Stäng

I kväll åter dags för Pegida-möten i flera tyska storstäder

INSÄNDARE. I Dresden kommer ikväll den folkfientliga inställningen från tyska politikerna, mot sitt egna folk att tagas upp.  Vidare ämne är de enorma ökning av kriminalitet inom alla områden, som sker liksom hos oss…

pegida 22.8

Förutom Dresden kommer samlingar att ske i Berlin och München i kväll.
Direktsändning från Dresden beräknas starta här hos Pettersson omkring klockan 19.40

Pegida står för Patriotska européer mot islamisering av Europa, de beskrivs av hatmedia för att vara högerextrema trots att alla normalt funtade människor borde vara emot islamisering av västvärlden. Facit finns i de c:a 50 länder där islam och muslimer styr.

Lasse Månsson ger synpunkter bland kommentarerna nedan.

Start c:a 18:40

24 reaktioner på “I kväll åter dags för Pegida-möten i flera tyska storstäder

  1. Kvällens två huvudtalare skall ha högsta beröm…Såväl Elsässer som Stürzenberger talade klartext över det förhållande,som inträtt i Europa allmänt,och Tyskland i synnerhet..
   Även de 100.000 negroida afrikanska lyckoriddarna varnade man för.Dessa svartingar som nu enbart väntar på att bryta upp från Italien (där de nekar söka medborgarskap),och översvämma norra delen av kontinenten.
   Vidare togs upp den skandal som drabbat tyska Wehrmachten.Hela 60 soldater har upptäckts vara Islamister,och fått direkt avsked.
   Nu skall alla som söker anställning inom försvarsmakten testas,och nagelfaras innan de beviljas jobb. Slutligen rådde Elsässer de orientaliska badnymfer som absolut skall tvätta sina kläder (burkinis) i våra pooler (och på våra stränder),att återvända hem till Persiska Viken..

 1. I andra delen av mötet,uppträdde en mycket duktig talare som uttalade vad många av oss känner,och vet.
  Renate Sandvoss tidigare en känd TV-stjärna i DDR,tog bladet från mun och redogjorde över dagens läge.
  Utan omskrivningar tog hon upp hur fortfarande 100.000 illegala strömmar in i Tyskland,över ”den gröna gränsen”.Dessa vill inte bli registrerade utan deras avsikter är helt andra.Utom IS-terrorister,finns grovt kriminella som nyttjar,att polisen inte har möjlighet att ingripa.Dessa lever på rån,överfall och inbrott.När de börjar brännas beger de sig till ett annat EU-land. (läs bl.a. Absurdistan).Dessa klara ord berörde också hur dessa miljoner invällare som anlände 2015,nu lever med goda fickpengar,och gratis boende med mat.
  Några av dem har fått anställning under sommarmånaderna som badvakter,för att se till att inte sexuelle angrep sker mot de kvinnliga badgästerna.Sällan man får höra så sanningsenliga ord på ett offentligt möte och hon lovade komma tillbaka.

  1. Sista inlägget för kvällen var från en äldre man,som upplevt hur det var att leva,och bo i/under ruiner..Han hade sedan sett hur landet byggdes upp på nytt,och tvingas som han uttryckte det ” nu åter se hur allt går under”.
   Jo vi är säkert många som ser hur vårt sociala liv förändras,även i Absurdistan.Hoppas vi slipper i slutändan bo som han i sin barndom i ett ruinlandskap !
   Tack för ikväll…..

   1. Lars Å Månsson
    Vill passa på att tacka för all information och önska en god kväll.

 2. Man blir litet fundersam över Tyskland. På SVT textTV häromdagen så ska Tyskland ha uppmanat till ”bunkring” av mat och förnödenheter för ca 2 veckor. Undrar varför. Väntar de krig eller tänker Merkel starta ett WW3.

  1. Som skäl till att bunkra upp förnödenheter och färskvatten för 10 dagar var någon form av kris man förväntade sig inte ett militärt anfall men man kunde heller inte utesluta det. Denna uppmaning har även gått ut i vårt land.

 3. Tack Lars! Du är en pärla och jag kan rapportera från grannlandet Österrike att i media är det knäpptyst! (som vanligt). Jag länkar en intressant tipps hur man bakar sitt bröd ”på värmeljus”. Även hittar jag bloggar om hur man överlever vid svåra tider.
  Mitt tipps: köp torkade bönor, linser, mjöl, socker, grönsaker i burk, mjölkpulver,matolja, smör, nötter, mandlar och mängder av mineralvatten utan kolsyra.
  Även toapapper, tvål, tvättmedel…….
  Vidriga tider kan komma…………

  Värt att läsa här ovan:
  http://unser-mitteleuropa.com/2016/05/30/wer-gibt-ihnen-das-recht-frau-merkel/

  Baka bröd vid nödsituation:
  https://rsvdr.wordpress.com/2016/08/19/brot-mit-teelicht-backen-ohne-strom-brot-backen/

  1. Tack själv. Vi får gemensamt söka informera över fria media,vad som är på gång i vår gamla världsdel. Ryser själv vid tanken på vad mina/våra barnbarn,kommer att tvingas uppleva.

 4. Kommer då det ”oberoende” SVT att rapportera något om detta på
  sin nyhetssite? Knappast.

  Däremot gick det an för SVT idag att på nyhettssiten rapportera om
  tyskar som marscherar för ökad tolerans mellan tyskar och invandrare.

  Att det sedan var 150 personer som deltog i denna marsch förringar
  inte nyhetsvärdet enligt SVT. Men så var det ju också mestadels vänster-
  folk som deltog i marchen.

  Kaka söker maka heter det tydligen och då gäller det att vara positiv
  i sin rapportering när man skall beskriva de likasinnade!

 5. På plakatet som visas i bild,under tiden de tusenhövdade går ut på en promenad i Dresden står skrivet:
  Jag är en rasist,för att ”Jag gillar mitt hemland”. Vidare för att, ”Jag vill uttala sanningen”,och underst står ”Är rädd för terror” …Som ni ser och som Tony skriver,är det i Tyskland exakt samma förhållande som hos oss.

 6. Kvällen första punkt var hur man skall bli av med alla de,som fått avslag på sina ansökningar,och nu befinner sig som illegala i Tyskland.
  Sarrazin som blev bekant med sin bok ”Tyskland förintar sig själv” för några år sedan,har nu skrivit en ny.I denna anser han,att militären skall se till att rensa upp bland dessa äventyrare,och om så fordras se till att de återsändes till sina hemländer.
  I samband med detta vill jag påminna om vad svenska PK-organ i dag skriver.Enl.dem har 900 lyckosökare fått besked att lämna MV´s asylboenden.Vidare att av de 80.000 som skulle utvisas från Absurdistan, har endast en (1) sänts iväg !!!! Det sista enl. dagens Text-TV..

   1. Skall man tro vad som sades i RBB`s nyhetssändning,är man mycket oroliga för att delar av infrastrukturen kan slås ut,vid kommande attentat/sprängdåd…Det lär vara av de orsaker till, att man nu går ut,och uppmanar folk att börja hamstra livsmedel.Åtminstone för behov av 10 dagar.
    T.o.m. de gamla bunkrarna i Berlin står i begrepp att moderniseras.
    Vill inte gissa men nog är det lite underlig känsla.

  1. Går inte att svara på dina svar längre ner men det är nåt olustigt i luften. Tyskland ber de sina att bunkra och vår regering ”storsatsar” och ger polisen runt 35 MSEK, om jag inte missminner mig men samtidigt inte kan hitta var jag läste det, för att öka interna kontroller och verkställa utvisningar.
   Länkar till gårdagens funderingar på Petterssons.
   https://petterssonsblogg.se/2016/08/22/vantar-tyskland-muslimska-upplopp/

 7. Vad är där för likheter mellan Sverige och Tyskland förutom
  att vi ligger vid var sin sida om Östersjön? Jo båda har tagit
  emot stora mängder av Snyltare som lever av bidrag och som
  tackar för det med att begå massvis med brott? Släng ut packet!

  1. Släng ut packet skriver du. Glöm inte heller dem som ställt till det. Men vem skall göra det? Ställer du personligen upp eller skall ”någon annan” göra det åt dig / oss? – Själv anser jag att Tiden för prat är slut och handling – vilket förvägrats oss – krävs. Vi har bara oss själva att ty till numera då varken polis eller ”Hemvärn” gör något.
   Lösning finns: Att kalla in minst 100.000 reservister (bl.a mig) och sätta i gång med saneringen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: