Kraven skärps på kommunerna – ordna bostäder för 30000 nyanlända till

INVANDRING. Kraven på kommunerna att ordna bostäder åt nyanlända skärps. Nästa år måste 50 procent fler nyanlända få bostad. I antal innebär det drygt 30 000 personer. Samtidigt har mottagandet i Stockholm nästan avstannat på grund av bostadsbrist.

-Pettersson antar att nu tror regeringen att kommunerna kan trolla med knäna eller också får de börja vräka svennar…

SvD

31 thoughts on “Kraven skärps på kommunerna – ordna bostäder för 30000 nyanlända till

  1. I Västervik där jag bor försöker det kommunala bostadsbolaget att locka ensamma pensionärer att flytta till ett s.k. ”trygghetsboende”(?) att bo i för att lägenheterna skall kunna bli lediga för invällare & zigenare.
    PS i det anvisade trygghetsboendet som heter Midgård blev en person skjuten för över 1 år sedan!

  2. Undrar om Svensken i gemen vet om att här finns redan lagar
    som till exempel om någon äger ett sommarhus, och många
    flyktingar anländer så kan helt enkelt staten ta över detta hus
    och inhysa flyktingar där utan att husägaren kan göra något.
    Det är inte någon lag som kan komma, den finns redan?
    Men i mitt hus kommer detta aldrig att fungera, huset är mitt och
    betalt, och om staten försöker att konfiskera detta ska jag
    spränga det i luften eller elda upp det!

  3. Redan nu kan vi se en ökad hemlöshet om några år när ekonomin kommer att vara i ännu sämre skick så blir effekten än större med fler hemlösa. För att vara tydlig, många av oss som läser Sverigevänliga sajter kommer inte att ha ett riktigt tak över huvudet. Skatter höjs och hyror höjs, pensioner och bidrag kommer att minska för att kunna finansiera mångkriminaliteten. Kan man ordna bodar/husvagnar, uppställningsplatser på del av privattomt och eller kanske företagare behöver en vaktbod utanför verksamheten. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  4. Fd statsminister Göran Persson och fd vd på Systembolaget Anitra Steen (båda S) har också gott om tillgänglig bostadsyta. Attraktiv brf-2 rok (”övernattningslägenhet”) på Urvädersgränd, Mosebacke, Södermalm, Sthlm.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10997990.ab

    Samt herrgård med stor huvudbyggnad + 2 rymliga (förmodligen idag obebodda) flyglar i Stjärnhov i Flens kommun, Södermanland. ’All inclusive full service’ + hälsosam lantluft ingår.

    http://sverigesradio.se/sida/images/87/1972521_1200_675.jpg

    Det borde väl duga åt några jätte-kräsna MENA-iter.

  5. Varför kräver inte regeringen nya bostäder till våra svenska ungdomar och studenter!?betyder det inget att vi föräldrar har betalat skatt i ca 10~30 år?hur mycket skatt har en somalisk getherde i afrika betalat till vår välfärd!? Usch vad förbannad man blir.

  6. Staten och dess lakejer är för korkade för att förstå innebörden av att
    ”det staten gör mot folket kommer folket att göra mot staten”.
    Eftersom folket helt har tappat förtroende för myndigheterna kommer kriget i sådan rasande fart att dom kommer bli fartblinda, så hoppas bara att dom tänker innan dom handlar framöver.

  7. Dan Eliasson hänger löst: vilken myndighet skall han nu till och förstöra?
    Rättsmedicinalverket så att han kan sabotera åldersbestämningen?
    Han kan välan få en vapenfri tjänst i Somalias mörka kvarter? Eller i Afghanistans opiumodlingar? Eller i Iraks burkafabrik? Eller ännu värre – korrekturläsare av Reinfeldts samlade volymer?

    Nu är det bara en tidsfråga innan han tvingas spy.

  8. Hur är det möjligt att nu när de enkla jobben har flyttats från Europa till Asien, att Europa nu tar emot enorma mängder av afrikaner som inte kan varken läsa eller skriva, är det bara för att bekräfta de sämsta europeerna så att de inte ska känna sig som de mest urkorkade !????
    Hela Europa är ett gyngfly för vita !

  9. Fd statsminister Göran Persson och fd Vd på Systembolaget Anitra Steen (båda S) har också gott om tillgänglig bostadsyta. Attraktiv brf-2 rok (”övernattningslägenhet”) på Urvädersgränd 11, Mosebacke, Södermalm, Sthlm.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10997990.ab

    https://www.google.se/maps/@59.3185923,18.0734284,3a,75y,6.99h,79.26t/data=!3m6!1e1!3m4!1srBaT8FfhHJ7q20dS4clRPA!2e0!7i13312!8i6656?hl=en

    Samt herrgård med stor huvudbyggnad + 2 rymliga (förmodligen idag obebodda) flyglar i Stjärnhov i Flens kommun, Södermanland. ’All inclusive fullservice’ + hälsosam lantluft ingår.

    http://1.bp.blogspot.com/-taVHH-o29jA/UxpPmUiq8rI/AAAAAAAAA0g/xDuNhKrXJO8/s1600/G%C3%B6ran+Persson-+VR-14.jpg

    Det borde väl duga åt några jätte-kräsna MENA-iter.

  10. Än en gång: Tack Fredrik Reinfeldt, ”Öppna era hjärtan” för att du förstört Sverige.
    Trodde jag var inbiten och trogen moderat – men nej!
    Så länge inte inte ledaren för M tar fullständigt avstånd från allt de tidigare stått för och ställer upp en helt ny beskrivning av partiets inställning, så är jag helt utanför deras mönster.
    => just nu, endast SD!

    • Nu gäller det ju som tur är ca80% PK ungar, hoppas Ni bor hemma tills döddagar, eftersom vår nya adel kräver boende före Er, PK eliten däremot har råd att köpa dyra fina boenden till sina barn.

    • Mycket bra sagt, dock har jag som svensk slutat se lösningar på problemen eftersom våra myndigheter snart helt slutat fungera och att det mycket snart råder anarki i hela Sverige.
      Inbördeskrig och världskrig är nu mera ett faktum, tyvärr så fattar folket fortfarande inte detta då dom ligger i koma.

  11. Apropå bostäder……………..i Stockholm.

    Vancouver är den stad med högst risk för en bostadsbubbla.

    Men risken är även hög i London, Sydney, Stockholm, München och Hongkong.
    Det visar UBS Global Real Estate Bubble Index för 2016.

    ”Sedan 2011 har bostadspriserna i städerna med bubbelrisk stigit med i genomsnitt nära 50 procent. I övriga finanscenter har priserna bara stigit knappt 15 procent.

    Gapet är inte i proportion med lokal ekonomisk tillväxt och inflationstakt”, står det i publikationen.

    http://www.di.se/nyheter/storbanken-varnar-hog-bubbelrisk-i-stockholm/

    • Ber ngn att lägga till ”Advokat häxan” Arnstad, Gardell med fru, kommunisten Jonas, m.fl i PK eliten, tackar på förhand, (bor på landet)

  12. ”regeringen” kan stifta vilka lagar som helst, men vem efterföljer dem? Så vad skulle ”regeringen” kunna göra åt att vi inte följer deras ”lagar”?
    En polismakt under upplösningen och totalt moraliskt sönderfall hos medborgarna, så ser verkligheten ut av idag.

  13. I första hand skall staten expropriera hus och lägenheter av dom som röstat för detta vansinne, ca 87% godhetsknarkare, ser inga problem i detta alls. Lycka till och njut allt Ni orkar av mångfalden.

KommenteraAvbryt svar