UD avråder från resor till muslimska områden.

ISLAM. I går sade Jimmie Åkesson att islam är skit och för det blir det givetvis en hel del kritik, konstigt nog för ingen normalt tänkande människa kan väl förneka fakta.

Det finns muslimer av alla sorter, vita, svarta, asiater osv. De har inget gemensam mer än islam. Muslimer bråkar i Kina, Ryssland, Thailand, Kosovo, Indien, Libyen och på många fler ställen. Muslimer är osams med judar, kristna, ateister, buddister, hinduer, sikher med flera. Men mest av allt är de osams med andra sorters muslimer.

Överallt där det finns många muslimer är det konflikter och PK säger att Jimmie Åkesson snackar skit…

– Pettersson tittar på kartan över områden där det är bråk och hittar Haiti, Ukraina och något område till där man inte kan beskylla muslimerna för eländet men den som inte är blind ser att islam är skit…

Ud_avråder

UD 

8 thoughts on “UD avråder från resor till muslimska områden.

  1. Vi kan börja med att inte släppa in de muslimska invandrare som flytt från förföljelse och terror till fredliga Sverige och så snart de fått PUT reser ”hem” på semester. Klart som korvspad att de är bidragsturister och inte flyktingar.

    På sista tiden har vi en mängd ”Palestinier” och Somalier som nu vill få gratis hemresa på skattebetalarnas pengar. Om UD avråder resor till deras länder borde de respektera detta. När ska de lära sig ta konsekvenserna av sitt eget agerande?

  2. Tror att muslimerna kommer att bidra till 3 världskriget som kommer att ske inom en snar framtid. Titta bara hur det ser ut i Iran ! Detta skrämmer mig…

  3. Förutom att deras ledare säger att de ska invadera väst och ta över både med blodig terror och sina kvinnors livmödrar. Sen när de skapat det världsomspännande kalifatet ska de leva i fred och harmoni på de otrognas jiziya (om det finns några otrogna kvar som kan arbeta och betala).

  4. Dags att utropa ”Jihad ” mot Islam, Företag som anställer Somalier och andra muslimska livsformer bör bojkottas.

    • Istället för att gynna en Muslimsk pizzeria ägare ”Gör din Pizza själv”
      Då vet du också att Oxfilé på din Pizza är Oxfilé och inte grannens Katt eller hund.
      Sen dagens gärning, Bränn en Koran eller använd i Utedass Koranens papper är mjuk och fint sidorna ha den rätta storleken med.

Kommentera