Åttaårig pojke knivrånades på lekplats

BROTTSLIGHET. En åttaåring knivrånades på en lekplats – mitt på ljusa dagen. Nu har polisen inlett en förundersökning gällande händelsen. – Det är yngre kille som har blivit rånad, säger Anna Göransson, kommunikatör för polisen i Region Syd.

Det var mitt på dagen under söndagen, närmare bestämt tvåtiden, som en åttaåring utsattes för ett knivrån på en lekplats i nordvästra Skåne.

Rånet utfördes av en annan pojke på lekplatsen, som av åttaåringen uppfattats som bara några år äldre. Denne ska ha ställt sig bakom pojken och satt en kniv mot hans strupe för att tvinga till sig mobiltelefonen.

Den äldre pojken ska ha gått iväg med mobilen, men bara en kort stund senare lämnat tillbaka den till åttaåringen. Oklart varför.

Läs mer…

-Pettersson tycker de små barnen har ett spännande liv i det nya landet.

I Malmö var det skottlossning nära en lekplats vid lunchtid. Barnen fick springa in och gömma sig. Två personer skottskadades och ingen gärningsman gripen.

 

30 thoughts on “Åttaårig pojke knivrånades på lekplats

  1. Alla politiker ångrar säkert att de började fylla Gotland med muslimer och negrer.

    ”Gotland kokar av ilska just nu. I år har minst 28 våldtäkter ägt rum på ön, som för bara några år sedan brukade betraktas som den sista någorlunda svenska utposten i landet. Enligt obekräftade uppgifter ska samtliga gärningsmän vara invandrare. ”

    https://nyatider.nu/begynnande-uppror-pa-gotland/

    Allt kommer nu att bli så övertydligt med Gotland som referens. En våldtäktsvåg sveper in över ön som inte kan förklaras med ökad anmälningsbenägenhet. Gotland kommer att visa att muslimer och negrer måste bort från ön genast, annars väntar oroligheter.

    Nu sitter politikersvinen med skiten i knät och kan inte bortförklara det.

    De kan gott svinen ha 🙂

  2. Den muslimska gruppvåldtäkten i Visby skrivs det om på Fria Tider.

    ”– Vi måste markera. Att ta lagen i egna händer är aldrig acceptabelt i en demokrati, sade Stockholms­polisens Carina Skagerlind till Fria Tider förra veckan.”

    När åklagare Mats Wihlborg släpper de muslimska skäggbarnen för att vara överordnade till lags är det inte så konstigt att folk blir förbannade.

    http://sverigesradio.se/sida/images/94/3670065_1200_675.jpg

    • Som Mats Wihlborg resonerar kunde han lika gärna ha varit med och våldfört sig på den funktionshindrade kvinnan.

    • elisabethoglund !

      Du må få en bedre løsning på bloggen din, den er utilgjengelig over Tor nett.. Svært mange forlater aldrig Tor når vi surfer..
      ****************
      The page you requested could not be retrieved by the StartPage Proxy, as a ”403 Forbidden” message was received.

      It is possible that the page is not available to anyone. Alternatively, the page may require the use of a certain browser, or cookies, or a password, for access.

      Click here to access this page directly.
      Blocked by CAPTCHA..
      ***************

  3. Om man, som våra politiker gör, konsekvent importerar Homo Erectus till vår civilisation uppstår dessa fenomen. Tänk er dialogpolisernas kamp. att på gurglande kebabsvenska, få en ändring av grottbeteendet.
    Det är bara att erkänna att vårt land är förlorat.

  4. Skaffa er vapen. Det behövs för att skydda sig mot muslimer. Sverige är redan ett muslimskt helvete och det kommer att bli så djävla mycket värre om några år när pengarna är slut.

    Tveka inte att beväpna er och tveka inte att använda våld för att skydda er.

  5. PK-snuten kallar 8-åringen plötsligt ”en yngre kille”, medans vuxna arabgangsters kallas barn. Hur tröttsam är inte denna förbannade beröringsskräck, som varenda jävla myndighet anammat….

    • Vad vet du om just denna polis brukar kalla de ensamkommande för barn? Om han i det här fallet sagt barn hade det ju kunnat vara en yngre tjej lika bra.
      Onödigt att vakta ord på allt vad folk säger.

      • ”Onödigt att vakta ord”? Det är ju för helvete det enda varenda jävla PK.arsle gör i alla sammanhang. Snuten var en hon och hon sa inte barn. Vad fan vill du ha sagt med din idiotiska kommentar?

      • Jag ville ha sagt att det inte bör vara förbjudet att kalla en yngre kille för en yngre kille.

  6. Träffade idag en hotellägare i Malmö. Han berättade att alla hotellrum är fulla. En del har hyrts ut till Migrationsverket. Gäller även vandrarhem som vi läst om tidigare här.
    Nu beror det inte enbart på en massa hotell är till asylsökande, utan det finns en läkarmässa i Köpenhamn och där är också hotellen fulla.

    Detta är kostnader som inte kommer upp då migrationskostnaderna skall beräknas. Mycket pengar som Malmös rest., affärer och annat som skulle kunna skapa fler arbeten och inkomster till Malmö stad.

    Asylpolitiken är förödande och Malmö är den stad som får ta största smällen.
    Därför har SD förordat ett totalstopp för Malmö. Inget annat parti röstar för detta i Malmö kommun.
    Vi har 2 val framöver. SD eller 7* partierna som ingen vet vem somm kommer regera. Mycket viktigt val för hela Sverige 2018.

Kommentera