/06/julklappstips-gor-sverige-lagom-igen/

      http://supergrafik.se/images/godnattsovgott2_big.jpg

      • OK Lena!
        Jag förstår nu vad som kan ha hänt när ditt svar (som jag aldrig hann läsa) innan det försvann i universum.

        När jag inledningsvis postade min kommentar med de två bilderna av västen och hjälmen så visades bara västen. Av hjälmbilden såg man bara ett X.

        Jag postade då en ny kommentar med hjälmbilden och en förklaring varför. När jag kollade hur det såg ut så visades hjälmen både i den ursprungliga kommentaren OCH i den efterföljande (kompletterande) kommentaren.

        Jag skrev då ytterligare en tredje kommentar med förklaring till det röriga utseendet och vad som hade hänt. Jag avslutade med att be Pettersson städa upp i röran genom att radera mina senaste två kommentarer eftersom den första såg helt OK ut så som var avsett från början

        Jag är ganska säker på att ditt svar då hamnade i samma universum som mina två överflödiga kommentarer när Pettersson gjorde sina raderingar.

        Och behovet av skyddsväst och hjälm kan vi i skrivande stund båda betrakta som överflödiga. Om du inte kunde följa med i min röriga redovisning så gör det ingenting … därför att nu är …

        Case closed!

      • Billy Boy
        Kanske någon där bland stjärnorna kan roa sig med våra kommentarer, det hoppas jag.
        Vi är ju alla en sådan liten blink i universum.
        Ha en skön sömn, Petterssons blogg håller mig vaken så länge, ”god bless”, skriver jag som inte är praktiserande kristen, inte religiös överhuvudtaget, gillar bara att skriva.
        Vi ses !

  8. Det är så här svetsaren och hans gäng vill ha det i Sverige. Det är de som har tagit in skiten och fler vill de ha in. Alla utom SD.

  9. Jag är så fucking jävla trött på allt jävla luffarpatrask som går runt på våra gator….en eloge till dessa människor som dagligen utsätter sig för risker för att försöka skapa ordning och lugn för vanligt folk….sånt här avskräde ska låsas in för gott!!!

KommenteraAvbryt svar