Danmark är helt fullt. Stoppar kvotflyktingar

INVANDRING. Danmark har tagit emot flyktingar via FN:s flyktingorgan UNHCRs kvotsystem sedan slutet av 70-talet. Men nu har landet beslutat att sätta stopp för kvotflyktingar.

Beslutet är en del av ett större paket för att strama åt asylmottagningen och har ett brett stöd i det danska parlamentet Folketinget. – Det är helt enkelt fullt i Danmark, det är därför vi fattat det här drastiska beslutet, säger migrationsminister Inger Støjberg till danska Politiken.

Stoppet för kvotflyktingar får kraftigt stöd i Folketinget. Till exempel har danska Socialdemokraterna gått ut och backat upp förslaget.

-Pettersson minns när vi i Sverige hade kloka socialdemokrater som styrde. Läs inlägget från augusti 2010. Sverige var fullt…och om ni har tid ”Babbarna får den välfärd vi betalar för”

5 thoughts on “Danmark är helt fullt. Stoppar kvotflyktingar

  1. Nähä.. Jag har minsann flugit över Danmark och där fanns hur mycket plats som helst. Slätter och åkermark och en och annan bit skog.

  2. Svenska vänstern tillsammans med alla PK-arslen kommer att jämra sig så in i helvete så fort någon tar ett klokt beslut…

  3. Kan man som etnisk Svensk söka asyl i DK? Tanken är då lockande, synd bara att man har jobb och ungar på denna sidan sundet.

Kommentera