“Babbarna får den välfärd vi betalar för”

INRIKES. Patrik Lundberg, skribent på Aftonbladet har fattat helt fel när han påstå att ”Det är dags att höja skatten” och att “Vi får den välfärd vi betalar för”.

Patrik skriver vidare att ”Det vore lätt att skylla på flyktingsituationen. Men med handen på hjärtat, hur var läget innan förra hösten? Hur fungerade polisen, vården och skolan?”, och sedan fortsätter Lundberg. ”Samhällsbärarna slet för korvören då också. Brott lades ner, skolresultaten sjönk och patientköerna var långa som ösregn.” och ”Så länge vi inte höjer skatten kommer det att fortsätta vara som det är i dag. Tills dess får vi hoppas att vi inte insjuknar, utsätts för brott eller blir gamla.”

-Pettersson vill upplysa skribenten om att asylinvandringen som han kallar “flyktingsituationen” inte är något nytt och att eländet vi upplever nu började med högre skattehöjningar än omvärlden och asylinvandring. Men det är historia och det kan man inte begära att en skribent på Aftonbladet ska känna till.

Så Aftonbladets rubrik borde bli

“Babbarna får den välfärd vi betalar för”

Aftonbladet

2016-03-10_1141

Patrik Lundberg är mest känd för en krönika i Helsingborgs Dagblad om hur det i Sverige verkar vara socialt accepterat att skämta om asiater, men inga andra folkgrupper.

Som exempel tog han livsmedelskoncernen Fazers godis Kina (tidigare kallade Kinapuffar), vars förpackning tidigare pryddes av en tecknad gul, leende kines med rishatt och sneda ögon, något som Lundberg ansåg vara en rasistisk karikatyr av en asiat.

-Pettersson inser att Patrik, som är född i Sydkorea tydligen aldrig har hört talas om Norge-historier. Hade han varit en allmänbildad journalist hade han nog förstått att det skämtas om alla folkslag av grannarna…

Alla borde se att en Kinapuff med en kines inte är rasistiskt men en Kinapuff med en korean…ja,ja…

Kinapuff patrik

24 thoughts on ““Babbarna får den välfärd vi betalar för”

 1. Läs denna artikel och säg om summorna i slutet av artikeln stämmer eller inte, ni som vet.
  http://www.friatider.se/svenskar-tvingas-dela-friggebod-n-r-uppsala-bygger-1000-l-genheter-t-invandrare

  För någon månad sedan kom jag i samspråk med en något äldre kvinna som arbetade som butiksanställd på Ica. Stod sist i kön och såg hur somalietiopitraner plockade ut en helsickes med kontanter.
  Frågade rakt ut om de brukade få ut så mycket varje månad eller var det en engångsföreteelse? “Nej, de får ut långt mer än vad jag får ut i lön. Ändå arbetar jag med annat också för att komma upp i 100% tjänst och lön men jag är ändå inte i närheten”…
  Ica har ju ett avtal med Emigrationsverket om bortskänkning av våra pengar till det illegala härvarande klientelet.

  Ni som verkligen vet, berätta vilka summor det de facto rör sig om.

 2. Om ni inte har läst författaren “roberto zavianos” bok “gomorra” som utkom för tio år sedan, så är det hög tid att göra det nu.
  Jag skrev om boken då och den är är i hög grad gällande för Sverige idag.

  • Maffian är verklighet i Sverige idag, betydligt mer än i “naples” då, italienarna visste med vilka avskum de hade att göra, svenskar välkomnar alla onda dårar.

   • Maffia i Sverige är inget nytt fenomen har funnits i alla tider, mer eller mindre offentligt!

    För ca trettiofem år sedan började svensk maffia bli mer offentlig och rörlig, genom att den otroligt naiva och enfaldiga ordningsmakten Kling och Klang vaknade till och såg sambanden mellan samma sorts kriminalitet i olika delar av Sverige! De etniskt svenska “Svensson” har varit i villfarelsen och är fortfarande i villfarelsen att svensk maffia aldrig existerat, utan är en tidningsanka! Normalt drabbas aldrig “Svensson” av någon organiserad brottslighet, de är inte intressanta i sammanhanget! Det “Svenssons” oftast råkar ut för är olika typer av bondfångeri, iscensatt av skrupellösa bedragare! Den brottsligheten sker oftast av individer som oftast arbetar ensamma eller i ett litet team! Visserligen är bondfångeri också någon form av organiserad brottslighet men kan absolut inte jämföras med maffia och grov kriminell verksamhet! Svensk maffia finns och arbetar i princip helt öppet i samhället, de omsätter många miljarder, helt öppet och myndigheterna och ordningsmakten står helt handfallna och vet inte hur situationen ska hanteras!

    Varenda “svensson” inklusive Kling, Klang och till och med rikspolischefen ja varenda svensk medborgare gör indirekt affärer med maffian! Maffian är inblandade i allt från råvaror till färdiga produkter och tjänster som produceras!

    I vartenda paralellsamhälle inom Sveriges gränser finns självklart också paralell ekonomier, alltså riktigt kolsvarta pengar som aldrig någonsin kommer att beskattas!

    Så länge Schengenavtalet med fullständigt öppna gränser består kommer den organiserade grova brottsligheten att må bra, frodas och utvecklas!

    Det som sker i Europa är utan återvändo, vi har tyvärr bara sett början på brottsligheten och tråkigheterna! Utländsk media skriver att för Europa är det för sent att återställa ordningen. Det har helt enkelt gått för långt! Många suveräna nationalstater betraktar och begrundar det som just nu sker i Europa och Sverige!

 3. Tar alla medarbetare på AB meskalin?

  Eller hur har de annars lyckats med samla alla dessa “vilsna” ledarskribenter?

 4. Patrik Kinapuff Lundberg säger ju allt om slaskjournalisten och kvaliteten på hans arbetsgivare också.

 5. Nu jobbar han ju på Aftonbladet, och då kan man förstå
  att han uttalar sig så korkat, för annars borde det ha trängt
  in i sågspånsbehållaren att Sverige betalar dom högsta
  skatterna i världen redan, och att man har belånat
  kommande generationer för åtskilliga år framöver, men han
  och andra korkskallar är väl inte nöjda förrän skatten ligger
  på 100 %?? Det hade varit mer klädsamt om han istället
  erkänt att Svenska makthavare betett sig otroligt idiotiskt,
  och detta med Mediernas goda minne, istället för att kräva
  högre skatter!

 6. Dags att omvärdera ordet solidaritet! Vem visar och känner solidaritet för vem? Den frågan är fullständigt relevant att ställa med tanke på invällande asylturister!

  Den solidaritet som svenska skattekollektivet visat asylturisterna återgäldas på ett mycket osolidariskt sätt! Asylturisterna ställer fullständigt orimliga krav på suveräna nationalstaten Sverige, samhället och skattekollektivet! Dessutom ljuger de om härkomst och asylskäl, flertalet är kriminellt belastade och fortsätter med sin kriminalitet när de anländer till Sverige asylturisterna visar därigenom bristande solidaritet med det svenska skattekollektivet!

  Tycker det är dags att vända på begreppet solidaritet! De invällande och tidigare hitkommna asylturisterna måste självklart visa solidaritet med det svenska skattekollektivet genom att precis som i Danmark lämna ifrån sig tillgångar för att självklart användas till asylturisternas försörjning!

  Ingen tillåts att leva på skattekollektivets transfereringssystem, inte ens de etniska svenskar som hamnar i ekonomisk nöd tillåts leva på transfereringssystemen, utan att först förbrukat “alla” egna tillgångar!

  Självklart ska asylturisterna visa solidaritet med värdfolket genom att bidra till sin egen försörjning från första dagen, när ekonomiska eller andra medel finns att tillgå hos asylturisterna!

  Solidaritet med värdfolket visas genom att ta seden dit man kommer, visa hänsyn och respekt för värdfolkets sammhällsuppbyggnad, jämställdhet, kultur, religion seder, bruk och traditioner!

  Asylturisterna ska självklart deklarera alla ekonomiska tillgångar vid asylansökan tillfället!

  Kontanter
  Banktillgodohavanden
  Värdepappers innehav
  Lösegendom
  Fast egendom
  Annat av ekonomiskt värde

  Allt ska deklareras på heder och samvete och framkommer att någon tillgång undanhållits så ska uppehållstillstånd och medborgarskap upphöra på individ och även familjenivå!

  Det är inte meningen att svenska skattekollektivet ska försörja asylturister med oförbrukade tillgångar!

 7. Vafan har vi tagit hit en miljon invandrare?

  TILL >< journalister och politiker:

  Ingen kommer överge sin kultur till gagn för någon annans, aldrig.

  • Det är långt värre än så; Enligt Migrationsverkets statistik så har man beviljat inte fullt 1,9 miljoner uppehållstillstånd mellan 1980 och 2014 (senaste statistikår). Av dessa var blott 5,9% riktiga flyktingar.

  • Så länge vi tillåter det så, sponsra med en swish till alternativa medier. Själv har jag stöttat föreningar av värde för mig, då som gått till utsatta barn i vårt land men mer och mer insett att lätta på det då vissa ärenden framstår som lite väl krävande. Fr o m nu kommer en större del att gå till sidor som gagnar mitt intresse, en av dom är Petterssons. Jag vill inte sponsra smörja.

  • Om solidaritet nu betyder att följa med strömmen – den smutsiga, giftiga strömmen som drivit Löfvén och regeringen ända in i hjärtan på alla fegisar.

 8. Så enkelt är det inte. Sverige har blivit en socialbyrå bör tredje världen,,
  Die dummen Schweden betalar…

 9. Hade vi haft en normal invandring hade vi haft otaliga miljarder som kunde lagts på gamla, sjuka och handikappade.

Kommentera