Unikt media-samarbete på Gotland!

Efter turerna kring gruppvåldtäkten av den handikappade kvinnan på Gotland hände något unikt. Gotlands tidningar, Hela Gotland.se samt Gotlands Allehanda gick ihop oh gjorde en gemensam satsning på att kartlägga vad som hänt. Så mycket känslor har florerat för och emot efterdyningarna att Gotland aldrig kommer att bli sig likt.

Att Gotland är delat i 2 läger tror jag inte på för fem öre. Alla fördömer våldtäkten av den  rullstolsbundna kvinnan. Det som många skakas av är att människor attackeras för att  de försöker sköta sitt jobb. Att man inte tycker att det sköts på rätt sätt ger ingen rätt att attackera och hota övriga asylsökare, åklagare, mm.

Att de 5 männen släpptes var en katastrof, det tror jag att de flesta är eniga om – det som följde – det är där åsikterna går isär.  Asylboenden samt myndighetspersoner har blivit attackerade, prosten har blivit hotad, åklagare har hotats och polisen likaså. De fem männen fick polisbeskydd innan de flyttades från ön. Det är i alla fall vad Gutarna tror – att de inte finns kvar på Gotland.

De som råkar värst ut av “hatet” är asylsökarna som är kvar på sina boenden. Det kastas stenar in genom fönster när det bor barn på andra sidan – det är inte ok. Det är inte heller ok att låta de asylsökare som är oskyldiga straffas.

Gotland har varit besparade den våldsvåg och det segregerade samhälle som fastlandet har haft en tid. Vad som är anmärkningsvärt är att våldtäkterna INTE ökat på Gotland.  Hittills i år har det skett 28 våldtäkter,  förra året 39,   år 2014 var det 34,  2013 var det 33,   2012 var det 32 våldtäktsbrott.  Tidigare år, handen på hjärtat, då har det inte funnits asylsökare i denna utsträckning på Gotland.   I övriga Sverige är det en helt annan sak.  Då återstår frågan – vem utförde dessa brott innan asylsökarna kom? Fastlandsturister??

Ingenting kommer någonsin att bli sig likt på Gotland det är ju en sak som är säker. Gutarna kommer att vända sig om och kolla vem som går bakom, det är något nytt för dem.  Kanske vi som besöker denna underbara ö kommer att märka skillnaden men kanske inte, det väsentliga är att Gutarnas liv i idyllen är förändrat. Förhoppningsvis är det reversibelt.

De 5 männen som släpptes är i allra högsta grad fortfarande misstänkta. Enligt polisen är det inte ovanligt att man släpper brottslingar i väntan på rättegång. I detta fall var det inte en bra ide´. En hel nation fördömer våldtäkterna som har blivit vardag för oss och gärningsmännen får kliva ut i frihet och kanske möta sitt offer igen. Var finns respekten för offret?

I en av artiklarna varnas det för stormjägare?!  Med andra ord folk som förstorar upp händelser och gör en storm i ett vattenvattenglas. Hur kan de varna för stormjägare? Man kan inte förstora upp en våldtäkt, den är vad den är, en fruktansvärd kränkning av offret!

Nu kommer Gotland inom kort att bli befriade från många av asylsökarna då de fått besked om att de skall flyttas till fastlandet – säkraste tipset är Norrland. Detta faller inte dem i smaken och det kan man kanske förstå. Från den Gotländska vänliga idyllen till verkligheten på fastlandet.

Gutarna har varit otroligt vänliga och hjälpsamma mot de asylsökare som kommit dit. Detta kommer de knappast att uppleva någon annanstans. Den ekonomiska biten är svår för mig att förstå. De har inte fått asyl (flera familjer från Afghanistan) utan väntar på besked som antagligen skulle bli nej. Varför flytta dem till Norrland om de ändå skall tillbaka till sina hemländer snart. Det måste kosta en slant att flytta runt dem på detta sätt.

Kanske har migrationsverket en plan att låta dem stanna som vi inte vet om? Nu är det ju sagt att Afghanistan inte är ett land som ingår i flyktingstatusen och då skall väl det följas??

 

22 thoughts on “Unikt media-samarbete på Gotland!

 1. Det verkar, som om de driver en klassisk politisk klasskamp från vänstern ( kommunisterna ) eftersom empatin för brottsoffret i praktiken skall vara osynlig. Dessa självgoda, nihilistiska, självutnämnda hjältar med sin inbillade PK-gloria och vilt skenande godhets-hybris håller på att bli Sveriges undergång.

  • De “goda” för en godhet utan egen täckning, därför det är inte egna resurser, inte egna skattepengar, inte egna bostäder de lovar ut.
   Det finns alltid undantag, som bekräftar regeln och de får gärna utföra sin gärning, men då är det frivilligt och eget beslut.

  • Kommunisterna i Sovjet och i Polen ( de länder som jag känner till) behövde ALDRIG några pengar……………..Allt var betalt av stackarna folket som slet / svalt medan potentaterna flöt runt i en obeskrivbar lyx, känns det igen ?

  • Tror det pågår en global kraftmätning mellan globalister, som vill inrätta FN som världsregering och New World Order och på andra sidan de som vill behålla nationalstaterna. Bland globalisterna finns en stor del av västländerna (demokraterna i US, EU osv) och de använder EU för att utöva påtryckningar å medlemsländerna. Och eftersom svenska politiker är ganska fega är Sverige ett lätt land att få på knä. Main stream media är deras trupp och de lider av Tourettes och ropar nazism vid minsta meningskiljaktighet.
   Men projektet löper inte friktionsfritt: Vinner Trump blir det andra tongångar i US, Ryssland, Kina, Indien m.fl. ingår i BRICS-gruppen och EU börjar spricka i fogarna med nationalistiska strömningar. Och den här grupperingen vill INTE upplösa nationalstaterna. Tror att de som arbetar med “Projektet” är pressade eftersom det börjar bli allt svårare (ex vis efter Brexit) att slå ned patriotiska strömningar.
   Hur migrantströmmarna kommer in i bilden kan man undra men jag gissar att de är ett verktyg i striden från någon av sidorna för att skapa destabilisation. Den som lever får se hur det här utvecklas.

   • Toppen av maktpyramiden är de 13 blodlinjerna; de har konstruerat FN, NATO, Israel, Rotschilds övertagande av riksbankerna – de är ute efter total kontroll av hela Jorden =
    One World Order. New World Order är en arbetsbeteckning.

    Den kloke Lars Bern formulerade det: “Kalla kriget nu är oligarkerna mot folken”.

 2. Ser i Fria tider att tjejen som engagerat sig för den våldtagna kvinnan nu får löpa gatlopp i Gotländska slaskpressen.
  Att slasket på tidningsredaktionerna agerar som dom gör, är ju ingen nyhet. Föraktet för dem är redan så stort att det förblir oförändrat.

  Men värst av allt är att någon lokal SD-representant uttalat sig och tagit avstånd från tjejen. Fy f-n säger jag. Den tjejen behöver stöd och jag hade ju förhoppningen att SD faktiskt stod för någon form av moral.

 3. Insatspoliser mot landets etniska befolkning! Var skall detta sluta? Kommer Gotland -16 att bli som Ådalen 31? Varför tar domprosten aktivt ställning för V och FI? Direkt order från ärkebiskopens allahu akbar? Det är direkt farligt att etnisk svensk i Sverige.

 4. Det var väldigt vad polis och åklagare blev rädda! Inte går man ihop sig så här när polis, brandkår och ambulans hotas och trakasseras av stenkastande nysvenskar.
  Jag som trott att polis och myndighetspersoner blivit härdade av alla våldsövergrepp på fastlandet.

  • Hon var ute och drack med sin man, som gick hem, då fortsatte hon att festa med en asylsökare som hon sedan följde med hem. Är hon fortfarande med i Refugees Welcome?

 5. PK-doktrinen bygger på att tysta ner den “vite mannen”; han ska ha dåligt samvete och skuldbeläggas utifrån sin historia.

  Gäller detta alla folkslag? Hur ska man se på den horribla sexbrottsutveckling som ägt rum i Sverige det här året? Ska man stämpla alla människor kollektivt, utifrån etnicitet?

 6. Sverige behöver få nyanserad objektiv statistik gällande sexbrott från _utländska_ utredare, då svensk media gradvis underminerat sitt eget förtroende, vilket gäller även de svenska instituten.

  Det fyller två syften:
  Omvärlden behöver få veta vad som händer i Sverige, och svenskarna behöver få riktig, objektiv information.

 7. Polisen hotad? Gör som vanligt då, bjud på grillad korv och alla blir laglydiga och snälla…

  • Gubben ovan, Ayman Aboulaich, borde väl visa sin goda vilja och gå ut och grilla och bjuda kvinnor på korv. (medvetet dubbeltydigt).

 8. Påståendena från etablissemangets sida att de blivit hotade m.m. är nog finter för att vända opinionen till deras fördel. Starkt överdrivet!

Kommentera