Tre arabiska män försökte kidnappa 18-årig kvinna

INVANDRARVÅLD. I går eftermiddag stannade en bil nära en 18-kvinna på Nordjylland. I bilen satt tre män. Två av de männen hoppade ut och försökte dra in kvinnan i bilen. En höll henne medan den andra slog henne i huvudet och sparkade henne på benen.

den_korte_avis_araber

18-åringen gav inte ge upp. Hon slogs och kämpade, så att männen var tvungna att överge sin plan, och sedan sprang hon från platsen.

Männen stack iväg med bilen och kvinnan rapporterade 0m attacken för Nordjyllands polis.

Bilen beskrivs som en gammal röd bil med 5 dörrar och utan registreringsskylt bak – med storlek som en Nissan Micra. Det hade bleknat lack och en mycket rostig baklucka. Fälgar var också rostiga.

Polisen beskriver angriparna enligt följande: Tre män mellan 30 och 40 år. De hade kort svart hår och stubb. De talade arabiska och hade arabisk utseende.

-Pettersson noterar skillnaden de på svensk hatmedia och dansk press…

Läs mer…

3 thoughts on “Tre arabiska män försökte kidnappa 18-årig kvinna

  1. De bestialiska inkräktarna blir allt fräckare i sina angrepp mot oskyldiga medborgare, vilka tvingas betala ett mycket högt pris för makthavarnas kriminellt dåliga omdöme att överhuvudtaget bereda dessa antropoider tillträde till europeiskt territorium. Incidenten inträffade i fullt dagsljus och apmänniskornas illgärningar inskränks ingalunda till dygnets mörka timmar.
    Gud vare tack att den unga damen kunde värja sig och undkomma! Man kan gott förstå att denna makabra händelse kommer att bita sig fast i hennes minne för all framtid.
    Andreas.

KommenteraAvbryt svar