Det finns en muslimsk maffia i Hedemora

ISLAM. En muslimsk maffia som trakasserar människor i Hedemora kommun. Den bilden ges av en rektor på SFI angående senaste tidens händelser i kommunen.

Det var fredagen den 30 september som rektorn på vuxenutbildningen i Hedemora skickade ut en skrivelse till flera tjänstemän i kommunen.

p4_hedemora

Kvällen innan hade en av vuxenutbildningens anställda, politikern Mostafa Geha (L), gjort en polisanmälan om mordhot i samband med en manifestation mot hedersrelaterat våld.

I skrivelsen står det om personal och elever på utbildningen som känner sig rädda och utsatta för trakasserier eller hot på grund av hur de valt att leva sina liv. I texten framgår också rektorns bild av vilka som står bakom hoten och trakasserierna: Jag upplever det som att det finns en stark grupp muslimer, man kan kalla dem för muslimsk maffia, i Hedemora. De är hotfulla och trakasserande mot personer som anpassar sig till livet i Sverige…

Rektorn som skrivit texten vill själv inte svara på några frågor om brevet eller sin formulering ”muslimsk maffia”, men skolchefen Stefan Grybb menar att texten kommit till under en pressad situation.

– Brevet innehåller vissa delar som inte är helt klockrena och som kan misstolkas, säger Stefan Grybb, bildningschefen i Hedemora.

– Det ska handla om en mindre grupp människor som uttrycker olika typer av handlingar som inte är förenliga med värdegrunden i vår kommun eller våra mänskliga rättigheter, säger han.

Läs mer…

-Pettersson undrar vad Stefan Grybb menar? Vad är det som kan misstolkas? Är det inte en grupp muslimer som hotar och trakasserar andra människor?

Vi får hoppas att den ärlige rektorn inte får sparken och vi kan vara övertygade om att hans ord inte bara gäller Hedemora utan hela landet.

Är det bättre att försöka dölja problemen som Sveriges Radio gjorde här?

Om Hedemora på bloggen.

 

9 thoughts on “Det finns en muslimsk maffia i Hedemora

  1. Tja, vi kan utgå ifrån att dessa maffialiknande fraktioner finns utspridda över hela riket, men att just en förnuftsnavigerande rektor i Hedemora på förekommen anledning valt att agera. Den här typen av terror utgör grogrunden till de ca 130 utanförskapsområden och 55 no-go zoner som Sverige stoltserar med, och sambandscentralerna utgörs av moskéerna och deras maffialedare, imamerna.
    Andreas.

  2. Jag är övertygad om att araberna exporterade maffiabegreppet till sicilien. Dessutom ligger de också bakom introduktionen av tjurfäktning i Spanien.

  3. Värdegrunden? Överheten måste förklara vilken, Den svenska mångkulturella eller den muhammedanska?

  4. Muslimska skäggbarn våldtar brutalt en 33-årig handikappad kvinna i Visby under flera timmar. De släpps och får polisskydd och ny bostad.

    En neger knivmördar en kvinna i femtioårsåldern och hennes son på IKEA. Negern får ett långvarigt fängelsestraff. Negern blir sedan på fängelset misshandlad av medfångar.

    Vad säger då hans försvarare Per-Ingvar Ekblad? Jo, ”Det här är naturligtvis fullständigt oacceptabelt”.

    Oacceptabelt? Nej, negern har förtjänat vartenda slag.

    https://s10.postimg.org/ms65ec995/neger_ikea.jpg

    • Nu ljuder djungeltrummorna (i-phones) ända bort till djupaste Afrika.
      Skynda ,skynda och kom till Gotland !

Kommentera