20 thoughts on “Fredrik Reinfeldt har flyttat till PK-träsket

  1. Denne impopuläre och nationsföraktande statskonstnär har samma hånfullt nedlåtande syn på svenska väljare och skatteslavar som radikalfeministerna och resten av de sorgliga kommunistbanditerna. De delar den respektlösa nedlåtenheten mot väljarna och anser att vi har samma intellektuella status och politiska medvetenhet som ett gäng lobotomerade psykvårdspatienter, vilka skulle vara urståndsatta att genomskåda deras strategier för att behålla maktpositionerna. Så förbannat trist det måste bli att vara BÅDE ful och elak.
    Andreas.

  2. Hade Sverige varit ett normal land med tjänstemannaansvar och en författningsdomstol mm ,ett land där man följer och tillämpar de lagar som finns eller skärper de lagar som är bristfälliga särskilt när det gäller grova brott mot barn och kvinnor och äldre, och hela svenska befolkningen hade landsomstörtande och svenskfientliga psykopat politiker som Ruinfeldt ,Löfven mfl dömts som de grovt kriminella brottslingar de är till långa fängelsestraff,folket hade jagat ut dessa landssvikare ur vårt land eller slagit ihjäl dem som de folkförrädare och landsomstörtare de är.Systemmedia är i symbios med sjukklöverjuntan därför behandlar de Ruinfeldt med silkesvantar och skriver om hans nya bok,nya kvinna,nya bostad i pk träsket som om han vore vilken hygglig svensk fd politiker som helst och inget ont gjort mot Sveriges folk och land.Svenska folket måste vakna upp och inse vilka grova förbrytare som vanstyr vårt land och avsätta dem.

  3. Nu vet jag iof. att en tjejer/kvinnor gillar bad boys men detta är ju inte klokt, hur fanken är man funtad om man är tillsammans med denne svårt sjuke psykopat.?
    Pengar.?
    Svårt sjuk själv.?
    Trasslig uppväxt.?
    Ja jag begriper det inte i alla fall.

  4. Passande att två stora skitstövlar blir grannar, själv skulle jag gärna trampa honom på huvudet så han åkte längre ner i kloaken, för är det någon som trampat på folket och landet så är det den dåren, varför envisas han med att bo kvar i Sverige, som den kvartsneger han är hade han passat bättre nere i Afrika, han har ju tydligt markerat att anser Svenska folket vara en samling idioter som inget begriper, och ändå envisas han med att bo kvar??

  5. Fotot nedan påstås visa Reinfeldts senaste hemvist för ”partiledaren som försvann” …

    https://janmilld.files.wordpress.com/2015/01/frjorden.jpg

    … men det kan ju också vara den topphemliga reservutgången till Fredriks och Robertas nya boendet i Vasastaden, Stockholm … tillgänglig även för de PK-it-grannarna i samma hus.

    Om någon i grannskapet skulle råka vara stygg mot Fredrik så riskerar dom att få en obehaglig behandling av Roberta, vilket den skyldige sent kommer att glömma.

    http://www.svt.se/nyheter/inrikes/reinfeldts-presschef-ska-skara-ballarna-av-dem

  6. Henrik Schyffert är inte bara pizzaekonom, han också en person som förlöjligar amerikas ursprungsbefolkning, alltså ren rasism. Men ingen anmäler honom till DO för han är PK, då får man se ner på andra raser

    • Haha! Ja, detta mysterium har även undertecknad funderat kring och kommit fram till att den enda anledningen till att det inte har smällt ännu, är väl att ammunitionen är så förbannat dyr. De drar sig således för att slösa skottpengar på slika banditer.
      Andreas 🙂

  7. Den flytten är en gammal nyhet. Eastmangatan vid Vasaparken i mina gamla hemtrakter. Som tur är flyttade jag för några år sen. Tänk och möta dessa stolpskott när man är på väg någonstans. Vinterkräksjuka släng dig i väggen!

  8. Blev väldigt nertystat med den prostituerade kvinnan från Halmstad. Hon hade Reinfeldts namn i sin adressbok och Fredde blev uppkallad till förhör. Torsklagen. Pk media tystade ner detta, efter utspelet med ”öppna era hjärtan”. Hand i hand skall vi gå genom livet du och jag. Gunnar Wiklund.

    • Själv ställer jag mig neutral till sexköpslagen, har dock aldrig brutit mot den. Om det här är sant, så säger det väldigt mycket om Reinfeldt som person och hans (icke)trovärdighet!! Att det ska ha inträffat strax innan Reinfeldt separerade ökar ju sannolikheten för att det är riktigt.

KommenteraAvbryt svar