Norsk polis: 51 män i stor pedofilring har avslöjats

BROTTSLIGHET. Norsk polis har gripit 51 personer i en stor pedofilhärva, rapporterar NRK. De utsatta barnen är från spädbarnsåldern och uppåt. Gripandena är resultaten av operation ”Dark room” som pågått under tio månader och gärningsmännen är antingen misstänkta, åtalade eller dömda. Samtliga är män och en del av dem misstänks för brott som kan ge upp till 15 års fängelse.

Misstänkarna gäller bland annat våldtäkt mot barn, medhjälp till sexualbrott mot barn, människohandel och manipulation för att få barn att visa sig nakna i webbkameror. Männen i nätverket har delat barnpornografiskt material och chattat på det krypterade Darknet, uppger polisen.

– I ett av fallen hade gärningsmannen en gravid partner och chattade med andra och planerade övergreppen de skulle begå mot spädbarnet när det fötts, säger Janne Ringset Heltne från Vest polisdistrikt på en presskonferens.

Aftenposten.no

-Pettersson ser att det beslagtagna materialet uppgår till 150 terabyte med material som skildrar flera olika former av övergrepp mot barn. Det är det största beslaget i norsk historia och ofattbart mycket.

En megabyte motsvarar drygt 400 stycken A4-sidor maskinskriven text, eller ungefär en fylld pärm. En gigabyte motsvarar lite mer än 1000 pärmar och en terabyte drygt en miljon pärmar.

På 1 terabyte får du plats med 500 runt timmar och det blir runt 75 000 timmar film på 150 terabyte. Pratar vi bilder så får man rum med drygt 300000 bilder på en terabyte.

15 thoughts on “Norsk polis: 51 män i stor pedofilring har avslöjats

  1. Har varit emot dödsstraff, fram till nu. Sjukheten har tydligen ingen gräns. Vem vill sätta på ett barn, mycket mindre ett spädbarn?! Som inte ens är fött!! Sjuka individer! Nackskott tack! Sen en sak till, alla sjuka individer i länder långt ifrån oss med sina sjuka kulturella ritualer som gillar småbarn, gör er inte besvär med att komma hit! Jag vet att vår patetiska regering säger att vi inte har någon kultur, glöm det, kulturen i det genuint Svenska säger att du ska stanna hemma, för i Sverige hatar vi pedofiler och har nog med det antal sketna jävlar som inte står upp för den Svenska lagen!

  2. Dödsstraff är för lindrigt en nötknäppare på pungkulorna långsamt är bättre, sen kan de skära av penisen och stoppa upp den i anus eller varför inte i munnen sen ska man förbinda dom sen låsa in dom så de får en lång och plågsam tid i fängelset utan att någonsin kunna dra en handtralla något mer

  3. ”Pratar vi bilder så får man rum med drygt 300000 bilder”

    Jag får det till 3.000.000 (3 miljoner bilder) baserat på att en bild är 5 MB..

    • Ja, men en bild på 500k jpg är också både stor och/eller med god kvalitet. Så jag skulle säga upp till 2 000 000 bilder/tb minst. Det ger totalt upp till 300 miljoner bilder på 150 tb.

    • Nosferatu!
      Det är fullt befogat att tänka i dessa banor och i framtiden blir det helt nödvändigt med ett återinförande av lagens strängaste straff, dvs samhällets ultimata vedergällning. Ämnet kommer per automatik att ventileras i ett framtida Norden, där vi emanciperat oss från de kriminella parasiterna i Bryssel, och där den stora skökan FN har genomskådats i hela sin styggelse.
      Personligen skulle jag betrakta det som ett rent nöje att lägga öglan om dessa slemmiga halsar och veta att jag därmed såväl befriat världen från några av dess pedofila kräldjur, samt tjänat mitt land. Det gäller blott att belägga asen med munkavle innan de leds uppför schavotten, i avsikt att skydda sig från spottloskor. Emellertid är delinkventerna oftast fan så spaka och knäsvaga, och icke sällan ömkligt bedjande…
      Andreas.

    • Jag fär också lust att låta svärdseggen eller den stora björnkulan tala, när man får kännedom om dessa vidriga brott. Men jag förespråkar riktigt livstids fängelse så länge det finns risk att någon oskyldig kan dömas av misstag till döden, det har hänt i bla USA. Där det genom DNA gått att säkert fria flera dödsdömda, en del hade redan avrättats som nu bevisats oskyldiga.

KommenteraAvbryt svar