Muslimer våldtog småflickor – döms nu 17 år senare

INVANDRARVÅLD. Åtta män har dömts till långa straff i Storbritannien för att ha sexuellt utnyttjat tre tonåriga flickor. De återkommande övergreppen i staden Rotherham nordost om Sheffield pågick mellan 1999 och 2003.

Fyra av männen, som fälldes för bland annat våldtäkter, är bröder. De fick de längsta straffen: 19–35 års fängelse, skriver BBC.

bbc_atta_man

Sageer Hussain , 30, dömd för fyra våldtäkter och ett våldtäktsförsök – fängelse i 19 år

Ishtiaq Khaliq , 33, skyldig till våldtäkt och tre oanständiga övergrepp – fängelse i 17 år

Waleed Ali , 34, skyldig till våldtäkt och ett våldtäktsförsök – fängelse i 13 år

Masoued Malik , 32, skyldig till våldtäkt, stämpling till våldtäktsförsök, mened – fängelse i 15 år

Asif Ali , 30, dömd för våldtäkt – fängelse i 12 år

Naeem Rafiq , 33, dömd för våldtäktsförsök och mened – fängelse i åtta år

Basharat Hussain, 40, dömd för våldtäktsförsök – fängelse i sju år – som ska löpa parallellt med tidigare straff på 25 års fängelse

Mohammed Whied , 32, skyldig till medhjälp vid våldtäkt – fängelse i fem år

-Pettersson noterar att det står att grabbarna hör hemma i Rotherham, England men jag vill påstå att de hör hemma betydligt längre bort…

Offren var flickor i 11-14 års-åldern, som drogades och fylldes med alkohol. Totalt tros 1400 flickor ha utnyttjas av musimska män genom åren.

Rotherham har varit med på bloggen tidigare i liknande sammanhang. 

Ett liknande fall från Bristol

5 thoughts on “Muslimer våldtog småflickor – döms nu 17 år senare

  1. Varför bekosta uppehälle bakom galler för de kräk som enligt var rättsinnad mans förmenande förverkat sin rätt att leva? Här vore det egentligen ett utmärkt tillfälle att statuera exempel, och vi kan bara hoppas på att ett framtida Storbritannien, som befriat sig ur EU:s människofientliga strypkoppel, kommer att återinföra det enda straff som i dessa sammanhang kan anses proportionerligt, nämligen dödsstraffet.
    Andreas.

  2. Myndigheterna blundade för detta i så många år och skyddade inte flickorna.Bra att dom i alla fall fick lite straff nu men myndighetspersonerna bör ju också bli dömda och det kan väl inte vara så många som idag tycker att dom hör hemma i västvärlden.

KommenteraAvbryt svar