Kränkande

Här kränker Henrik ”ekonomen” Schyffert den amerikanska ursprungsbefolkningen genom att förlöjliga dem och insinuera att de gillar ”bajsrunk”.

I vardagstal. Henrik Schyffert är rasist.

skarmklipp

Henrik Schyfferts bolag Schyffert Sweden AB omsatte 2015 11 958 000 kronor och gjorde en vinst på 9 805 000 kronor dvs nästan 10 miljoner kronor. Det ger en vinstmarginal på 82.0% och bolaget hamnar antagligen i nischen ett av Sveriges lönsammaste bolag i den storleken.

Eftersom Schyffert anser att vi ska ha invandring och att det är billigt att betala för den så borde regeringen titta på om vi inte ska begränsa övervinsterna inom kultur och media. Henrik ägnar sig åt avancerad skatteplanering, vilket är helt lagligt men en solidarisk person borde ta ut hela vinsten som lön och skatta bort runt 60-70 procent, men nu tillhör Schyffert inte de solidariska.

Andra som har stora vinstmarginaler är Fredrik Virtanen, visserligen han en blygsammare omsättning men vinstmarginalen är 66,4 % är mer blygsam,

Malena Ernmans bolag Ernman Produktion AB gjorde en vinst på 32.1 %. Affärsgeniet Jonas Gardell har en vinstmarginal på fantastiska 70.8 %.

Eftersom dessa personer tillhör vänster-etablissemanget som tycker det är fult att tjäna pengar på att rädda liv, lindra plågor, bota sjukdomar, lära barn läsa och skriva, eller ta hand om funktionsutmanade personer, ge kanske rent av omvårda och ge socialt umgänge till gamla övergivna av sina otacksamma barn och barnbarn, så borde de nog inte ha några problem med att få sina egna vinster begränsade, eller vad tror ni???

18 thoughts on “Kränkande

  1. Schyffert rör sig på så låg nivå att det bara är pinsamt. Att nedvärdera och förlöjliga människor kanske går hem en gång men därefter lyser hans självförhärligande fram!

  2. Vad den uppenbart infantile och degenererade Schyffert sysslar med kan inte kallas humor. Det har tydligen uppstått ett slags provokativ subkultur emanerad ur komediantgenren, vilken främst vänder sig till en intellektuellt avtrubbad och moraliskt omedveten publik. Ingen annan än den som står på samma sjukligt barnsliga nivå som denne tragiske pajasfigur, kan rimligtvis låta sig underhållas. Han hyser en omaskerad förkärlek till uttryck som relaterar till genitalier, sexuella perversioner och exkrementer, vilket är signifikativt för den sandlådenivå han behärskar. Dock bara en av nationens alla skandalimpregnerade kulturfascister!
    Andreas.

  3. Henrik Schyffert påminner om en viss himlakropp som jag inte vill nämna vid namn då det har en synonym som absolut inte kan skrivas i samma mening som Schyffert. Livet för en sådan himlakropp är att en massa gas samlas och gaddar ihop sig varav en kärnreaktion uppstår och den lyser med gult ljus. När vätet är slut svullnar den upp, svalnar och helium är basen i kärnreaktionen samtidigt som den blir röd. När gaserna tar slut krymper himlakroppen och blir en vit dvärg innan den slocknar och blir en svart dvärg.

    Jag tycker att det är Schyffert upp i dagen; Först en massa gas, sedan uppsvullen och röd, sedan dvärg och kämpande om uppmärksamhet för slutligen slockna.

  4. Det går det bra att kränka folkgrupper – när det är han som gör det. Snacka om dubbelmoral – fy f_n en sån skitstövel. Vad är det för fel? Hela svenska pk-eliten skrattade säkert gott åt detta. Varför skrattar inte vi?? Vi ser rakt igenom detta sjuka beteende, därför skrattar inte vi.

    • ”Du kan inte låta de dumma bestämma.”

      Det är väl det, Schyffert, som folk börjar förstå nu?

      Sedan håller de på med historieförfalskning av stora mått, det var inte nazister mot liberaler (som de förövrigt bildade regering ihop med), utan nazister mot kommunister. Jag blev lite smått euforisk häromdan då jag i PK-media hitta en artikel som faktiskt hade kläm på att Molotov-Ribbentrop-pakten var förutsättningen för att Hitler skulle invadera Polen och man hade till och med Sovjets invasion.

  5. Han bir bara löjligare och löjligare, tror han att han ska bli poppis om han visar rumpan? Det han säger lär inte hjälpa upp poppiskontot så det gäller väl att prova något annat idiotiskt.

  6. Den tölpaktige Henrik Schyffert har inte bättre förstånd
    än så, sen kallar han sig humorist? Mycket har förfallit i
    Sverige sen Hasse och Tage var i den branschen, idag
    finns väl bara Robert Gustavsson som kan räknas som
    rolig, Schyffert och Betner är enbart plumpa figurer!

KommenteraAvbryt svar