Stäng

Propagandan är total, mot svenskarna för medeltidsmännen

INVANDRARVÅLD. Camilla Sandelius, 26, som engagerat sig för den rullstolsburna kvinna som anmält att hon gruppvåldtagits i Visby, hängs idag ut som nazist av alla tidningar på Gotland. – Det är en sam­publicering, förklarar Mona Staflin på nyhetssajten Hela Gotland.

“26-årig kvinna bakom gardet”. Så löd rubriken till en artikel som i morse publicerades på nyhets­sajten Hela Gotland. Bilden som valts och senare byttes ut var från en demonstration genomförd av Nordiska motstånds­rörelsen i Borlänge.

– Nu är jag totalt uthängd som nazist och fascist i gotländska medier, konstaterar Camilla Sandelius.

I artikeln intervjuas även Kaj Lundmark, grupp­ledare för Sverige­demokraterna i fullmäktige på Gotland, eftersom Camilla tidigare varit engagerad i partiets ungdoms­förbund SDU. Han säger att han “tar avstånd” från Camillas medborgar­garde och att hon inte är välkommen tillbaka till partiet.

Mona Staflin är journalist på Hela Gotland. Hon förklarar att alla tidningar på Gotland, Gotlands tidningar, Gotlands allehanda och sajten Hela Gotland gjort gemensam sak kring artikeln.

– Det är en sam­publicering mellan GA, GT och Hela Gotland, förklarar hon.

– Det är publicerat både i pappers­tidningarna idag och på webben.

De tre tidningarna har monopol på dags­tidnings­marknaden på Gotland och de får även hjälp av SVT.  OBSERVERA att de unga männen på bilderna inte har något med gruppvåldtäkten att göra. hela-gotland-flyktingbarn

-Pettersson tycker det är märkligt, när svenskar engagerar sig för att rädda liv och egendom då hängs de ut som rasister och nazister. När somalier eller några andra gör samma sak utses de till “svenska” hjältar. Se Brandkärr i Nyköping, Skara eller Borlänge bara för att nämna några platser där det är problem med våld och skadegörelse. Annars går det bra för feministerna att hänga ut alla vita män i grupp men när det gäller gruppvåldtäkter försvarar de Medeltidsmännen på offrens bekostnad.

Propagandan är total, mot svenskar för asylsökande Medeltidsmän som kallas “Flyktingbarn”. Givetvis är inte alla asylsökande män svin, men de är tillräckligt många som inte kan sköta sig för att svenskar ska ha rätt att protestera mot dem och flata myndigheter som inte kan skydda invånarna i vårt land.

hela_gotland_barnen

Det är alltså barn vi ser på bilden från Hela Gotlands artikel. “De lämnade sina familjer och flydde sitt land på grund av kriget”. Inga frågor om de verkligen kom från Afghanistan och inte bodde i Iran eller andra grannländer. “Många grät när det blev känt vad som hände den där natten i Visby.” Detta är givetvis skitsnack och jag misstänker att journalisten skrivit dessa ord själv och i vilket syfte vet vi. “I morgon, söndag, kommer de att finnas på plats vid en manifestation i Visby för allas lika värde”. De tänker alltså vara med i en manifestation som riktar sig mot svenskar som protesterar mot den ökande brottsligheten i kölvattnet av en stor inflyttning av asylsökande på ön. Läs gärna på bloggens arkiv om Gotland, det är inte en enstaka händelse som fått gotlänningarna att bli förbannade.

Nedan en debattartikel och en text skriven av “flyktingbarn” som befunnit sig i Sverige under kort tid. Jag tror knappast svenska ungdomar i samma ålder skulle kunna formulera sig på detta sätt och dessutom utan grammatiska – och stavningsfel. Någon har författat texten åt dem. Frågan är vem och varför?

Återigen propagandan är total…

Insändare/debattartikel från dagens Hela Gotland

Hur ser du på mig?

DEBATTARTIKEL. Du ser mig på stan, på gymmet, på fritidsgården. Du möter kanske min blick i skolkorridoren eller på fotbollsplanen. Ibland möts vi i ett bibliotek eller i en affär. Men hur ser du på mig?

Jag har flytt för att slippa krig, våld, förtryck, hot och övergrepp. Jag hade ingen framtid i mitt hemland, därför lämnade jag mina föräldrar och syskon och tog mig hit till Sverige. Det var mycket svårt och jag var inte säker på att jag skulle överleva färden.

Jag vill tacka Sverige som räddade mig! Jag har fått tak över huvudet, kläder, vård och omsorg, god mat och chans att gå i en bra skola. Jag har fått uppleva stor generositet och jag är enormt tacksam. Att vara i Sverige har gett mig hopp om framtiden. Här känner jag mig trygg och fri. Jag vill ta din hand och tacka dig från djupet av mitt hjärta.

Men plötsligt upplever jag att du tittar snett på mig. Efter att en kvinna blivit våldtagen här i Visby, en fruktansvärd handling som jag fördömer – precis som du. Jag vill be dig att inte dra alla över en kam. De som utför våldsbrott och övergrepp får inte föra min talan. Jag vill berätta för dig hur jag tänker, för jag tror vi tänker likadant. Vi vill att alla människor ska respektera varandra. Jag hoppas vi träffas på söndag då vi har möjlighet att sida vid sida manifestera för alla människors lika värde och mot våld och övergrepp.

38 thoughts on “Propagandan är total, mot svenskarna för medeltidsmännen

 1. Detta är ju kluvet. Du skriver ju själv att hon var med på en demonstration för NMR. Då är man väl nazist eller hur. Läs bara ett flygblad, som de ger ut, så är det samma antisemitiska propaganda, även om de har en sund syn på invandrare. Men grunden och botten är totalt fel, tyvärr, och då blir allt fel. Men det är väl skillnad på nazister och nazister också, även om jag är stenhårt mot det hela. Men det finns moderata, och det finns radikaliserade. Och den förstnämnda tycks ju hon tillhöra. Som trots allt, har mänsklighet i sig kvar. Och då ska man fokusera på det. För det är vad man gör som räknas trots allt. Och det är inte vadman utger sig vara, utan det man gör som betyder mest. Och då är NMR ingenting emot det vidriga naziststyre vi har i vårt land och Europa av idag. Det är nazism så det stänker blod om det, genom konkreta vidriga handlingar som 7:ans partier gör i Sverige och Europa. Där kan man verkligen tala om radikaliserad nazism. OCH ANTIRASISMEN ÄR DEN VÄRSTA NAZISMEN. “Man ska inte kacka i eget bo”.

  • Det är klart att det kan finnas några bra bland mängden flyktingar som väller in. Men de flesta är skit. “DET ÄR BARA ATT ÖPPNA ÖGONEN OCH SE VERKLIGHETEN.” Och vad vet vi egentligen om dem på bild. INGENTING!!! Vi har bara deras ord. Och skulle inte vilken brottsling och kriminell som helst tala mot handlingar de utför, för att freda sina egna liv? Jo, så är det absolut. Och tycker ni inte att hans leende på bilden verkar lite väl påklistrat och hånfullt. Man ska inte vara naiv och gå på allt, som vänstern gör med alla utlänningar. Många, och särskilt muslimer har mycket som de döljer för oss. VAR SÅ SÄKRA PÅ DET!!! För verkligheten visar på det, om man öppnar ögonen när man är på stan. Då ser man skiten i sin fulla kolsvarta dödsblom. Där unga tjejer och barn hela tiden gås på av det utländska drägget. DETTA ÄR FAKTA, och ingen naiv dum mytbildning. Riktiga svenskar ofredar inte och terroriserar unga tjejer barn. DETTA ÄR OCKSÅ FAKTA.

 2. Ingrid och Conrad har gjort en intervju med den modiga,kloka och starka Gotlandstjejen Camilla Sandelius.Camilla är en god förebild för andra unga kvinnor och flickor i vårt sjuka samhällsklimat,hon står upp för den gruppvåldtagna rullstolsbundna handikappade kvinnan på Gotland,eloge till Camilla.Hon berättar bla att på Gotland tar man itu med kvinnovåld,som våldtäkter,våld mot kvinnor oavsett gärningsmännens härkomst,stödet för de utsatta kvinnorna är stort och männen som utövat våld,våldtäkter tvingas bort från Gotland,de får inga jobb blir utfrysta.Men när de gäller dessa 28 våldtäkter som begåtts på Gotland sedan ett år tillbaka har samtliga begåtts av asylsökande från mena och då måste man markera,säga ifrån att det är inte acceptabelt att gotlänningarna som betalar skatt och har hjälpt desa asylsökare på allra bästa sätt inte får visad tacksamhet tillbaka utan blir utsatta för allehanda brottslighet som våldtäkter och gruppvåldtäkter mm.Det är en sund reaktion att gotlänningarna reagerar vilket övriga Sverige bör också göra istället för att tiga,vända bort huvudet och blunda för alla de våldtäkter och annat grovt kriminellt som tyvärr sjukklöverjuntans bidragsimport utövar och går fria med det pga hänvisning till att de är barn /traumatiska upplevelser mm,men de kan inte styrka sin berättelse eftersom de har slängt alla sina id handlingar och bara behållt sina nya iphone när de söker asyl i Sverige,och ingen myndighet,ingen svenskfientlig media har ifrågasatt detta gigantiska asylbedrägeri som pågår alltjämt i Sverige,och svensken betalar fogligt.

  Intervju med Camilla från Gotland

  https://soundcloud.com/ingridochconrad

  • Suzie…Tack för länken, intressant information att hon säger att det varit så mycket som 30 våldtäkter under sommaren på Gotland och att kvinnan i rullstolen var droppen för befolkningen….VÅLDTÄKT är ett grovt brott, en skändning av en kvinnas kropp och integritet, att svenska myndigheter skyddar dessa “flyktingar” är riktigt allvarligt, det rätta agerandet vore att skicka ut dessa från Sverige samt ställa ansvariga för massinvandringen inför Riksrätt!!!

 3. När svenskar blir orättfärdigt behandlade av invandrare så vad gör vi då?
  Jo, ett fackeltåg mot rasism, standard förfarande.
  Har någon med hjärna tänkt på vad det sänder för signaler ut I världen?
  Inga fler kommentarer herr domare.

  • Ja självklart signalerar sjukklöverjuntans lakejer,stormtrupper och medlöpare som msm och av allehanda slag ut i världen att alla myndigheter och politiker välkomnar världens alla våldtäktsmän ,pedofiler barn- och kvinnoförbrytare hit till Sverige som är brottslingarnas paradis nummer ett där all form av barn och kvinnovåld och förtryck är tillåtet och välkomnas av särskilt främlingar med extrem dålig kvinnosyn helst från 600 talet e.kr.Generösa straffrabatter utlovas om det ens blir fråga om något straff.Svenska män har feminiserats och tryckts ner med så mycket lögner och feminism,genusperspektiv propaganda så dem blivit handlingsförlamade och kastrerade.Skrämmande!

 4. Hon är mycket viktig, följde det här från Nice live i dag (France 24) aldrig mer skall Västvärlden behöva vara med om något så bestialiskt…….men om vi inte stoppar att ta in så……dessutom måste de som de som har ljugit sig in UT!
  Marine le Pen var där och så var Marion båda filmades, ingen mobbing på sandlådenivå alltså.
  Var också imponerande att kamerateamet INTE för en gång skull filmade in de barn som var mörka utan vid ett flertal tillfällen fäste kameran på den lilla blonda flickan i kören.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3839625/86-white-roses-86-dead-France-pays-tribute-Bastille-Day-lorry-attack-victims-woman-lost-SIX-relatives-breaks-emotional-speech.html
  France 24 gjorde ett mycket fint reportage.

 5. Att kalla någon för nazist utan att ha belägg för det borde vara en bra grund för en stämning för förtal. Är det offentligt borde det vara särskilt allvarligt.

 6. Nu är det viktigt att den modiga kvinnan Camilla Sandelius får allt tänkbart stöd och uppbackning.

 7. Som jag sagt allt har en gräns och när man går över den då får man också vara beredd att ta konsekvenserna.
  Det svenska folket har blivit utsatta för den grymhet och kränkande. Och politiker som förnekar det svenska får stå ut med.
  Ja då enligt mänskliga rättigheterna har alla rätt att skydda sig själv och sina landsmän och eftersom det inte finns några poliser som annars har skyldighet att se till att Sveriges folk är trygga.
  Då finns bara en lösning för trygghet och det är Medborgagarde. Och den jävel som säger att jag inte har rätt att skydda mig mot dom hot som svetsaren skapat och är ansvarig för. Då önskar jag att du har så mycket ryggrad och säger det öga mot öga.

 8. Jag tycker att den oroade Mustafa ska ta ett allvarligt samtal med sina landsmän om hur man uppför sig mot kvinnor istället för att demonstrera med V och FI. Vi har sett alltför många afghaners aktiviteter och kvinnosyn så det får acceptera att detta rykte har de skaffat sig själva.

 9. “De som utför övergrepp får inte föra min talan”?
  Nej varför det, det gör ju Svensk Media varje dag:
  Ni som är Gotlänningar och läser denna jävla skittidning,
  ta Måndagen i anspråk för att säga upp bekantskapen med
  luspudlarna! När dom är så satans flata och sitter i stort sätt
  och försvarar vad dessa medeltidsbabianer utfört ???
  Denna ogärning utfört mot en rullstolsbunden försvarslös
  tjej av fem idioter är lågt, det överträffas endast av denna
  blaska som försvarar dådet och hänger ut den som försvarar
  tjejen! Fy fan!

  • “En rullstolsbunden försvarslös tjej.”

   Det kan inte ha varit så så kul för hennes äkta man med alla dessa skriverier efter att han och hans fru gått på krogen tillsammans. När han tyckte det var dags att gå hem ville hon stanna och följde senare istället hem till en somalier mitt i natten. Hon var ju dessutom med i en förening som välkomnade dessa till landet och hennes mor var sambo med en sådan.

   Efteråt tyckte hon inte om att det skrevs något nedvärderande om mörkhyade för de var ju hennes vänner.
   Åklagaren var väl litet osäker på hela historien och när han inte gjorde som NMR och andra tyckte sprang folk hem till honom och trakasserade honom så han till slut frånsade sig ärendet.

   Men den rullstolburne fick de insamlade 60.000 kronorna och slapp vara med i en rättegång, vilket hon nog innerst inne drog en suck av lättnad över.

 10. På ett mejl till Kaj Lundmark svarar han så här:

  Styrelsen för SD-Gotland tar avstånd från “Medborgargarde”,
  hade det rört sig om grannsamverkan mot brott eller vuxna
  nattvandrare på stan eller liknande begrepp hade varit en helt
  annan sak, som även polisen gärna hade stått bakom.

  Det är självklart att alla är upprörda ang. våldtäkten men
  det är en fråga som är under utredning av rättsväsendet.

 11. Hela den här vänster regisserade motmanifestationen är så osmaklig!
  Vänstern och FI! tycker det är en bra sak att organisera – och dessutom organisera åt utländska män- en manifestation mot vanligt folk som protesterat mot gruppvåldtäkt?!

  Att protestera mot våldtäkt är alltså värre än att våldta, enligt vänstern, Fi!, kyrkan och tidningarna!
  Vedervärdigt!

 12. Det grundades i AB igår. Det är djupt tragiskt för ett land då medierna inte förmedlar nyheter och korrekta skeenden utan rykten, halvsanningar, rena lögner och förtal. Sverige börjar tappa i förtroende utomlands och det är tragiskt då Sverige har haft ett högt anseende som nation. Det är mer praktiskt att säga att man är skandinav eller norska idag…

 13. Försöker SD på Gotland plocka billiga PK-poäng? Komma in i stugvärmen?
  Där sjönk SD rejält i mina ögon och det är mycket troligt att de förlorar fler röster på sitt avståndstagande än att de vinner en enda!
  Mycket svagt!

 14. Sd faller allt djupare i pk-fällan.
  Är redan nu ett icke-parti för min del!
  Hoppas på ett redigt extremt högerparti!

 15. Vänsterterroristerna överträffar sig själva i sitt vanvettiga nit.
  Deras mediala dominans motsvarar ju inte på något vis deras politiska makt.

 16. SD:s gotländske frontalfigur, K. Lundmark, har uppenbarligen icke de rätta kvalifikationerna vad ståndaktighet i utsatt läge beträffar, utan har valt den enkla vägen att retirera inför grupptrycket. Detta får åtminstone undertecknad att tvivla på partiets hela profil och förmåga att med fast hand leda Sverige ur det rådande invasionskaoset.
  Heder åt Camilla Sandelius och hennes rakryggade manifestation! Hon äger de förträffliga egenskaper som de flesta av oss traditionellt räddhågsna svenskar uppvisar en alarmerande brist på. Äras den som äras bör, och det är med största förtjusning man noterar att ännu lever något av det ädla virke våra stolta förfäder voro svarvade av. En modern, gotländsk Jeanne d´Arc. Denna orädda gotiska jungfru skall gå till hävderna som en tapper tös! Låt feminazistkalkonerna grina – det skiter vi högaktningsfullt i!
  Andreas 🙂

 17. Jag vet inte längre om jag röstar SD efter uttalandena på Gotland under dagen. SD börjar nu också gå invandrarnas ärende och fördömer svenskar.

 18. Jag hoppas den rullstolsburna kvinnan mår bättre efter tidningarnas “kärleksfulla” manifestation av när de goda utbildar de onda att känna och tänka rätt. Har tidningarna nu lyft människan till de moraliska höjderna där bara vissa utvalda hör hemma ( eller alla )? Himlen tycks vara enda befrielsen för oss andra, men då försvinner det samtidigt en del värdefulla skattebetalare till smärtsam sorg för de självgoda.

 19. Det är sorgligt, att inte ens SD törs ställa upp för Camilla. Det är journalister som styr landet. Vill även Åkesson ha det så? Jag vill det inte!

Kommentera

Back to top
%d bloggare gillar detta: