Vi har länge…

Ni som bemödar er med att följa nyheter i etablerad media, har det senaste halvåret kunnat ta del av följande ord.

Vi har länge….

Moderater och Socialdemokrater slåss med 7-klöverns mindre partier med lösningar om den katastrofala migrationen, tiggarna, polisen, försvaret m.m. Orden man använder är ”Vi har länge…”

Etablerad media själva, börjar nu också använda orden ”Vi har länge…” när de beskriver tiggeriproblemet, den överdimensionerade migrationen, åldersbestämningen av ensamkommande, polisens haveri m.m.

De problemlösningar och beskrivningar som ligger bakom orden ”Vi har länge…” kallades för rasism och främlingsfientligt för inte ens ett år sedan. Vi som tagit del av problemen, frågeställningarna och verkligheten, har länge ställt frågan; Vi har länge undrat varför inte politiker och journalister vågat beskriva verkligheten förrän nu?

6 thoughts on “Vi har länge…

  1. Alla blir Sverigedemokrater till slut. En del fattar snabbare än andra.
    Det går inte dra in en massa människor i ett land utan det får konsekvenser. Konsekvenser blir skattehöjningar, utanförskap, nerdragningar inom sjukvård, dåliga skolresultat, islamisering av en ideologi som uttrycklig säger i sin egen Maos lilla röda-Koranen att dess främsta uppgift är ett världsherravälde precis som Hitler ville.
    Dock är den största faran överbefolkningen på så kort tid. Den förstör vår natur. Djurarter trängs undan. Byggs på åkerjord.
    Elefanten i rummet. Miljöpartiet är bara ett parti med dess namn.
    DÖ lever och vi får leva med DÖ, så länge inte fler röstar på SD.

  2. Tänk om ärkebiskopen kunde träda fram och hålla upp Luthers Lilla Katekes och peka på det åttonde budet för politiker och journalister.

    När då Mao vågade hålla upp sin lilla bok så borde väl ärkebiskopen våga hålla upp svenska kyrkans lilla bok.

KommenteraAvbryt svar