Trump Tv reklam


FjärranÖsternRedaktören påpekar: Invandringen har gett Svenskarna en mer spännande vardag, stenkastning, bilbränder, skolbränder, mord, misshandel, och vem hade hört talas om så kallade bilmålvakter innan invandringen? Sedan bidrar ju invandrarna starkt till sysselsättningen för polis, häktespersonal, försvarsadvokater och domare.  De har också kraftigt bidragit till ”förändrade” resultat i de Svenska skolorna, vilket fått stor internationell uppmärksamhet.

 


3 responses to “Trump Tv reklam

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Bra reklamfilm för Trump och det kan översättas på svenska förhållanden, 7klövern gillar Hillary och vi SD väljare Trump! 7klövern vill köra Sverige i botten med Liberala ideer om att till och med ge bostäder, jobb och terapi till ISIS terrorister vilket SOCIALDEMOKRATEN Mona Sahlin föreslog!
  Vi måste ha bort de värsta klåparna från köttgrytorna och göra Sverige till en säker plats för kvinnor, barn, män och det gör man INTE som Stefan Löven genom att släppa in 350,000 muslimer/araber de senaste två åren med rätt att ta hit anhöriga på svenska samhällets bekostnad!!!

  Gilla

 • Mimi N.

  Carry on regardless, you are everybody’s hero, Donald !!!

  Gilla

 • Stromboli

  Visst att det har fått gehör, en rektor på en mycket bra skola utomlands blev misstänksam när hon förstod att en förälder var svensk, nu lugnades det hela ner då barnen aldrig hade gått i en svensk skola aldrig ens bott i Sverige. Så illa är Sveriges rykte i andra länder, allvarligt eller ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: