Migrationsverket får 1,7 miljarder EXTRA i budgeten – 60 miljarder EXTRA räckte inte

INVANDRING. Regeringen presenterar i dag satsningar för förbättrat mottagande av asylsökande och etablering av nyanlända. Det är förslag som kommer att finnas med i budgetpropositionen för 2017, som presenteras i morgon.

En av åtgärderna handlar om att skjuta till resurser till Migrationsverket, som nästa år tillförs 1,7 miljarder kronor. Pengar tillförs också till domstolsväsendet för att göra bättre domstolsprövningar. Nästa år handlar det om 625 miljoner kronor.

-Pettersson undrar vad det är för fel på de 28,4 miljarder kronor utöver sin budget för 2016 och de drygt 32 miljarder kronor EXTRA för 2017  de redan fått för nästa år för att klara asylmottagandet.

Dessutom är det Arbetsförmedlingen som har hand om etableringen och de få 80 MILJARDER VARJE ÅR.

Vi ska heller inte glömma att polisen begärde 3,9 miljarder extra men fick bara två miljarder till och med år 2020 varav 100 miljoner för år 2017.

Så det märks vad regeringen prioriterar.

DI.se

 

24 thoughts on “Migrationsverket får 1,7 miljarder EXTRA i budgeten – 60 miljarder EXTRA räckte inte

  1. Vi är snart på väg att se en civilisation gå under till förmån för en tidsresa bakåt. Och en betydande del av vår egen civilisation hjälper till genom att agera nyttigs idioter eller för sin egen kortsiktiga vinnings skull.

  2. Regeringen hälsar att de tusentals bortslösade miljarderna på invandringsbedrägeriet bara är skattepengar, alltså inga RIKTIGA pengar.

    Som skattebetalare har man många gånger önskat att riksdagens intelligensreserv kunde hålla sig till monopolpengar och att jaga ankor i pokemon go, det är uppenbarligen så långt etablissemangets verklighetsuppfattning sträcker sig.

    Först när de tomma ladorna har imploderat, får vi se finansministerns rätta sida:
    https://2.bp.blogspot.com/-dLnWkKsgZYA/Vw9Kz6lV0dI/AAAAAAAASL4/TvDI_aDIanA8UuO4lMipuGWkzc10vUBxQCLcB/s1600/borta.jpg

  3. Stod idag i kö för att hämta ut ett nytt pass,egentligen helt otroligt all världens byke kan komma in i landet utan ett enda jävla papper som visar på vem man är, men jag som infödd Svensk ska lämna både finger avtryck foto och hela levnadssagan som visar på vem jag är?

  4. Detta svarta hål kommer aldrig att kunna mättas hur mycket pengar den svenska regimen än stoppar ner. Migrationsverket är jätten Glufsglufs som kommer att äta landets skattebetalare ända till slutet. Det finns bara en lösning och det är totalstopp för invandring samt att starta ett effektivt återvändande till respektive hemländer, därtill att kraftigt reducera bidragsmöjligheter för invandrare i Sverige.

  5. Hur kan det komma sig att dom behöver mer pengar, det kommer ju allt färre ”flyktingar” påstår dom?
    Det är väl aldrig så att dom ljuger i oss..

    Sanningen är att det kommer ännu fler än tidigare, att myndighetrna påstår motsatsen är bara en fint för att i vanlig ordning lura oss.
    Jag litar mer på en skallerorm än svenska myndigheter!
    Janne

    • @Janne
      När jag bodde med både skorpioner och skallerorm i min absoluta närhet så gick det att skydda sig, hur skyddar man sig mot myndigheter ?
      Inte tusan hjälper det med höga tjocka stövlar.

  6. Hallå eller . Fan vad vi drabbas av denna invasion . Sjukvård ,försvar,Polis,åldringsvård,pensioner,infrastruktur mm det är en riktig katastrof om detta får fortsätta och då menar jag Svenska rikes fall pga dessa föredetta och nuvarande sittande naiva politiker som skiter i detta för dom har ju sitt på det torra.

    • Om det finns några karaktärsfasta i den inre cirkeln så är det sista chansen att nu ta offentligt avstånd. Eljest bör de fördömas av folket lika skarpt som klanledarinnan.

    • Undrar vad hon ska ha alla ensamkommande skägg till. Jag vill inte ha hit dom. Den mest kostsamma mygelinvandringen någonsin.
      Anne Ramberg är en apa som missbrukar sitt uppdrag och som vill oss allt ont. Om några år blir hon hämtad i handfängsel och häktad för samhällsomstörtande verksamhet.

KommenteraAvbryt svar