Ingen går säker när irakiern Kardo Osman härjar – varken barn eller 75-åriga damer, trots det ingen utvisning


INVANDRARVÅLD. En kvinna utsattes för ett våldtäktsförsök i en väskbutik. Gärningsmannen menar att röster sa åt honom att han borde ha sex med kvinnan. Händelsen skedde i april i år. En man gick in i en väskbutik i Malmö och ville ha hjälp av butiksbiträdet. Kvinnan hjälpte då mannen att hitta en väska längst in i lokalen.

Istället för att kolla på väskan gick mannen till attack mot försäljaren och försökte våldta henne inne i butiken.

I domstolen förklarar mannen beteendet med att en röst i huvudet sa åt honom att han borde ha sex med kvinnan. Under våldtäktsförsöket ska mannen ha örfilat kvinnan och flera gånger slagit hennes huvud mot golvet.

Händelsen pågick under 5-10 minuter. Under tiden skrek kvinnan och bad till gud att det skulle upphöra. Först då insåg mannen att det han gjort var fel, och lämnade platsen enligt domen.

Den rättspsykiatriska undersökningen visade att mannen var medveten kring vad han gjorde vid tillfället. På grund av en psykisk störning kunde mannen dock inte kontrollera sina impulser.

Mannen dömdes till sexuellt ofredande och misshandel. Tingsrättens bedömningen blev att mannen har ett vårdbehov. Istället för fängelse döms han därför till rättspsykiatrisk vård. Mannen får även betala 66 000 kronor i skadestånd till offret.

Dom-B-6268-16

-Pettersson noterar att mannen heter Kardo Osman, och är född 1978, samt Irakisk medborgare, det nämner dock inte Malmö24. Det var inte första gången herr Osman var i farten, trots att den farlige sexförbrytaren återfaller gång på gång utvisas han inte.

Efter att ha dömts för attacker på barn åtalades han för våldtäkt mot en 75-årig kvinna på ett hotell i Malmö. Mannen erkänner att han förgripit sig på kvinnan och upprepade gånger dunkat hennes huvud i golvet så att hon bröt ben i ansiktet.

Mannen dömdes senast i februari 2009. Då hade han överfallit en kvinna i en butik i Lund, dragit ner henne på golvet och börjat slicka på hennes kropp. Han hade också dragit in en flicka i sin lägenhet. Låst dörren och börjat tafsa på barnet. Mannen avbröt sig när barnets mamma under flera minuter skrek efter sin dotter och sparkade på mannens dörr. Flera gånger har mannen blivit undersökt av rättspsykiatriker som hittat störningar men inte så allvarliga att mannen måste tas in för sluten psykvård.

Osman har förklarat att han styrs av röster som talar om för honom vad han ska göra. För läkarna berättar han hur hela hans liv varit präglat av olika former av sexuella övergrepp utförda av honom och mot honom.

I juni 2010 överföll han den 75-åriga kvinnan på Hotell Strand i Limhamn. Mannen misshandlade henne, tog strypgrepp och slog henne flera gånger i ansiktet medan han släpade henne över golvet och sa att han skulle våldta henne.

Åklagaren menar att domstolen måste avgöra om mannens angrepp mot kvinnan har passerat gränsen till våldtäkt eller om brottet bara ska bedömas som försök till grov våldtäkt.
Också den här gången vill domstolen ha läkarbesked på om mannen kan dömas till fängelse eller om det behövs rättspsykiatrisk vård.

Varför är denne man kvar i Sverige???!!!


12 responses to “Ingen går säker när irakiern Kardo Osman härjar – varken barn eller 75-åriga damer, trots det ingen utvisning

 • RäddSomFan

  Frågan är ju inte ”Varför är denne man kvar i Sverige”
  Utan frågan är varför lever denna mannen och alla andra våldtäktsmän fortfarande.

  Gilla

 • anna

  Han är kvar pga av att 87% röstade helt fel.

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Damerna får helt sonika vara på sin vakt och inse att det Sverige vi en gång levde i ej mer existerar. Det har allt politikerna sett till. Varje inkräktare måste betraktas som en potentiell gärningsman och endast med denna insikt i bakhuvudet, samt en utarbetad försvarsstrategi i händelse av överfall, kan vi oskyldigt drabbade samhällsinvånare skydda liv och egendom. En hotsituation kan uppstå var som helst och det finns all anledning att iaktta vaksamhet och beredskap. Detta gäller naturligtvis oss alla och inte bara den tyvärr ej sällan så godtrogna kvinnliga delen av befolkningen.
  Andreas.

  Gilla

 • James First

  Varför är denne man kvar på jorden ???!!!

  Gilla

  • eva

   Ingenstans att utvisa honom till. Han kan ju inte utsättas för risk att dödas. Att svenskar blir utsatta spelar ingen roll.

   Gilla

   • ladulaas

    Du skriver: ”Han kan ju inte utsättas för risk att dödas.”
    Då vill jag fråga: Varför inte det? Världen skulle bli en bättre plats då.

    Gilla

  • dave

   För dyrt att skicka honom utomjordiskt.

   Gilla

 • Mimi N.

  Varför ?? Odjuret finns med på listan över blivande svenska medborgare. Deras röster har högt värde: alla monsters lika värde för mongofalden.

  Gilla

 • Truthfighter

  Läs Mark. 5. kap.

  Så förstörd blir man när man indoktrineras av Koranen, och rabblar satansverser 5 gånger om dagen, till fullständig hjärntvätt och idiotifiering.

  Gillad av 1 person

  • Pettersson

   Truthfighter, vet du att Kardo Osman är muslim?

   Jag sökte och hittade flera kristna som heter Kardo Osman och det finns eller fanns trots allt en hel del kristna i Irak.

   Du kan ha rätt, men chansa är inget bra…

   Gilla

   • Sven-Erik

    @Pettersson, kul att du är med på banan onh kollar. Visst vi kan alla vara okunniga, men ska inte visa oss dumma som (v)issa och gissa.

    Gilla

   • dave

    Spelar ingen roll. Arab som arab. Ut skall dom.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: