Regeringen sparar 100 miljarder på stramare asylpolitik och ger SD rätt ännu en gång


INRIKES. Idag startade budgetförhandlingarna när ministrarna möttes på Harpsund. Det ekonomiska läget i Sverige är bra, svensk ekonomi är stark med betydligt fler i jobb, stärkta offentliga finanser, säger finansminister Magdalena Andersson (S).

Finansministern räknar med att spara 100 miljarder de kommande fyra åren på minskad asylinvandring. Det säger hon utan att rodna.

-Pettersson noterade inför valet 2014 att Sverigedemokraterna vill spara 152 miljarder på att minska asyl och anhöriginvandring med 90 procent under mandatperioden. Då blev SD fullständigt nedgjorda, det fungerar inte sa PK-maffian.

Nu ska alltså regeringen spara 100 miljarder på det som tidigare var en investering och vinst. Tänk om vi i stället låtit bli att öppna gränsen efter att socialdemokraterna stängd den 1989. Hur mycket mänskligt lidande hade vi inte sluppit då för att inte tala om de miljarder vi sparat…för ni ska veta att asylinvandringen fortfarande är för stor, även om den minskat rejält sen förra hösten…

…och det faktum att finansministern säger att det finns 24 miljarder för reformer och att herr Fridolin fortfarande sitter i regeringen bådar inte gott…

TT


22 responses to “Regeringen sparar 100 miljarder på stramare asylpolitik och ger SD rätt ännu en gång

 • Årets hycklare – S och MP i regeringen | Petterssons gör skillnad!

  […] Regeringen sparar 100 miljarder på stramare asylpolitik och ger SD rätt ännu en gång […]

  Gilla

 • Moderaterna 2018

  Brödragnäll. S och SD har samma moder.
  Och modern heter Bidrag.

  Gilla

 • Medan regeringen äter kräftor på Harpsund… | Petterssons gör skillnad!

  […] INVANDRING. I går började regeringen sina budgetförhandlingar då de höll presskonferens över hur bra det går för Sverige och Sverige ekonomi. Finansministern sade bland annat att det fanns gått om utrymme för reformer på grund av besparingar på asylpolitiken. Läs HÄR.  […]

  Gilla

 • Involuntarium

  Sveriges ekonomi starkare än omvärldens! Uttalar regeringsföreträdare, rena löjan. Sveriges ekonomi försvagas för varje dag som asylturist vansinnet tillåts pågå! Sverige har stark tillväxt säger PK patraskfeministerna!!!!

  Nej och åter nej Sverige har ingen tillväxt!!! Det förstår varenda tänkande människa som har det absolut minsta lilla ekonomiska tänket!

  Tydligen förstår inte PK patraskfeministerna att när BNP per capita sjunker då minskar och försvagas landets ekonomi!

  Tillväxt skapas genom att Sverige exporterar varor! Det är vid export som Sveriges ekonomi växer och det blir reell tillväxt!

  Om du förstår din hushållsekonomi så förstår du hur vansinnigt finansministerns uttalande är!

  Växande ekonomi och tillväxt skapas aldrig i Sverige eller i din egen hushållsekonomi genom interna transaktioner! Tillväxt för Sverige skapas genom export och tillväxt i din hushållsekonomi skapas genom reallöneökningar eller att du och din familj ökar Era inkomster genom mer lönearbete!

  Intern ekonomi skapar ingen tillväxt, arbetstillfällen i offentligsektor är tärande nu precis som tidigare, ingen skillnad!

  Du och din familj blir inte rikare av att Er hushållsekonomi belastas med oförutsedda kostnader som gör att Ni tvingas låna pengar för att det ska gå ihop! Alltså ekvationen spara när man är tvungen att låna är inget sparande! Vem fan försöker regeringsrepresentanterna lura???? Inte mig i allafall!!!!

  I min värld kan ordet spara aldrig användas i samma mening som ordet låna! Fullständigt motsägelsefullt!

  Det regeringen gör är att minska kostnaderna och det är så långt ifrån spara som man kan komma när man hela tiden, ja vareviga sekund lånar för att ekonomin ska gå ihop!

  Sveriges regering har kvalificerat sig till att få en rejäl omgång i TV programmet lyxfällan!

  Med de spara uttalanden som gjorts de senaste dygnen, måste man ställa sig frågan hur ser de här regeringsrepresentanternas privatekonomi ut???? Klarar de verkligen av att hantera Sveriges finanser????

  Det regeringen hittills lyckats med är att öka kostnaderna och höja skatterna och låna mer pengar! Det ärinte stark ekonomi de skapat, snarare en mycket, mycket svagare ekonomi!

  Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstningen innan du för sista gången stänger dörren till regeringskansliet! Fundera inte längre nu, utan gör slag i saken du förstår väl själv hur pinsamt det blir att avgå vid valet 2018 utan att ha uträttat något annat än saker som påverkat Sverige mycket, mycket negativt!

  En röst på Sverigedemokraterna 2018 ger bäst resultat för de kommande fyra åren!

  Gilla

 • Trynbald

  Socialdemokraterna är falskheten. Dom gör och säger precis vad som helst för en blodsröst. Det svikna vallöftenas parti.
  Dom har redan börjat valkampanjat för 2018.

  Gillad av 1 person

 • Peter Skoglund

  Regeringen ”sparar” alltså i redan lånade pengar.

  Man säger alltså att man under 4 år, 2017-2020, ”sparar” 100 miljarder i migrationspolitiken. Det motsvarar alltså de där engångsbeloppen på c:a 30 miljarder per år, som man redan har beviljat extra till migrationsverket.

  Trots det….. så måste staten låna ännu mer pengar till sin kommande budget. Man lånar alltså ännu mer under en högkonjunktur.

  Så ordet ”spara” ska nog regeringen inte använda.

  Spara är att lägga undan pengar, inte att förbruka redan lånade pengar.

  Man drar helt enkelt bara ner på kostnaderna, på den tidigare så orealistiska och dyrbara migrationspolitiken.

  Naturligtvis så driver regeringen nu, SD:s tidigare föreslagna politik, på migrationsområdet.

  Gilla

 • Observator X

  ”Aldrig förr har så få ljugit så mycket för så många!”

  Politikerna i femalfiaskot till statsledning tror visst att alla riktiga svenskar är bänga i huvet, puckade, lealösa individer.
  Jag kan inte nog beskriva det som väller upp inom en när de dyker upp i media. Hur vågar de?! Förstöra vårt Sverige? Förstöra vårt land, vår fana med det heliga korset, symbolen för kampen mot avskumet till fiende: Islam…

  För landsförrädare finns endast ett straff.

  Gilla

 • jockfall

  Tror inte på något vad regeringen säger. Bara bluff och mörkläggning.

  Gilla

 • Wally Walrus

  ”Det ekonomiska läget i Sverige är bra, svensk ekonomi är stark med betydligt fler i jobb, stärkta offentliga finanser,” säger Magdalena Andersson och tittar djupare in i glaset ännu en gång.
  Mig veterligt så lånar vi upp miljardbelopp varje dag nuförtiden och det kompenseras dessutom med ständiga skattehöjningar. Antar att hon endast avser sina kollegor inom 7-klövern när hon talar om Sverige för befolkningen skiter hon fullständigt i.

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Enligt mitt förmenande finns det nu goda skäl att stoppa ALL invandring till vi kommit tillrätta med förhandenvarande katastrofläge. Detta kräver kraftåtgärder av en magnitud som nuvarande regering helt saknar såväl politisk vilja som finansiella resurser till att genomföra, varför det enligt det önskade invandringsstoppet torde dröja åtskilliga år innan vi har rimliga förutsättningar att ta emot fler.
  Detta borde alla normalbegåvade personer, oavsett politisk tillhörighet, ha vett att inse. Politikeradeln har etablerat ett scenario som präglas av kaos och laglöshet och det finns INGEN som i längden kan ha något att tjäna på denna kriminella vanskötsel av landet.

  Gilla

 • Stromboli

  Misse vet BÄST alltid !

  Love !

  Gilla

 • jan

  Jag gillar inte ordet SPARA. Man minskar på utgifterna/kostnaderna låter bättre. Inte sparar Sverige…

  Gilla

 • br

  Brända bilar i nässjö.just nu jagar polisen en knivbeväpnad man i nässjö.efter att 6 patuller fick åka på larm om storbråk på asylboende i nässjö.4 knivskurna varav 1 allvarligt.folk vågar ej gå ut.på bara 2 veckor förvandlades nässjö från att vara en trygg liten småländsk kommun till att flickor ej vågar gå hem ifrån skolan då gäng med rökande lediga araber och afrikaner sextrakasserar små flickor.på tända bilar,rån mot äldre och idag ett stort bråk på ett asylboende där 4 personer har blivit knivskurna.vet ej om svenska anställda har drabbats.om dessa brott har att göra med att nässjö kommun tagit emot enorma mängder, ca 700~1000 araber och afrikaner till en liten kommun vågar jag inte säga.men ni politiker som styrt nässjö de sista 5 åren kan väl slå er för bröstet!? Nu kan ni ordna upp det här!! Hur nässjös skolbarn ska komma fram och hem ifrån skolan har jag inte en aning om.jag bor i vetlanda 3,5 mil ifrån det nya nässjö.

  Gillad av 1 person

 • James Fjong

  Spara? Från vilken nivå då?

  Gilla

 • Galten

  Från Jeanders bildblogg

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: