Vänsterns märkliga prioriteringar


En fyra år gammal privatfilm publiceras på IRM:s Facebook-sida och på den förekommer SD:s ekonomiska talesperson Oscar Sjöstedt. Nu är drevet igång och syftet med detta är givet.

Vi vet att den av LO finansierade intressegruppen lever dygnet runt med ett odiskutabelt SD-hat där man både sover, äter och skiter med hatet lysande ur ögonen.

Det är ur det perspektivet man ska se filmen som etablerad media så välvilligt publicerat i sina alster och 7-klövern använder som slagträ när argumenten tryter.

Filmen visar hur Sjöstedt under en fest 2012 raljerar över ett par uppenbart galna nazister från Tyskland som han jobbade tillsammans med i ett slakteri på Island. Troligen hade han ett antal öl och drinkar innanför västen och visar därmed att också politiska representanter har rätt att koppla bort sitt uppdrag och leva som majoriteten av medborgarna gör. Att Sjöstedt raljerar över och förlöjligar de tyska nazisterna inser nog de flesta, även om det i etablissemangets korridorer gjorts till sport att angripa SD med alla till buds stående medel.

Vill ni se filmen, bilda er en egen uppfattning och läsa kommentarerna kan ni göra det här.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=852536058180503&id=210114715755977&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.gp.se%2Fnyheter%2Fsverige%2Fsd-politiker-sk%25C3%25A4mtar-om-judar-1.3849130&_rdr

Bland kommentarerna odlas hatet mot SD, kryddat med svordomar och de nu uttjatade epiteten. På en sida som drivs av socialdemokrater och sponsras av deras knähundar i LO är väl förvisso inget annat att vänta. Läs dessa, jämför med kommentarerna på Petterssons, Avpixlat, andra ”hatsajter” och försök förstå varför ”hat” på vissa sajter är okej, men avskyvärda på andra.

Kommentarerna är dock inte det intressanta med denna historia.

Det intressanta är att fyra år efter festen på privatfilmen våldtas en handikappad kvinna på Gotland av fem ensamkommande, en ung pojke dödas med en handgranat i Göteborg, en tonårsflicka i Eskilstuna mobbas och tvingas byta skola för att hon är svensk, blond och söt, pensionärer rånas på sina ägodelar av kringresande ligor och handikappade tiggare från Bulgarien utnyttjas brutalt av landsmän.

Var är då vänsterns manifestationer, hatfulla kommentarer och påklistrade epitet? Har ni sett dem, har ni hört dem eller ska vi efterlysa dem?

”Nazister” är ett av IRM:s, Stefan Löfvens och hela vänsterns älsklingsepitet. Vore det inte intressant att höra Kent Ekeroths och Paula Bielers kommentarer kring detta? Bägge hör till de mer tongivande i SD,  bägge har judisk börd och borde väl rimligtvis inte representera ett parti som bygger på nazism om så nu vore fallet och vänsterns våta drömmar inte bara vore just drömmar, utan realitet.


20 responses to “Vänsterns märkliga prioriteringar

 • eugenecork

  skulle inte förvåna, att inom 20 år är Anders Behring Breivik
  fri från bojorna…de som styr nu, har själva åsamkat frigivningen
  genom ”att successivt genom åren” dragit ner Europa i fördärvet
  Fri från bojorna me livet i behåll, e en annan femma?..beror på
  vilken diktatur som reser sig ur askan!..tyvärr så tror jag själv
  att det är ”bättre fly än illa fäkta”…Ryssland kan bli vår räddning,
  som en sista anhalt för den vita rasen?.,)

  Gilla

 • omvänd

  Ju mer skit det sk etablissemanget kastar på SD, desto mer växer vi. Det är komiskt och samtidigt rätt så talande att dom inte förstår det…!

  Gilla

 • SvenskMan77

  Stod i någon blaska att Oscar Sjöstedt har varit en skinnskalle?
  Jag vet inte hur sant det är men i annat fall är det väl förtal?

  Gilla

 • Holger.

  Men var det inte så att Lövén själv är nazismens avkomma.
  Mamma var nazist och mormor sinnessvag.

  Gilla

 • asatemplet

  Vänstern(där även alliansen ingår) är helt besatta av SD och säger aldrig någonting om verkligheten och samhällsutvecklingen.

  Gilla

  • realist

   Mitt i detta ”drev” av alla försök till nedvärderande / anklagande uppgifter så kan jag bara konstatera ….
   Om bara 50% är SANT SÅ ÄR DET ÄNDÅ INGET ATT TRO PÅ !!!
   Det pågår värre LÖGNER OCH SVEK MOT DET SOM VÅRA POLITIKER LOVAT …

   Gilla

 • Tony

  Skillnaden mellan Oscar Sjöstedt och merparten av vänster jönsar är att Oscar har någonting innanför pannbenet medan vänstertomtarna är en samling förlorare, dom har ingenting att komma med, deras ruttna kommunism har prövats i många länder, och ingenstans har det blivit annat än fattigdom och misär och givetvis förtryck för att hålla skiten hjälpligt igång en tid? Glöm aldrig att fråga en vänstertomte vilket land som haft
  detta dödfödda system och där det råder välstånd? Han/Hon blir garanterat svarslös, för det finns inget, och för dom som tvivlar är det bara att kolla hur det ser ut i Nord respektive Sydkorea.
  Visserligen fjäskar kommunister för det lika dödfödda Islam, men dom använder bara kommunister som nyttiga idioter, och när det passar Islam kommer dom att ha lika lite värde som dom som inte anammar Islam!

  Gilla

 • ossie

  Hatet och lögnerna som LO och sossarna sprider har bara haft motsatt effekt hittills. Ser fram emot valet så SD kommer att få uppåt 30% då kommer dom att vara långa i ansiktet. Dom är ju bara bittra losers.
  Såg bitterfittan Veronica Palm i går spy ur sig kränkningar mot SD som alla bara stod tyst och lyssnade på ingen programledare där som avbröt som man brukar göra de få tillfällen nån från SD får yttra sig.

  Gilla

  • Tony

   Det är med henne som Gustav Frigolit, båda är gamla knarkare, så man ska kanske inte förvänta sig annat, huvudsaken är att SD växer och det gör dom! Ibland när man hör statsministern så kan man tro att även han rökt på, i alla fall när han ska räkna procent!

   Gilla

 • Truthfighter

  Det finns ett uttryck som lyder: ”Han som sa de’, han va de'”. Övriga kommentarer överflödiga. Det är ju precis lika sjukt som när muslimerna överreagerar på kritik. Det måste ju vara för att man döljer det hemskaste hos sig själv, genom att projicera på andra, det som man i själva verket står för ännu mer, och i ännu brutalare form, än det eventuella dunfjät som finns hos dem man anklagar deleriuskt i sitt Bob-Dylan-LSD-rus.

  Gilla

 • Observator X

  Tillägg till detta angående LO och Sverigedemokraterna: I det senaste numret av den något usla fackförbundstidningen Dagens Arbete(DA) nr.8/2016, på sidan 50 skriver pappers ordförande Mats Jutterström:
  ”För övrigt anser jag att SD är ett antifackligt och fascistiskt parti”

  …Jutterström glömmer bort att många LO-anslutna röstar på Sverigedemokraterna.

  Gilla

 • Mia

  Jag förstår inte vad som är så otroligt roligt, men det beror kanske på hur mycket drycker man intagit.
  SD verkar ha som vana att dokumentera vid sådana tillfällen.

  Gilla

 • BJ

  Vänsterns skygglappar är fortfarande på huvudet. Naturligtvis finns väl drömmen om ett Nord Korea i Sverige dock den skillnaden att landet även skall vara en fristat for hela mellanöstern. Denna hetsjakt på SD drar ett löjets skimmer över PK och dess allierade press och vänsterrörelser. Det är tur att dessa individer inte förstår var roten till att SD finns på arenan. Folket är trötta på politikernas översittar mentalitet och att vi medborgare klassas som mindre vetande

  Gilla

 • Hans

  Är Pettersson jude?

  Gilla

 • Argus

  MVF? Ska man inte längre få skämta om nazister?

  Här visar en riksdagsman förakt för en våldsglorifierande, brutal och totalitär ideologi. Men det kanske är för nära hem för de andra partierna som har en betydligt tätare historia med verkliga nazister.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: