En arab, fyra fruar, 23 barn ger 250000 kronor i bidrag varje månad

INVANDRING. 30 000 Euro motsvarar 250 000 kronor. Det är nästan 9000 kronor per person och månad. Det låter väldigt mycket men läs gärna mer…

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/785419414707531776

34 thoughts on “En arab, fyra fruar, 23 barn ger 250000 kronor i bidrag varje månad

  1. Det var ju tur för barnen att de inte ser ut som sina mödrar……vem vill se ut som en spökplump.
    Gubben är så ”rälig” att jag tom tycker synd om spökplumparna, varför släpper de till ?
    Att ha en mamma som klär sig som dessa, kan det inte anses som barnmisshandel ?
    Det är nu 2016 ………. och i västvärlden.????

  2. Månggifte kan väl aldrig godkännas och accepteras här i Scandinavien eller i EU? Skattebetalarna får kanske förlusta sig efter bästa förmåga med tre av arabens fruar? Skattebetalarna betalar ju underhållet för arabens privata horhus!

    Stefan Löfven efter ditt fiasko framträdande i SVT debatten borde du dra slutsatsen att du är slut som politiker! Bara en dåre tror sig vara oersättlig! Tydligen har du ingen skam i kroppen och besitter inte den mentala förmågan att förstå när du är fullständigt rökt! Tydligen tyckte 68 procent av de tillfrågade att den individ som du spydde galla över var överlägset bäst i partiledardebatten!

    Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstningen!

    Svenska väljare i valet 2018 finns bara ett parti som är regeringsdugligt, en röst på det partiet ger störst utväxling av din röst i riksdagsvalet! En röst på något marginaliserat är fullständigt bortkastad, ge din röst till Sverigedemokraterna för fosterlandets väl!

    • Min käre Involuntarium,
      vad får Dig att tro att Löfvén någonsin skulle ha varit intresserad av att agera i enlighet med fosterlandets väl? Det torde väl stå utom allt rimligt tvivel att denne uppblåste megalomaniker gör allt i sin makt för att störta Moder Svea i fördärvet. 250.000 riksdaler, en nätt månatlig summa för de parasiterande och av regeringen specialimporterade islamisterna att hösta in. Undrar just hur många av dessa kopulerande bidragstagare som ockuperat ett stycke svenskt territorium…
      Andreas.

      • Svetsarn är nog inte så nöjd med Sverige, hans föräldrar lämnade ju bort honom, tror nog att en sådan person är olämplig att leda ett land till befolkningens bästa.
        Synd att han inte hade kapacitet att söka jobb utomlands på egna meriter, kanske att han kommer utomlands men dessvärre inte förrän vårt land är krossat.

      • Ännu en korrekt iakttagelse med tillfredsställelse noterad! Den gamla sanningen att endast de mest viljelösa och manipulerbara medarbetarna hamnar i toppositioner, stämmer även här. En kraftfull och trovärdig ledargestalt lyssnar visserligen till sin välkomponerade styrelse, men låter sig knappast manövreras av den på bekostnad av den egna övertygelsen. Socialdemokraternas frontfigur motsvarar alla kriterier för en i grunden viljelös evertebrat som endast fokuserar på ryggdunkningar och acceptans från de egna leden. En talesman för den psykologiska krigföringen mot landets etniska befolkning.
        Nomenklaturan är dessutom initiativtagare och flitiga utövare av den nya nationalsporten oikofobi, vilken präglas av ett uttalat och hastigt påkommet förakt för det egna kulturarvet. Oikofobins olika grenar omfattar bl a nonchalans mot kristna, traditionella värderingar, ringaktning för hembygden samt ett oblygt muslimjuckande. Sportens hängivna idkare bedriver en idog propagandaoffensiv i akt och mening att skuldprägla gemene svensk och att ge densamme ett slags komplex för den naturliga viljan att värna om sitt fosterland. Som motartilleri till detta förkastliga försök att ge oss mindervärdeskänslor för varje uns av patriotism, rekommenderas en rejäl dos yverborenhet blandad med alls icke obefogad etnocentrism.
        Andreas 🙂

      • Jo just det pettersonaxeagentlemansgentleman, megalomani det är ju Stefan Löfvens signum! Hen lovade ju 60 000 000 flyktingar hygienutrymmen med mera!

        Kan inte se att min skrivning på något sätt torde påskina att hen (könslöse) på något sätt, någonsin agerat för fosterlandets väl?

        Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

      • Hear hear! Statsministern påminner mig onekligen om ett stor klump slime, vilken min upptågsmakare till barnbarn en gång förevisade sin farförälder. En oformlig massa av något oidentifierbart material som kunde modelleras och anbringas lite hur fan som helst – till omgivningens förskräckelse.
        Andreas 🙂

    • I Tyskland klassar myndigheterna fru 2-4 som sambos med herr muslim. Så var det med den lagstiftningen.

      • Fan! Tänkte inte på det! Det är ju precis så det är! Ger ju antagligen mer i bidrag till herr horhusägaren!

  3. Om vi tänket oss att summan de får
    motsvarar lön, delat på fem vuxna, blir det 50.000 kr per vuxen i ”lön” i familjen.
    Varför skulle någon av dem börja arbeta när de får så här mycket för ingenting?
    Nä, just det.

  4. Grovt räknat

    23^2= alla barnen får 23 barn var (inom 20 år) =
    23^3= alla barnbarnen får 23 barn var (inom 40 år) =
    23^4 = alla barnbarnsbarn får 23 barn var (inom 60 år) då gubben är ca hundra år och levt som semestrande pensionär sedan 50 år tillbaka
    Nu: 23 barn = 300 000 pengar/mån
    Om 20 år: 23*23= 529 barnbarn = 23 * 300 000 pengar = 6 900 000 pengar/mån
    Om 40 år: 23*23*23= 12 167 barnbarnsbarn = 529 * 300 000 pengar = 158 700 000 pengar/mån
    Om 60 år: 23*23*23*23= 279 841 barnbarnsbarnbarn eller en stad som Malmö= 12 167 * 300 000 pengar = 3 650 100 000 pengar/mån = 43 801 200 000 pengar/år

    Hur mycket folk som behövs för att tjäna in all skatt som behövs för att bidra till denne mans och hans efterkommandes vällevnad har jag ingen lust att räkna på. Men det blir ju en hel del. Hur mycket folk som behövs för att hålla dem med välfärd är en annan räkneövningar som inte finns i något västerländskt räknehäfte.

  5. Vad hände med araben som fastnade i Danmark och ville till Sverige så fort hans fyra fruar och tjugoen barn anlänt?

  6. Varför får de asyl när majoriteten av befolkningen klarar att leva i hemlandet? Att de vill hit och få pengar är begripligt. Det jag inte begriper är varför vi ger dem pengar och menar att de behöver skyddas. Vi behöver skyddas.

  7. Får dom inte stanna i Tyskland är dom hjärtligt välkomna till Sverige hälsar ”Feministregeringen”, FI , 7-klövern och PK, DOM HAR FLYTT FÖR SINA LIV SKANDERAR ”SVETSARN”. Jag undrar stilla om dom också hyrt privatplan för sin flykt undan krig och elände? Önskar PK allt djävulskap dessa goda representanter för kärlekens o fredens religion kan hitta på.

  8. Man får väl innerligt hoppas att dom inte är ISIS-trogna allihop, d v s vuxna idag aktiva våldsbejakande och småttingarna i morgon blivande junior-terrorister.

  9. ÄCKLIGT !
    Kalifatet närmar sig med stormsteg och den korkade västvärlden betalar till hans ”horhus”.

  10. Har inte sopbilen vart och hämtat soporna?

    Minst fyra sopsäckar måste skyndsamt till soptippen.

    Fråga: Varför en bry sig om ett ”familje”foto?

Kommentera