Väntar Tyskland muslimska upplopp?

INVANDRING. Tyskarna ska åter börja bunkra dricksvatten och livsmedel, för den händelse att landet skulle hamna i krig eller drabbas av en svår katastrof. Landets nya civilförsvarsstrategi är den första sedan kalla krigets slut.

I framtiden bör alla tyskar ha mat för tio dagar hemma, enligt ett nytt förslag till strategidokument som Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung har tagit del av.

“Befolkningen ska på lämpligt vis uppmuntras att ha två liter vatten per person och dag i icke hälsovådlig kvalitet hemma, till dess att staten vidtagit åtgärder”, står det i dokumentet, enligt tidningen.

Den nya civilförsvarsstrategin är den första på decennier och väntas behandlas av regeringen i veckan. Mat- och vattenförråden ska komma till användning vid eventuella svåra katastrofer eller väpnade angrepp, framgår det av strategin som tagits fram av inrikesdepartementet.

I dokumentet poängteras att ett konventionellt militärt angrepp på Tyskland inte är sannolikt, men att landet inte kan utesluta ett sådant angrepp i framtiden och därför måste förbereda sig.

Även statliga myndigheter och andra organ ska skyddas bättre. De åtgärder som vidtagits hittills är “helt otillräckliga”, rapporterar Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung med hänvisning till en hemlig utredning.

-Pettersson undrar om Sveriges regering har vidtagit några åtgärder alls inte händelse av angrep. Jag tror inte på något konventionellt militärt angrepp, men terrordåd kommer, frågan är inte om utan när och hur stort det blir. Några samordnade muslimska terrorangrepp runt om i Europa följda av upplopp och inbördeskrig är inte osannolikt och då…

10 thoughts on “Väntar Tyskland muslimska upplopp?

 1. I går skrev jag i en kommentar kring det kritiska läge som uppstått vid Italiens nordgränser…Niggercamps växer upp lite varstans,och speciellt i gränsstäderna bildas djunglar,typ Calais.Över hundratusen sådana svartingar som anlänt med EU-färjorna,söker nu taga sig vidare norrut på sin resa,för att finna rikedom och guld.
  I lördags gick larmet i Como,när otaliga afrikaner sökte storma tåget till/mot Schweiz.Polis och järnvägspersonal lyckades denna gång förhindra aporna.Frågan är hur länge detta lyckas innan de väller in till N-Europa:
  http://pi-news.net/wp/uploads/2016/08/como-440×226.jpg

 2. Ett storm/-fältkök modell Trangia/Primus är aldrig fel samt att det nu finns bra modeller av vedeldade/pelletseldade mindre kök.
  Går skitbra att laga mat hemma på den strömlösa elspisen, ställ dit Trangiat och kör på, se bara till att ha ett fönster lite på glänt för ventilationens skull.

  Fick tag på ett på Erikshjälpen för 30 kronor…! Nypris 600 kr…Lite Svinto i diskvattnet och Häxan polermedel med kasserad tandborste på brännaren och det blev jädrar i nyskick.

 3. Jag har bunkrat för minst ett halvår. Blir det stökigt i Sverige så kan maten i affärerna ta slut på två veckor.

 4. Något väntar de sig tydligen. Om det sedan är muslimska upplopp eller inhemska eller tredje världskriget.

  Förmodligen klokt även för svenskar att börja bunkra. Tänk konserver (kött, fisk, grönsaker), torkade produkter (soppor, ris, pasta), stearinljus, rent vatten, vattenreningstabletter, första förband, tändare/tändstickor, djurmat, bensin.

 5. http://imgl.krone.at/Bilder/2016/08/21/Deutsche-Regierung-Buerger-sollen-Vorraete-anlegen-Was-steckt-dahinter-story-525813_630x356px_89f0b02f2b6088201fd8e1290a720abd__0_vorratsk_ufe_1-s1260_jpg.jpg
  Bilden ovan föreställer den tyska försvarsminissan,Van der Layen.
  Tidigare överbefälhavare såg ut så här: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/Bundesarchiv_Bild_183-H30220%2C_Wilhelm_Keitel.jpg/375px-Bundesarchiv_Bild_183-H30220%2C_Wilhelm_Keitel.jpg
  Tyskland som NATO-medlem tvingas ju följa storebror USA `s order,vad gäller stridsmakten.
  Av denna anledning befinner sig vad som finns kvar av Tysklands stolta krigsmakt,endast några hundratusen män/kvinnor.Dessa är (liksom Arbsurdistans “försvar”) placerade lite runt om på klotet.En av landets sista stridsdugliga pansardivision finns nu i Baltikum,och väntar på att Putin skall angripa lilla Litauen….
  Tja tiderna förändras inte bara hos oss….

Kommentera