FN en moralisk fars

YouTube Poster

Det är inte bara FN som är en fars, Israels grannländer är också stora skämt, låtsaslandet palestian tex,  huvudsakliga sysselsättningar, tunnelgrävning, stenkastning, lönnmord, korruption och bidrags mottagande.

 

9 thoughts on “FN en moralisk fars

  1. FN används av svenska etablissemanget för att få en ursäkt att diskriminera svenskar, ta deras skattemedel och dela ut till politruker och allierade politiska rörelser.

    FN är en odemokratisk institution och lika korrupt som den svenska sjuklövern. De har genom IPCC och diktaturer som Margot Wallströms ställt till med oerhörd skada.

  2. Till dem som ivrigt försöker förinta Israel hör SveK. Prästen Hammar i Uppsala, som också är arvoderad S-politiker, arbetar intensivt för att hela Svenska kyrkan skall bojkotta Israel. ”Kristna” handlingar kan ta sig sjuka uttryck.

  3. FN har blivit ryggdunkarnas organisation. Fullt av korruption.
    Hjälporganisationer har blivit terroristernas främsta inkörsport till radikalisering av nya terrorister.
    Kommer ta lång tid riva och bygga upp ett verkningsfullt FN, som verkligen gör skillnad.
    Den största frågan är hur världen kan minska befolkningen?
    Hjälp till självhjälp gäller.
    Inget annat.
    FN gör samma roll som kyrkan gjort och gör i alla år. Ger med ena handen och tar tillbaka med den andra. Självdestruktivt.

  4. Chockerande info. Delar Netanyahus historieskrivning och syn att FN är ett skämt. Varför måste t o m FN och världens nationer, bortsett från USA, ha ett hatobjekt (jmf SD)? Kommer den humanistiska stormakten Sverige göra någon skillnad?- Toligen inte med blondinens erkännande av Palestina ligger Agendan fast. Palestina accepterar aldrig en tvåstatslösning. Är inte antisemit, som är folkslaget där alla levantens folk ingår. Är inre emot den judiska religionen ej heller emot den israeliska staten som måsre få existera. Tänk tanken – om ett totalt krig med avsikt att utplåna Israel behövs några få.flygplan mot mål i Iran, arabiska länder och Egypten. Det finns dä efteråt inga arabiska ledare, ingen olja och inget Nildelta. Det ”kostar” 50 – 100 miljoner muslimer för att utrota staten Israel men det är ”inget” för de islamska ledarna. Slutsats Judarna finns kvar i andra länder och islams krig mot dessa länder har fått många., många nya mål.

KommenteraAvbryt svar