Följa med strömmen

Jag gör som många andra, jag följer strömmen och prenumererar på tidningen Nya Tider 🙂Nya tider

Förutom tidningen fick man även ett försvarssprej, jag vill inte ha ett försvarssprej, men jag behöver ett 🙁

Och nu en liten nutidstävlan: Vem syftas på? Jag citerar, inte Nya Tider, utan Fria Tider…

” Många av SD:s medlemmar vänder sig med jämna mellanrum till …….. för vägledning kring vad som kan anses vara haram och halal i SD-sammanhang. Och ungefär lika ofta utfärdar den 39-årige chefs­ideologen sina fatwor på Facebook.

Jag menar, medan vi ännu har yttrandefrihet, ANVÄND DEN!

Och till alla er som har er födkrok genom den etablerade skattefinansierade hatmedian, jag prenumererar inte på någon av era hatfulla och förljugna tidningar ha ha ha. Jo både vi skribenter på Petterssons samt alla våra trogna läsare vet att ni är här och läser 🙂

11 thoughts on “Följa med strömmen

  1. Man får tacka Janne och Nike för avslöjandet om hur public service fungerar, var det någon som undrade innan vad licenspengarna går till så borde det vara kristallklart efter det här snedsteget.?

  2. Vi får väl tacka för all den gratisreklam som den utmärkta tidningen Nya Tider fått av idioterna på DDR-media. Har själv läst den sedan den startade och aldrig sett tillstymmelsen till något som är vare sig högerextremt eller nazistiskt och det lär väl alla nya prenumeranter också upptäcka.

    • Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
      Gruvmor skriver:

      Exakt! Och vi tror att det skulle vara svårt att hitta en bättre och mer mångsidig tidning, vi har prenumererat den nästan sedan starten och inga överheter kan få oss att sluta, den är så bra. Vi brukar ge dem lite extra stöd också när de ber det, väl använda kronor. Aldrig tidigare varit så nöjda med en tidning som nu med Nya Tider.

  3. För länge sedan gav jag upp mina prenumerationer på ”etablerade” media och även min lokaltidning som jag läst till kaffet varje morgon. Redan dessförinnan såg jag hur de två tidningarna ÖstersundsPosten och Länstidningen ingick i ett samarbete, ja de jobbar t o m i samma hus. De innehåller samma nyheter exakt på pricken och ingen kan längre begripa varför de måste vara två. Såg att LT får 17 miljoner i presstöd.

    Bara några dagar efter att man skrivit hur viktiga tidningarna var och att folk var nöjda med dem såg jag att man kallat på Alice Bah Kuhnke för att Mittmediakoncernen var i kris. Man diskuterade olika möjligheter att ta pengar från skattebetalarna för att hjälpa till att rädda alla tidningar som inte gick runt.

    Jag blir rädd. Läsarna har visat att de inte vill ha tidningarna men ska tvingas betala i alla fall? Helt klart finns det en viss överetablering också.

  4. Jan Helin uttalar sig som den svagbegåvade individ hen är, något kön går inte att skönja! En könslös individ lever i sin egen fantasivärld tillsammans med vissa andra könslösa hen individer som just nu leder Sverige och som garanterat kommer att få sina fiskar varma när den tiden kommer! Helin fick känna på varma fiskar i kvällens aktuellt! Helin svänger sig med ord som hen inte ens förstår själv!

    Hahahohaaaaaahoha använd kondom du vet aldrig vad konsekvenserna blir om si så där en femtio år! Vore jag Helins förälder skulle jag ta i tu med hen på ett sätt som hen sent skulle glömma!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    Fortfarande står landetsgränser på vidgavel trots snacket om gränskontroller! Verkar inte speciellt trovärdigt det som Sveriges regering och oppositionen håller på med!

    Ge din röst i riksdagsvalet 2018 till det riksdagsparti som ger dig störst utväxling på din röst, SVERIGEDEMOKRATERNA!!!! Kasta inte bort din röst på något marginaliserat riksdagsparti som t.ex S, MP, V, C eller L de ger absolut sämst utväxling på din riksdagsröst i valet 2018!!!!!!!!

  5. Oj, Jan Helin fick det hett om öronen av Janne Josefsson i Aktuellt nyss…angående Nya tider tidigare. Verkar inte vara ömma känslor till chefen där….hur länge blir han kvar?

KommenteraAvbryt svar