”Kristna Flickor är bara till för En Sak, Muslimska Mäns Njutning”

av Raymond Ibrahim  •  10 oktober, 2016

  • Nyligen i Irak placerades 19 yazidiska flickor i järnburar och brändes levande framför en publik på flera hundra, för att de vägrat ha samlag med jihadister.

  • ”Religiösa minoritetskvinnor under kontroll av IS (Islamiska Staten) säljs ofta upprepade gånger från jihadist till jihadist. När de militanta tröttnat på att våldta och misshandla en särskild flicka säljer de ofta henne till en av sina militantkompisar så att de kan våldta och misshandla henne för nöjes skull.” – Samuel Smith, The Christian Post.
  • Efter att deras barn bortförts av den Islamiska Staten öppnade ett par sin dörr och fann deras döttrars kroppsdelar och en video där man såg hur de blivit torterade och våldtagna.
  • ”Kristna flickor anses vara en handelsvara som man kan skada för nöjes skull. Att misshandla dem är en rättighet. Enligt detta samhälles mentalitet är det inte ens ett brott. Muslimer ser dem som krigsbyten”. – Lokala invånare, Pakistan.

gatestone_sexslavar

Den islamistiska lagen som alltid är sträng är ännu hårdare för kvinnor. Enligt Koranen har män befogenhet över kvinnor och tillåts slå dem om de är ”olydiga” (4:34). Enligt Mohammad, islams profet, är kvinnor mindre intelligenta än män – två kvinnor krävs för att likställa en mans vittnesmål – och majoriteten av helvetets befolkning utgörs av kvinnor, som liknas vid åsnor och hundar vad gäller deras förmåga att distrahera en man från sin bön och därmed upphäva den.

Vad är då islams syn på kvinnor som är hedningar? I bästa laget är de ”till för en sak, den muslimska mannens njutning”, som en muslim berättade för en grupp unga kristna flickor i Pakistan innan han terroriserade och mördade en av dem. I Koranen (se 4:24) kan icke-muslimska kvinnor som fångats i en jihad köpas och säljas som sexslav till muslimska män, såsom den Islamiska Staten gjort.

Läs vidare

12 thoughts on “”Kristna Flickor är bara till för En Sak, Muslimska Mäns Njutning”

  1. Allah akba!!! Bläääääh!!!!

    Ser man sån grymhet i den de dyrkars namn, bevisar detta att denna är ondskan själv. För syftet med Gud är att dyrka det godas kraft. Och det ser man inget som helst utav i islam. Att genomföra sådana grymma ogudaktiga handlingar bevisar bara var islam står.
    D v s mot allt vad gott är. För dessa handlingar är inget som representerar vad Gud är och vill med mänskligheten.

    • Hoppas dailymail skriver hela historien omvhur extra poliser från Sthlm sattes in mot uppretade gotlänningar mm, – det hände en hel del konstigt i anslutning till detta i helgen!

  2. Det är en kolossal oro / rädsla i samhället den går inte längre att förneka, kan inte blunda för att oron är motiverad, då vi är en minoritet globalt sett och under tryck från en majoritet. Börjar att ses även på små orter i västerländerna inga undantag ges, i städerna är det helt uppenbart.
    Det som sker i smått sker ännu mer brutalt i stort.
    http://www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2016/10/CcAC8elUYAAwGpV.jpg-large.jpeg

    • Det är märkligt att det är så viktigt med ”mångfald” i vita länder, aldrig hör man detsamma om afrikanska eller asiatiska länder!

      Varför är det så viktigt med massinvandring till vita länder?

  3. Helt OK enligt FI och Feministregeringen, så länge det inte är tvärsom, för då kommer Expo, AFA, Mona, Helle, Maria låta helvetet braka löst

  4. Den attityden finns numera importerad i Sverige. Så, vi kanske skall göra oss av med all missriktad humanism och börja bete oss på samma sätt mot dem,- utan dröjsmål?

    • Vår så kallade ärkebiskop har med all önskvärd tydlighet markerat att hon inte har för avsikt att ställa sitt försvarstal till förfogande för den massavrättning av kristna vi dagligen erfar nyheter om. Jackeléns huvudsakliga intresse inriktas på ”interreligiositet” och ”religionsdialoger” med företrädare för mänsklighetens största fiende, den antikrist som hotar att förinta varje västerländskt samhälle och förvandla hela världen till ett sataniskt inferno. Det torde stå klart för alla och envar med normal intellektuell kapacitet och omdöme, att denna kyrkans portalgestalt bekänt sig till pedofilprofetens avgrundsideologi. Islamisternas egentliga huvudsyfte är att i detta liv åsamka så mycket lidande som möjligt, såväl för de egna som för allt levande runt omkring dem. Enligt deras sinnessjukt vidriga troslära skall de så komma att belönas med en paradisisk postexistentiell tillvaro, präglad av skörlevnad i ”jungfrurs” sällskap. Deras kvinnor skall uppenbarligen oavkortat vidarebefordras till helvetet där deras verklige härskare huserar. Avseende sista stycket kommer våldsmännen med all sannolikhet finna en och annan gruvlig missräkning då deras usla livsgärningar fullbordats och de alla står inför helvetes flammande portar.
      Andreas, kristen nationalist.

  5. Vad säger våra islamvänner om detta? Vad säger fru Clinton, Schyman och Mona Sahlin? Detta är islam, lever man inte efter koranen så är man ingen muslim. När de är tillräckligt många – tror någon att de kommer att förneka sin religion, att de ”fromma” som lever här är kärleksfulla människor? Vänta bara och se!! Hela världen kommer att få ångra daltandet med muslimerna!

KommenteraAvbryt svar