Ge asylsökande och papperslösa rösträtt


GALENSKAP. Tobias Lagerfeldt som är juridikstudent tillika volontär hos Refugees Welcome. Han tycker att asylsökande och ”papperslösa” ska ges rösträtt i en debattartikel i Aftonbladet. I skrivande stund är det cirka 98% av läsarna som inte håller med om det han skriver, det går att rösta längst ned i artikeln men ni får leta upp den själva. Jag vill inte uppmuntra den rena galenskap hatmediet Aftonbladet håller på med. 

Aftonbladet

Aftonbladet_rösträtt

Tobias skriver bland en massa annat dumt ”Förutom att det är ett brott mot internationella konventioner att behandla människor olika på grund av nationell härkomst eller juridisk status är det högst omoraliskt att vi som svenska medborgare får bestämma över våra medmänniskors öden”

”Av någon anledning tycks det vara en självklarhet att rösträtten baseras på det juridiska medborgarskapet. Denna syn kan inte kallas annat än ålderdomlig och daterad”

Jag vet inte hur långt unge herr Lagerfeldt har tänkt om han tänkt eller om han ens kan tänka men tänk er att Gudrun Schyman, Feministiskt Initiativ, som förutom att hon är van att bränna pengar får för sig att värvar röster. Så hon hyr ett par färjor och börjar tura över sundet, gratis pilsner lovar Gudrun till alla danskar som kör över och röstar på henne…

Lagerfeldt påminner mig om Mifforadio, ett radioprogram med utvecklingsstörda som verkar bra mycket klokare än Tobias Lagerfeldt.

En gång sade en av deltagarna i programmet att jag är utveklingsstörd men alla andra verkar invecklingsstörda, de vecklar in allt så det blir svårt att förstå men det fattar nog inte Tobias…

Tobias Lagerfeldt, kanske inte finns i verkligheten. Jag och andra har googlat. Han är kanske ett troll som lurat skjortan av Aftonbladet. Hoppas det…


34 responses to “Ge asylsökande och papperslösa rösträtt

 • Kurt

  Efter förslag som nekrofili är det inget längre som kan få mig att bli förvånad här i stollarnas paradis grödan som ha såtts av flummarna under 60 talet bär frukt nu.

  Gillad av 1 person

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Och deras vidriga ide’ att legalisera tidelag! Kriminellt underkapaciterade som LUF borde interneras. En av nationens alla skandaler!

   Gilla

 • Gert

  Kan det vara så att alla som röstar i en demokrati?
  Kanske vi skulle låta alla turister rösta med?

  Gillad av 1 person

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   För den ultimata politiska korrektheten kanske vi borde låta väljarkåren utgöras av samtliga världsmedborgare 😉 Utomjordingar inkluderade – här när vi inga som helst fördomar vid vår kulturrelativistiska barm! Huvudsaken är ju att ingen hederlig SVENSK ges möjlighet att uttrycka sin mening, eftersom denna pittoreska minoritet kan betraktas som exkluderad.

   Gilla

  • eva

   Gräv upp de döda också! Och föralldel – glöm inte att även de minsta små måste få röstrött.

   Gilla

 • Hans Nilsson

  Låt för fan inte denna idiot fortsätta med sina juridiksstudier. Han är redan med detta förslag en fara för rikets säkerhet. Han måste låsas in på livstid.

  Gillad av 1 person

 • Involuntarium

  Tobias Lagerfeldt synonym för Stefan Löfven? Ligger nära till hands med tanke på begåvningsresurserna den grabben besitter!

  Förslaget ett försök av Stefan Löfven för att kolla läget inför valet 2018! Stefan känner sig osäker på valresultatet och måste fixa röstboskap! Stefan anser nog att valet 2018 redan är förlorat! En desperathandling av en desperat man!!!!

  Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning innan du för absolut sista gången stänger dörren till regeringskansliet utifrån! Lika bra du gör det nu, du slipper dra ut på pinan fram till valet 2018!

  Gillad av 1 person

 • tusca

  En ”unge herr Lagerfeldt ”- JUR.STUD- som mest av allt framstår som allvarligt retarderad….? Orimligt absurt ! Cirkulerar en annan möjlighet, som jag personligen tror så väldigt mkt mer på.
  Rör det sig om en avancerad-och vällyckad- parodi-bluff? Starka dubier finns. ” Frågan är om Tobias Lagerfeldt ens existerar annat än som pseudonym för denna artikel ” FLASHBACK – ”ngt på spåren” !
  https://www.flashback.org/p58255971

  Gillad av 1 person

 • Moderaterna 2018

  Enstaka galenskaper hör världen till.
  Att meddela sånt strunt tjänar inget till.
  Om du vill ha någorlunda vederhäftiiga nyheter läs SvD.

  Gilla

 • Tony

  Redan idag är rättssystemet ett grovt skämt, hur kommer
  det att se ut om denne Flane och andra liknande honom
  kommer in i det juridiska ?
  Det är väl klart att om ett helidiotisk krav ska framföras
  så ska det presenteras i Aftonlögnen, var annars?

  Gillad av 1 person

 • Stromboli

  Snyftreportage om hur trångt flyttningarna har det, samtidigt som man visar asylbaronens smaklösa hem.
  Vilka står för notan ….jo svenska skattebetalare.
  http://www.expressen.se/noje/flyktingmiljonaren-har-fatt-en-hjartinfarkt/
  Sverige har blivit en gigantisk mardröm för hederliga svenskar.

  Gillad av 1 person

  • Moderaterna 2018

   Ja för de hederliga svenskar som orkar masa sig tilljobbet eller ta de jobb som trots allt finns.

   Gilla

   • Stromboli

    Alla de svenskar som nu ligger begravda på våra svenska kyrkogårdar, de orkade att ”masa sig till jobben”, för att med sin lojalitet bygga framtiden för sina efterkommande.

    Gilla

   • Moderaterna 2018

    Då ja, men nu är man kränkt om inte stat och kommun försörjer en.
    Inte alla förstås men en betydande mängd.
    Bidragshysterin riskerar att stjälpa folks egen vilja att försörja sig.
    Många vill vara ”social” för att få de bidragstörstandes röster.
    Om de lyckas är det vägen till avgrunden.

    Gillad av 1 person

 • Mm

  Än är inte den sista idioten född…
  Bokmässan som för alltid kommer att likställas med förtryck mot det skrivna ordet i Sverige. Lycka till Nya Tider, ni behövs i Sverige som motvikt till kutryggarna.

  Gillad av 1 person

 • Synonymen

  Muslimer kastar handgranater i Göteborg. En 8-åring dödas.

  Vad twittrar då DÅREN henrik arnstad om?

  Gilla

  • Synonymen

   Då hade jag rätt ingen alltså. muslimsk avskräde såklart.

   Satans muslimer som ödelägger landet. Negerungen var muslim och sannolikt indragen i någon sorts klanstrid. Föräldrarna ser troligtvis på negervis inte så ”allvarligt på ”förlusten”. Negerfamiljer brukar föröka sig utan en tanke på om de kan försörja avkomman så kullen är nog ganska stor.

   Skicka hem dessa odugliga muslimer.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-3753225/Boy-eight-dies-GRENADE-thrown-bedroom-slept-amid-gangland-feud-involving-Somali-criminals-Sweden.html

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Ärade kommentator,
    jag delar Din mening fullt ut och kan inte annat än förvånas över hur lite den högkultiverade och välbeställda västvärlden i själva verket lyckats åstadkomma för att bidra med rationella lösningar på MENA-ländernas alarmerande överbefolkning. I stället för att gå samman och med all kraft söka reducera dessa underutvecklade länders nativitet, har man öst ut ett finansiellt bistånd som sannerligen har kunnat användas förnuftigare.
    Enligt gammal hävd och en sorgligt otidsenlig tradition är det ständigt dessa i alla avseenden underkapaciterade folkslag som står för lejonparten av tillökningen. De människor som av var förnuftsstyrd och rationellt sinnad person måste anses som sämst lämpade att föröka sig och som har mycket dåliga förutsättningar att försörja och omhänderta barn, är också de som allra ivrigast och utan betänkligheter sätter sina avkommor till världen. En rent makaber filosofi vilken uppvisar en häpnadsväckande disrespekt för allt levande.
    Prevention och tvångssteriliseringsprogram har mycket väl kunnat initieras och genomföras om blott drivkraften funnits.
    Nu låter man i stället de lågintelligenta massorna strömma in över gränserna och uppmuntrar dem via alla tillgängliga bidrag att underlätta för dessa individer att multiplicera sig.

    Gilla

  • Moderaterna 2018

   Har du fått den dåren på hjärnan.
   Han är lika passé som Reinfeldt.
   Han läses inte av många utan är utan betydelse i den allmänna debatten.
   Men för dig är han tydligen viktig.
   Läs hellre Moderaternas diskussion om bidragstak där har du en fråga som betyder något för landets framtid.

   Gilla

 • Blodsven

  Tänk om denne helidiot ex.vis skulle bli flyktingadvokat när studierna är klara. De vi redan har är stora problem, men denne lille snorvalp skulle vara direkt livsfarlig för svenska folket…

  Gillad av 1 person

 • Synonymen

  Lek med tanken att 300 00 blodtörstiga muslimer bestämmer sig att göra gemensam sak och söka asyl i Sverige och att dessa tillåts starta ett parti.

  300 000 är tillräckligt för ett parti att komma in i Riksdagen.

  Gillad av 1 person

  • Sven-Erik

   Tanken tänkt sen länge. Det kan redan finnas en tänkbar ledare. Gissa – en föredetta minister – en f.d. miljömuppe.

   Gilla

 • BJ

  Blir det aldrig ett slut på alla galenskaper. Tänk bara Putin och alla ryssar som också skulle få rösta till vår riksdag, ja varför inte hela arabvärlden.
  För helvete nu får vissa sansa sig, en stopp får det vara på tokigheterna

  Gilla

 • Involuntarium

  Jojo svagsint, förr i världen för bara några tiotals år sedan låstes sådana här svagsinta individer in på institutioner som vårdade svagsinta från vaggan till graven!

  Gillad av 1 person

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Naturligtvis!
   Denna artikel kan visserligen lika gärna vara ett provokativt och smaklöst skämt, som en ”seriöst” författad text av en uppenbarligen mycket labil individ. I vilket fall som helst kan väl ingen normalbegåvad medborgare tolka denna logik- och förnuftbefriade kungörelse som något annat än anstiftan till brott mot rikets säkerhet, begått av ett dårhushjon med eklatant försmak för kulturmarxismens svagsinta retorik.
   Ändock, mina vänner!
   I dagens toksverige kan man förvänta sig precis vad som helst som går stick i stäv mot vanligt hederligt folkvett. Det senaste torde väl vara polisens planerade praktikplatser för kriminella asyl-yngel!
   Som sagt, helvetets portar står vidöppna och vilddjuret ökar i styrka.
   Tack för ordet!

   Gilla

 • KurtFolke

  Dags att dra in studiemedlen för sådana som den här stollen.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Tänk vad stollar med stolliga förslag det finns i detta land……….

  Att Svenska Kyrkan gömmer dessa ”papperslösa”, som då har papper på de ska lämna landet, är väl också fruktansvärt stolligt. Är inte detta ett solklart lagbrott, begånget av de religiöst troende?

  Nu kommer väl kyrkans män och kvinnor att gömma ännu fler framöver, förmodar jag…..

  Flyktingar som har fått avslag på sin asylansökan börjar nu vräkas.

  Totalt är det cirka 900 personer som ska bort från Migrationsverkets boenden.

  I dag söks 12 400 avvikande av polisen för att de ska av- eller utvisas.

  Susanna Löfgren, stiftsdiakon på Linköpings stift, känner flera personer som gömmer sig för polisen.

  http://www.di.se/artiklar/2016/8/22/utvisade-flyktingar-borjar-vrakas/

  Gilla

 • nosferatu

  AB har tappat fattningen.

  Gilla

 • ossie

  Suck vilka stollar det finns, som det inte räckte med MPs värsta dårar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: