Stort säkerhetspådrag i Boden vid asylboende

Polisens kommunikatör Kristina Lantto bekräftar att de är i Boden på ett larm men vill inte berätta om vad som händer.  Men enligt räddningstjänstens Bengt Nilsson handlat det om hot om sprängning vid ett asylboende. Enligt polisen  inleddes polispådraget vid 16-tiden vid ingenjörbataljonens gamla område. Polispådraget är massivt och SÄPO står i bakgrunden och väntar.  Det är polisen som har befälet ännu så länge. Uppenbarligen är hotet mycket allvarligt då SVT sänder Live.

poliss-jpg

SVT

22 thoughts on “Stort säkerhetspådrag i Boden vid asylboende

  1. citat:Rimligast är att det är två asylsökande kärnfysiker från Syrien som klyvt atomer i något gemensamt utrymme på boendet. Något annat skulle förvåna mig å det grövsta.

  2. Jaha, ja. De är redan inkvarterade på Ing 3:s område, ser det ut som.
    Ja, då behövs väl inte mer än uniformer och automatvapen och saken är biff.
    Soldater i kaserner, med vapen…det är ju fan raka spåret mot inrikes våldskonflikter. Kan inte bli bättre. Ur en muslims synvinkel.
    Inom kort kommer de att bara gå fram till vår timida poliskår och ta vapnen ur hölstren samt plundra snuthäcken på kpist-peppra.
    Varför inte länsa några vapenkasuner i Boden på en gång, så säg?
    Så kan de sprida sin lågkultur.

  3. Troligen svenska gärningsmän om SVT sänder live därifrån. Tänk på när löfven åkte till Trollhättan innan vi visste något om det dådet. Att löfven engagerade sig, tolkades mkt riktigt som att gärningsmannen var svensk. När svenskarna mördades på Ikea av en afrikan var det däremot ingen reaktion från regeringshåll. Så.. Engagemang från statliga propaganda apparaten kan betyda svensk gärningsman.

    • Enligt Aftonblaskan:
      ” Vad jag förstår är det två personer på boendet som har uttalat hot om att de skulle spränga det i luften, säger vd:n Thomas Hortlund.”
      Verkar som inside jobb.

  4. ”Feministregeringen” hälsar att DET HARINGENTNG MED INVANDRINGEN ATT GÖRA, FÖR DOM ÄLSKAR ATT FÅ FRID O RO FRÅN KRIG OCH KONFLIKTER i vårt älskade fosterland Sverige som ca 80% PK RÖSTAT BORT, GRATTIS ALLA(H) I BODEN DAGS ATT VAKNA NU

  5. Utan att dra några förhastade slutsatser, så måste jag ändå få säga att…oj, hemskt, usch och fy! Nu har några förirrade SD-are gjort bort sig igen! Haha…NOT!…
    Se ya in Helsingborg!! SD = 20 år!

  6. SÄPO, Gud sig förbarme! Naturligtvis har de skyndat åstad för att försäkra sig om att ingen av deras kelgrisar asylanterna, deras gullebarn, kommer till skada. Att denna polisiära styrka skulle ha tillkallats i syfte att skydda någon svensk medborgare, är en så pass otrolig teori att vi oavkortat kan avvisa densamma. Allvarligt läge, ja. Detta konstanta läge består av en obruten följd av våldsdåd som dagligen utspelas runt om i Sverige, utan att den så kallade ordningsmakten verkar särdeles angelägen om att stävja upplopp och kravallscenarion. Makthavarna torde förnöjt gnugga sina händer ty detta kaos har de ju med alla upptänkliga medel befrämjat!
    Andreas.

  7. Det enda vi vet är att det kommer att bli värre.
    Tack alla som röstade för denna utveckling i senaste valet.
    — Men visst ja, 50% är ju dummare än snittet så vi får leva
    med resultatet.

  8. Inget att hetsa upp sig för då det sannolikt är muslimer som vill göra det lite hemtrevligt i det ”nya landet”.

    Då är ju en explosion ett alldeles utmärkt sätt att få lite ”hemkänsla”

KommenteraAvbryt svar