Man skjuten i knäskålen i Uppsala


INVANDRARVÅLD. En man sköts i benet i stadsdelen Stenhagen i Uppsala på onsdagseftermiddagen. Skottlossningen skedde utomhus. Polisens tekniker kunde säkra minst en tomhylsa på marken och en skarp patron som av allt att döma inte avlossats.

Efter larmet sändes flera polispatruller till platsen. Även en helikopter cirkulerade inledningsvis i luften. Två hundpatruller sökte efter spår i omgivningarna.

Den skjutne mannen är i 20-årsåldern och enligt uppgifter ska han ha varit talbar och suttit upp på marken efter beskjutningen. Mannen skottskadades i båda benen.

– Ena kulan satt kvar i knäskålen, säger Daniel Ågren, vakthavande befäl, till P4 Uppland.

Mannen är känd av polisen sedan tidigare. – Det handlar om något våldsbrott och möjligen något narkotikabrott, men det gäller ingenting större, säger Christer Nordström.

 

 

Den skjutne mannen har enligt Christer Nordström inte velat svara på polisens frågor, så här långt. – Han har inte svarat på någonting alls, han vill inte medverka helt enkelt.

-Pettersson tycker att om mannen inte vill medverka så borde inte samhället ge honom vård så sätt utan där han blev skjuten med kulorna kvar i knäskålarna…

Stenhagen verkar vara ett trevligt, mångkulturellt paradis


4 responses to “Man skjuten i knäskålen i Uppsala

 • ruben

  De lagar väl till honom som brukligt, sedan kan han hämnas, vilket verkar vara vad hans talande tystnad verkade säga eller? En infekterad böldhärd av kriminella breder ut sig och tar mer och mer fästen på fler och fler platser. Migrationsverket stärker hela tiden upp infektions-härdarna i ett redan söndrat samhälle med allehanda odefinierade bidragsturister och det utan kontroll eller uppföljning.

  Gilla

 • James First

  Typiskt outbildade idioter, de laddar vapnet sen gör de en mantelrörelse innan de ska skjuta och då åker den tidigare laddade patronen ut.
  Ser så coolt ut på TV… Bra för polisen, tom. Dan Eliasson skulle kunna hitta fingeravtryck på en intakt patron.

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  En kostnadskrävande helikopter svävade över området… Tja, det gäller att sätta in alla befintliga resurser då det gäller vissa incidenter inom utvalda bostadsområden. Samtidigt blir vanliga svenskar kontinuerligt utsatta för invandrade brottslingar, men ges då informationen att inga enheter finns tillgängliga. Det gäller att prioritera den nya adeln!
  Andreas.

  Gilla

 • Lena

  Kanske en i gänget som redan hunnit hem.
  https://pbs.twimg.com/media/CvJpEFgXgAAcX_S.jpg:large

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: