FN förnekar att Tempelberget är judiskt…


JUDENDOM. Från Jihad i Malmö. Jag har åtskilliga gånger skrivit om den islamistiska skövlingen av Mellanösterns arkeologiska historia.  Västerlänningarna blev upprörda en kort stund när talibanerna sprängde Buddhastatyer i Afghanistan, när Kalifatet skövlade babyloniska utgrävningar i Irak/Syrien eller när Muslimska Brödraskapet plundrade faraoniska muséer och gravar i Egypten.


Men när Fatah och Jordanien sedan 1967 systematiskt skövlar det judiska Tempelberget i Jerusalem, samtidigt som man förnekar att berget överhuvudtaget har någon judisk anknytning – ja, då tiger Västerlandet.

Och värre än så: Via UNESCO, FN:s s k kulturorganisation, understödjer man muslimernas
lögner och propaganda. Tretusen års judisk historia skulle igår utraderas med ett politiskt beslut i Paris…

Läs vidare på Jihad i Malmö

-Pettersson ser en fördel med judendomen som de andra religionerna saknar.

Judendomen missionerar inte, enligt den judiska lagen/läran, är den jude som antingen är född av en judisk mor eller har övergått till judendomen i vederbörlig ordning. Den som vill konvertera till judendomen uppmuntras inte utan ombes i stället att noga överväga sitt beslut. Så judarna är bara runt 14 miljoner i världen, där de absolut flesta bor i Israel och USA.

Kristendomen missionerar, i 2000 år har missionärer försökt sprida den kristna läran med undervisning, andlig påverkan och ibland med andra inte så snygga metoder. Antalet kristna beräknas uppgå till 2,4 miljarder.

Islam däremot missionerar med våld, konvertera eller dö, alternativt lev som andra klassens medborgare och betala extra skatt till muslimer, och våld, våld, våld…Antalet muslimer beräknas vara 1,6 miljarder men deras antal växer oerhört snabbt. I länder som Frankrike, Storbritannien och Nederländerna kommer de kristna att vara i minoritet om 40-50 år.

Islam ligger bakom majoriteten av världens konflikterna. Att skylla på fattigdom och förtryck håller inte, då skulle vi se mängder med tiggande zigenare som självmordsbombare.

Muslimer bråkar i Kina, i Thailand, i Ryssland, i Indien, från Gibraltar till Filippinerna.

Muslimer bråkar med judar, med kristna, med hinduer, buddister och ateister. Men mest av allt bråkar de med andra sorters muslimer. De är inte kloka och det är islams fel och har så varit i 1 400 år.

Staten Israel bildades 1948, sedan dess har runt 11 miljoner muslimer dött en våldsam död. 35ooo av dem har dödats i olika krig med Israel, 1 miljoner har dödats i krig och upplopp med icke muslimska länder. 10 miljoner har dött i krig mellan muslimer. Ändå anser många att det är judarna och Israel som är den stora faran…

UD avråder från resor till muslimska områden.

Jihad – det heliga kriget

Islam och dess självförsvarskrig

Varför är Dödahavsrullarna inte skrivna på arabiska?

 


2 responses to “FN förnekar att Tempelberget är judiskt…

  • BJ

    Kung Salomon byggde det judiska templet långt före Islam var påtänkt. Vi pratar om 5000 år sedan judarna var befolkningen i området. Islam har genom krig erövrat Jerusalem och därför tror man att landet är deras. Tur att Israel har en av världens bästa krigsmakter. Jag tror inte att araberna är så dumma att de genom militära insatser försöker erövra Jerusalem igen

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: