Miljöpartiet satsar minst 7,5 gånger mer på klimatförstöring än på att begränsa utsläppen

IDIOTI. Sveriges vice statsminister och biståndsminister Isabella Lövin har hållit sitt första sommartal som språkrör för Miljöpartiet. Där säger hon att regeringen ökar sin satsning ”Klimatklivet” till sammanlagt 1,6 miljarder kronor fram till 2020.

– Det innebär nästan en fördubbling. Så att Sverige kan ställa om i grunden, sa hon i talet.
Klimatklivet är tänkt att stödja lokala och regionala initiativ för att minska utsläpp av framförallt växthusgaser.

Lövin vill också ha en svensk livsmedelsstrategi och en ny diskussion om arbetstid.
– Jag tycker det är dags nu, dags att diskutera arbetstid, dags att diskutera hur vi för en bättre balans i livet, säger Lövin enligt TT.

-Pettersson undrar om regering och andra tror att vi medborgare är helt pantade, eller om de är så dumma så de tror på vad de säger…

  • De påstår att klimatet är en av vår tids viktigaste frågor. De satsar 400 miljoner om året i fyra år och kallar det storsatsning
  • Samtidigt får Migrationsverket 30 miljarder (30000 miljoner, alltså 7,5 gånger mer) EXTRA per år under 2016 och 2017. Ingen vet vad asylinvandringen kostar totalt men i det sammanhanget är 400 miljoner som en piss i Mississippi.
  • Miljöpartiet och andra vill minska utsläppen av växthusgaser samtidigt som de importerar mängder med folk från tredje världen som släpper ut 20 till 50 gånger mer växthusgaser i Sverige än i hemlandet.
  • På 1960- och 70-talen var det självklart att försöka begränsa befolkningsökningen i världen. Nu tycks det av någon anledning ha blivit politiskt inkorrekt att tala om överbefolkningen. Vi uppmuntrar till och med barnafödande och som ni vet släpper människor ut växthusgaser och tär på jordens resurser.
  • Den växande mänskligheten kräver mat som kan produceras snabbt och billigt, med vilka medel som helst. I Brasilien skövlas regnskogen för att ge plats åt sojaplantager som ger foder till i-världens grisar. På Borneo hotas de sista orangutangerna av skogsavverkning för bland annat palmolja.
  • Miljöpartiet importerar getherdar och kamelryttare som lever i samklang med naturen till Sverige där de vill köra bil, bo i uppvärmda hus, resa till Somalia på semester…snacka om galenskap…

Regeringen.se

19 thoughts on “Miljöpartiet satsar minst 7,5 gånger mer på klimatförstöring än på att begränsa utsläppen

  1. Miljöpartiet är ett flumparti och visar gång på gång att de inte blev det minsta mindre flummigt trots att de sparkade två islamister plus Åsa Romson.

  2. En röst på Miljöpartiet är lika med miljöförstörelse av Sverige.
    Våra djurarter försvinner i takt med bebyggelse av åkerjord.
    Överbefolkningen är det största miljöhotet och det är denna som måste bekämpas.
    Riktigt korkat rösta på miljöpartiet om man är rädd om naturen och framtiden.

  3. Med sina 3,8%- nu ,,och det är självförvållat ,man visar sin arrogans när stänger ner bygget förbifart Stockholm och försökte lägga ner Bromma flygplats så fort dom klev innanför dörrarna på regeringskansliet och med sina 5% bemästrade man hela invandringspolitiken ,,,det är dömt att misslyckas ,,nu har dom grävt sin egen grav och hoppat ner och skottat igen den ,,,ingen kommer att sakna mupparna

  4. Glädjande nyheter om natur och miljö……

    Jättedammen i hjärtat av Amazonas är stoppad!

    Efter en 30 år lång kamp för att skydda sitt hem har Munduruku-folket vunnit en avgörande seger.

    Bakgrund…..

    De kallar den livets flod, Tapajósfloden i hjärtat av Amazonas. Munduruku-folket har levt här i hundratals år, men nu vill den brasilianska regeringen bygga en jättelik damm på floden. Projektet skulle förstöra ett område regnskog motsvarande Gotland i storlek.

    Dammprojektet hotar Munduruku-folkets existens eftersom de är beroende av skogen och floden, inte bara för att bevara sin unika kultur, utan för sin överlevnad.

    Den omgivande naturen ger mat, dricksvatten, örter och mediciner, och själva floden är en förutsättning för hygien och transporter.

    Tapajós-floden är hemvist för många unika arter i Amazonas regnskog. Fåglar, fiskar och däggdjur – arter som enbart existerar här. Även den rosa Amazonasdelfinen och jaguaren, som måste kunna röra sig fritt för att överleva. En damm kommer att spola bort deras paradis för alltid.

    http://www.sverigesnatur.org/aktuellt/indianer-stoppar-dammplaner/

  5. Så mycket skitsnack som kommer ur miljöpartisters munnar tror jag att den mest klimatsmarta lösningen är att kompostera dem alla. Det skulle förbättra klimatet såväl fysiskt som psykiskt för alla oss andra.

  6. Oj ett livstecken från MP, jag har i minst 30 insändare försökt att få någon Miljöpartist att svara på vad effekten på miljön blir när 5000 däck brinner upp, otroliga mängder med plast, oljor, inredningar, m.m från när 1000 bilar brinner upp, allt beroende på MP s och Moderaternas sinnesslöa import av dysfunktionella varelser utan kontroll från Mena, men någon reaktion från detta fega parti har givetvis uteblivit, att ta ansvar för ren idiotpolitik är givetvis
    inte kul, bättre då att tjabba om nya objekt!

  7. Isabella Lövin – ge fan i att ta 1,6 miljarder kronor av skattepengar som jag varit med om att tjäna ihop åt Staten. De ska användas till skola och sjukvård för inhemska medborgare.

  8. Jag undrar hela tiden var stollarna får sina visioner ifrån. Är hallucinogena preparat så verkningsfulla?

  9. 30 miljarder = 30 000 000 000
    rättelse…..än mer pengar till en politik som banar iväg till fattig Sverige.
    Våra föregångare och kommande generationer…föråt!!!

  10. Miljöpartiet håller mest på med sophantering. ”Den humanitära soptippen”

    Rösta bort galningarna!

  11. Ja det verkar sanslöst, och maniskt bråttom att kasta alla resurser på migrationsverket. 30 miljarder är 30 000 miljoner, jag tror det fallit bort en nolla i artikeln? Dessa 30 miljarder är väl ändå en bråkdel av vad asyl-politiken kostar varje år. Polis, vård skola gränsbevakning osv. Allt är skattepengar och inga villkor eller löften om vem som betalar kalaset.

  12. För många år sedan, på den tiden som MP brydde sig om miljön, diskuteras det att stoppa/minska invandringen pga miljöskäl. Tyvärr har partiet fullständigt sluta bry sig om miljön, men har kvar namnet då det får korkade människor att rösta på dem.

  13. Miljöpartiet som i två opinionsundersökningar är långt under riksdagsspärren är i det närmaste död som parti. MP har aldrig behövts, Sverige har haft världens renaste luft långt innan MP dök upp. Det är kloka människor som inte har något med MP att göra som sett till att Sverige har ren luft och rent vatten.

    • Låt oss hoppas att muslimistpartiet de gröna aldrig mer hamnar i regeringen. Och försvinner ur svensk politik för alltid.

Kommentera