Stäng

Halal ger miljoner till islamister

ISLAM kan liknas vid droppen som urholkade stenen. Varje liten droppe betyder inte så mycket men tiden har sin gång. I Sverige liksom i övriga västvärlden flyttar muslimerna fram sina positioner, droppe för droppe, steg för steg, men aldrig några steg tillbaka om de inte blir tvingade. Ni vet väl att muslimerna säger att väst har klockorna men vi har tiden. 

halalcertifiering

En sådan droppe är Halalcertifiering AB. Det finns sedan många år ett officiellt Shariaråd i Sverige som avgör vad som är halal (tillåtet) och haram (förbjudet) för muslimer. Många blir upprörda när man talar om halalslakt, men den är tillåten i Sverige om djuret först bedövas. Värre är att det finns mängder med produkter som säljs och köps i Sverige i butiker, serveras på sjukhus, skolor, ålderdomshem av okunnighet. Denna okunnighet kostar liv, den som köper halal är med och finansierar islamism och därmed terrorism.

Halal – en smak av terror

”Akta dig! Halalmat finansierar terrorister.” Klistermärken med denna slogan såldes i juli 2013 av en kandidat från ett politiskt parti i Australien. Det fördömdes givetvis av landets mångkulturella elit som ett groteskt sätt som syftar till att sprida hat.

Vad etiketten säger är att företag som betalar för halal-certifiering betalar halal-skatt och de organisationer som genomför halal-certifiering kontrolleras av islamister.

Rituell slakt är slakt av djur för livsmedel efter religiösa föreskrifter. Den muslimska metoden att 2015-01-23_1043producera halal (”lagligt” eller ”tillåtet”) kött består av skära av halsen på fullt medvetna djur medan namnet på Allah yttras och sedan låta djuren förblöda till döds.

Lagar i västliga länder kräver i allmänhet att djur bedövas innan halalslakt. Så den halalslakt som sker officiellt i Sverige är laglig. 

I Storbritannien serveras och säljs halalkött rutinmässigt till icke-muslimer som inte ens vet att de äter det. Skolor, sjukhus, hundratals restauranger och pubar, idrottsarenor som Wembley stadion och kapplöpningsbanan Ascot, alla de stora livsmedelskedjorna – ingen utesluten – snabbmat och pizzakedjor har dragits in i vad som kommersiellt måste se ut som en win-win situation för dem: muslimer klagar och kräver halal, icke-muslimer klagar inte, de anpassar sig och tolererar. Särskilt om de inte är informerade och maten inte är ordentligt märkt.

När fläsk eller annan icke-halal mat upptäckts i skolans menyer, som regelbundet händer, orsakar det stora protester och rubriker. Maten tas omedelbart bort och de ansvariga straffas men det är nästan omöjligt att få bort halal kött-som icke-muslimer inte vill äta från skolor. I ett växande antal skolor är halalmat det enda som serveras.

Vad som händer är att vi i väst upplever islamisering i stor skala fast vi är knappt medvetna om det. Ett stort antal människor tvingas leva efter sharialagar vare sig de vill det eller inte.

Det pågår en öppen kampanj av de islamiska matorganen att integrera halal i mainstream marknaden och att utvidga det till icke-muslimer. World Halal Forum håller årliga konferenser arbetar för att integrera halal i Europa…

Spridningen av halal är en del av det islamiska uppdraget att islamisera icke-muslimska samhällen. Införandet av sharia praxis på icke-muslimer kan tolkas som en handling av islamisk överhöghet.

Att det är en fråga om överlägsenhet och ekonomisk vinst och inte en religiös övertygelse visas av det faktum att Islam uttryckligen undantar troende från skyldigheten att äta halal-mat om ingen annan mat är tillgängliga: Allah har bara förbjudit icke halal när det finns halal alltså nöden har ingen lag. Om man är tvingad av nödvändighet, utan avsiktlig olydnad, eller gränsöverskridande grund begränsar,-då är han utan skuld. För Allah är ofta förlåtande Barmhärtigast. Koranen (002:173). Det kallas Darura och ger oss otrogna möjlighet att neka muslimerna halal utan att de behöver bli kränkta.

Om kvinnor i hijab och burka är den synliga representationen av den muslimska närvaron i väst, är halal en osynlig symbol för muslimsk överhöghet.

Vi bevittnar ett muslimskt övertagande av en ökande andel av livsmedelsindustrin och andra branscher, med konsekvenser på arbetsmarknaden i Storbritannien, en nation med en hög nivå av arbetslöshet, särskilt bland unga. Halalprodukter inkluderar inte bara kött, utan också en lång lista med varor – från påskägg till kattmat – kosmetika, toalettartiklar, läkemedel och andra produkter.

Det är en mångmiljarders industri och den växer.

Principen om ”zakat” i islamisk lag gör det obligatoriskt för alla muslimer att ge 2,5 % av sin inkomst till välgörenhet – naturligtvis bara till religionsfränder. Zakat måste fördelas mellan 8 kategorier av mottagare, varav en är jihadister som strider för Allah.

Enligt islamisk lag är det inte tillåtet för islamiska organisationer som tillhandahåller halal-certifiering att inte betala zakat, vilka enligt islamisk lag är obligatorisk för alla muslimer.

När du köper en av de många halal-certifierade produkterna som finns i våra västerländska länder, bidrar du mot din vetskap och troligen mot din vilja, indirekt till islamiska terrorister, mördare av kristna i Mellanöstern, al-Qaida-länkade grupper och så vidare. Köp halal och du är med och finansierar jihad mot väst.

Många islamiska ”välgörenhetsorganisationer” har kända kopplingar till terrorism och islamisk extremism. Islamic Relief Worldwide, IRW, består av femton biståndsorgan som officiellt syftar till att lindra lidandet för världens fattigaste människor men välgörenhet är en extremistisk organisation som arbetar med ett stort antal organisationer kopplade till terrorismen.

Dessa organisationer och grupper, har genom åren inkluderat Hamas och organ med anknytning till Hamas som Al Wafa och Al Tzalah, terrorister i Tjetjenien. Al-Qaida, den jemenitiska Al-Eslah organisationen, Muslimska brödraskapet grupper verksamma i olika europeiska länder och många fler.

Det gör IRW, som är en av världens största och mest inflytelserika muslimska välgörenhetsorganisationer, än farligare är att man har förvärvat legitimitet bland västerländska politiker och offentliga personer. Även arvtagare till den brittiska tronen Prince Charles har uttryckt stöd och uppträtt på IRW händelser. Men har man mycket lite granskning av IRW och dess grenar.

Sammanfattningsvis är halal på ytan en form av djurplågeri, men halal är också ett avgörande område i konflikten mellan västvärlden och de som vill tvinga islam på oss. Det ger också muslimer kulturellt, ideologiskt, politiskt och sist men inte minst ekonomisk fördel på ett skrämmande sätt.

Alla halalprodukter kräver certifiering av en Muslimsk organisation och de ska ha betalt. Därför köp aldrig, aldrig något som är halalcertifierat…

29 reaktioner på “Halal ger miljoner till islamister

 1. Kött man kan äta: kött från gris, helst svenskt. Viltkött, dvs. djur som dött genom ett skott. Renkött kanske är undantaget eftersom det åtminstone för några år sedan hördes röster för att få muhammedaner att äta renkött. Nötkött från svenska gårdar, dvs. man köper direkt från gården.
  Kyckling är ett frågetecken. Inget jag köper numera.

  1. Kyckling i färdigrätter kan vara halal från Thailand där man maxar antibiotika. Haft diskussionen med Findus och de jög ganska friskt. De skrev att uppf i Thailand följer svenska lagar! Kontroller av halal osv så att det är som i Sverige! Halal är vidskepelse där djuren får lida och då ska halal förbjudas inom EU, både att sälja och att utföra då det är djurplågeri och strider mot de lagar en svensk bonde ska uppfylla. Det är skandal! Bojkotta och säg till handlaren att jag handlar inte om ni inte slutar med djurplågeriet. När jag vänt mig till vegan och djurens rätt grupperna blir det tyst för det är feminister och vänster som lever på skänkta bidrag byggt på lögn och mycket pengar blir det.

 2. Halal är den värsta formen av avancerat djurplågeri och sadism i enlighet med koranen/sharia!
  Samma förakt som de visar mot djuren visar de också mot icke-muslimer! Mord är det enda som de är bra på!
  FÖRBJUD, STÄNG GRÄNSEN, UTVISA!!!

  1. ENKELT I SVERIGE ÄR HALAL SLAKTAT FÖRBJUDET !!!
   När ska Lantbruksverket och Livsmedelsverket FÖLJA DE LAGAR SOM GÄLLER I SVERIGE !!!!

   1. Här har ni alla den länk som finns – lyssna och lär och jag hoppas att NI REAGERAR – Visst är det kul att höra men inte särskilt övertygande !!!!!

  2. Har varit i ”diskussion” med en på YOUTUBE som hävdade att ”halal slakt” var tillåtet i SVERIGE och att det inte var något som skändade och tillfogade djuren som slaktades LIDANDE !!!
   Jag fick en hel del mail men hänvisade till de ”lagar som gäller i Sverige än så länge” !!!
   Om någon vill se så är jag säker på att denna person fortfarande har sin ”film” kvar på Youtube, han blir säkert kvar där en tid till !!!

 3. Själva halal-slakten är hemskt plågsam och fullkomligt vidrig hantering av djuren.

  Men djurplågeriet börjar långt tidigare och kan pågå under hela djurets livstid. Kolla på videon ned hur en kamel behandlas fasansfullt illa. VARNING FÖR KÄNSLIGA PERSONER!

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=dqzx3FdOKV8&w=560&h=315%5D

  Jag har själv bevittnat liknande djävulska behandlingar av kameler under semesterturistande bl a i det muslimska Marocko.

  1. Jag orkade inte titta på videon längre än 15 sekunder. Arabjäveln borde knuffas mitt på gatan under fordonhjulen.

  2. Billy Boy jag tror att du kan hitta de lagar som FÖRBJUDER HALALSLAKT I SVERIGE !!!!
   Ps jag litar på att du kan finna dessa ,,,,,,

 4. Hört från TVR – jag berättade om det i somras om ni kommer ihåg: en turk öppnade ett slakteri i södra Rumänien med tillstånd för att slakta endast får. Ingen slakt av nötkreatur skulle förekomma enligt avtalet. Men turken struntade i förbudet och började halalslakta kor. När en dag hans spioner fick höra att det skulle bli kontroll från hälsomyndigheten, låste turken hela slakthuset och flög sin kos till faderlandet. Han lämnade en massa kor slaktade där på magasingolvet, köttet fick inte plats i kylskåpsrummet. Ingen kontroll dök upp den dagen, men några dagar senare kände grannarna en hemsk lukt av ruttet köt och flugor flög i svärmar runt omkring och man kallade polisen. Två ton ruttet nötkött med larver och bakterier hittades där. Man sanerade stället dygnet runt för höga kostnader. Man fick inte tag på turken !

 5. Min frustration, rädsla och numera skräck för vad som kommer att hända snart blir bara större och större för varje dag.
  Alla muslimer är muslimer!
  De finns överallt!
  Deras lagbok säger att de ska döda oss!
  De är hjärntvättade så de förstår inget annat än islams budskap.
  Är det dags att göra något för vårt fosterland?

 6. Ja, tack söte Jesus att man i vart fall endast konsumerar fisk och skaldjur. Tillämpningen av dessa satans metoder visar en skandalös utveckling som definitivt inte hör hemma på våra breddgrader, och på tal om longituder och latituder, den enda plats där avgrundsdyrkarna verkligen hör hemma är i själva det brinnande helvetet som de så frenetiskt tillber. Punkt slut.
  Andreas.

 7. Ät fläskkött…….Garanterat inte halalslaktat.
  Undrer hur muslimer slakter räkor ? Är detta Halalslakt én och én ?

  1. Malu . corn beef o salta biten SE UPP vilket märke ni köper KOLLADE INTE kom hem med HALASLAKTAD . återlämnad vid nästa besök på ica

   1. Skulle gett ett svar helt tydligt !!!! Om alla slutar köpa kött som inte är från SVERIGE och dessutom KÖPER GRISKÖTT FRÅN SVERIGE !!!

  1. Det märks ofta inte alls. Findus färdigrätter innehåller tex halalslaktad kyckling. Säkert inte bara dem! Jag har helt slutat köpa Findus produkter och att äta kyckling. Jag har inga ord som räcker att fördöma deras förbannade djurplågeri!!! Och svenskars undfallenhet!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: