1 500 flyktingar i upplopp

1 500 av de cirka 3 000 flyktingarna i Bulgariens största flyktingläger, Harmanli, ställde igår till med ett upplopp.

Ett antal poliser skadades när flyktingarna tände eld på bildäck och kastade sten mot poliser och brandmän som försökte bringa ordning i kaoset.

Majoriteten av flyktingarna i lägret är afghaner och orsaken till upploppet var att myndigheterna nekade dem att röra sig utanför lägret p.g.a. en befarad smittorisk. Enligt medier i Bulgarien hade upptäckten av olika sjukdomar gjort att hälsomyndigheten beordrat alla i lägret att genomgå en läkarkontroll innan de fick röra sig utanför området.

Med tanke på mer eller mindre utrotade sjukdomar som åter fått fotfäste i Europa, är väl kravet på en läkarundersökning minst sagt rimlig? Kanske att helt andra orsaker ligger bakom afganernas ilska, exempelvis att en läkarundersökning skulle kunna upptäcka användandet av droger och andra illegala substanser.

BBC

Tror ni som jag att bulgarerna nu är än mer tveksamma till Stefan Löfvens krav på att alla EU-länder måste ta ett större ansvar för flyktingkaoset?

Så här ser det ut i det nya Europa när välfärdsturister känner sig förolämpade.

21 thoughts on “1 500 flyktingar i upplopp

  1. Det är oacceptabelt att Reinfeldt – denna omänniska – går fritt bland folk, han är lika farlig som hela Europas migranter tillsammans. Inga reinfeldter på våra gator och torg !!!! Ställ dem inför en folkdomstol och kasta dem i fängelset !!!

  2. ”Öppna ERA (inte Reinfeldts eget) hjärtan!”
    Resultatet bekräftar vansinnet om och om igen.

    Men Reinfeldt är att beundra för att han kunnat hitta på något så vansinnigt dumt.

  3. Stefan Löven den IDIOTEN lär inte kunna förändra Bulgariens eller Ungerns syn på detta gigantiska problem och de skulle nog knappast slå sig för bröstet och kalla sig HUMANITÄR SUPERSTORMAKT som är så jävla dumt så det saknas ord för denna idioti!
    AVGÅ IDIOT, UTLYS NYVAL!!!

    • Dessa rovdjur är inga flyktingar utan till 100% UNGA MUSLIMSKA FLYTTARE!!!
      De behöver en spark i röven och avvisas från EU!!! Gör det innan det kommer en ny Adolf Hitler, det kommer att ske för något måste göras åt dessa horder av dysfunktionella kriminella idioter!

  4. Tänka sig dom har kommit hela långa vägen till Europa bara för att kasta sten , det kunde dom väl roat sig med när dom var hemma i stället , men felet var väl att ingen i så fall skulle lägga upp bilderna hemifrån på nätet .Men nu kan man ju döpa dom till stenåldersfolk vilket dom med all tydlighet har bevisat att dom är .

  5. Kan tänka mig att, vid den här tiden, vänsterraradikala revolutionära ’goda’ krafterna redan organiserat protestaktioner i Sverige mot rasistiska poliserna i Bulgarien. Varsågoda, feministiskdrägg, kom hit och ’kärleksbomba’ migrantlägren i östeuropa, om ni törs !!

  6. I slutet av videon stod det på bulgariska att händelsen ägde rum den 24 november och att bulgariska televisionen rapporterade om det under kl.17 TV-nyheterna. I sin tur fick rumänska televisionen berätta om det och visa upp videon senare under kvällen.

  7. Ja, det var just det jag rapporterade igår sent på kvällen så snart jag hörde nyheten på rumänsk tv (TVR). Man sa då att smittorisken gällde skabb och malaria.
    Bulgariska, såsom rumänska och öststaternas myndigheter, gör en läkarkontroll av migranterna, tar deras fingeravtryck, då de skickas hit – till skillnad mot svenska humanitära stormakten som omfamnar dem varmt och tvingar befolkningen att ’mingla’ med de sjuka djuren och få deras virusar och bakterier på sig.
    Det är också en metod att bli av med friska vita överflödiga människor. Heter det inte ’genocide’ på utrikiska ? Ordet ’folkmord’ är förbjudet i detta sammanhang, antar jag.
    Mimi N.

    24 11 2016 at 23:38
    Godalmighty ! Hört nyss på PRO-tv nyheter och sett bilder från en migrantläger i sydöstra Bulgarien. 1 500 migranter löpte amok och anföll poliserna då man ville sätta migranterna i karantän efter att ha upptäkt att ‘gästerna’ hade skabb och malaria. De sjuka aporna ville inte bli isolerade utan åka runt, rekognosera omgivningarna och träffa folk.
    Gilla
    11 0 Betygsätt

  8. NALLEN – Sverige – Hej jag är en kille i övre medelåldern och som igentligentligen alltid haft ett intresse av vad som händer i mitt land och även politiken. Men har haft fullt upp med annat. Men först nu har jag tid att följa med i dom beslut som tas.
    66mn skriver:

    Om det nu är möjligt att det finns någon som påstår att dessa människor är på flykt från krig så kan jag med all säkerhet till 100%säga att du måste lida av psykisk ohälsa av det grövre slaget och borde inte få röra dig bland vanligt folk för utan tvekan måste du vara farlig. Men tillbaka till dessa stakars lyx immigranter som alla har tappat sina pass men ingen av dem glömde sina allra senaste mobiltelefoner för vad jag kan se så finns det i varje persons hand.

KommenteraAvbryt svar