Låt oss prata och lyssna

MEDIA & INVANDRING. Rubriken kommer från en artikel av länstidningen Södermanlands Nyheters platschef Anna Falk som i gårdagens tidning skrev  att hon nyfiket klickade sig in för att läsa vad läsarna tyckte om tidningens i veckan publicerade artiklar om invandringen i Nyköping.

Tråkigt nog blev hon besviken på kommentarerna, skriver hon sorgset.

Läsarna tyckte tydligen inte som Falk och SN:s redaktion vill att de ska tycka. Enkelt uttryck kan man säga att platschef Falk helt enkelt blev besviken på verkligheten. Den verklighet som Södermanlands Nyheter ogärna vill beskriva.

Dessutom är rubriken ett exempel på hatmedias syn på det fria ordet. SN har i många år vägrat oss invandringskritiska att komma till tals och deltaga i debatten, därför finns Petterssons blogg och andra alternativa medier, läs gärna förre SN-medarbetarens – Journalisten som ber om ursäkt – kom dock ihåg att SN bestämmer vad som ska stå i tidningen och vi bestämmer om vi vill betala för tidningen och annonsera i den…

sn_anna_falk1_001

13 thoughts on “Låt oss prata och lyssna

  1. Klart att det spårar ur, det finns ju inget att diskutera!!
    Vi vet ju alla att det som pågår nu är fel, att vi blir attackerade av horder av afrikanarabasiater. DET är inget att diskutera.

    VAD vi verkligen ska diskutera är hur vi på fortast, mest effektiva samt till lägsta möjliga kostnad gör för att trycka ut dessa hundratusentals illegalister från Sverige.
    DET ska vi diskutera. Inget annat.

  2. Det finns de som kallar säljare för krokodiler; stor käft och inga öron. Är då journalister misslyckade säljare? Beteendet är det samma med undantaget att de inte lyckas sälja något.

  3. Ring P1 i SR hade idag fredag på morgonen en man som ringde in och talade mycket bra om media och deras språkbruk och varför tidningarna (särskilt papperstidningarna) backar. Han framförde också sina synpunkter på ett sådant sätt att programledaren inte kunde klippa av.

  4. Lyssna? Så bra, bara Anna Falk inte får veta nåt som hon blir ”besviken” och ledsen av, dvs alla åsikter som inte är hennes egna.
    Vilken hitler i kvinnokläder.

  5. Det är precis som i en fars av Dario Fo som svenska akademin belönade med ett nobelpris i litteratur. Man har nått finessen att avända eufemismer som ’utmaning’ och ’myt’ istället för ’katastrof’ och ’lögn’.
    Vad svenskarnas stumma revolt gäller, det kan bara bero på deras uppfostran och civilisationsgrad. Låt folk i östeuropa gå ut på gatorna och protestera – man gör inte det i Sverige, vi vill inte förolämpa vissa ”aktörer”.

  6. Vad gör att ”journalister” inte vill eller törs beskriva verkligheten? Skulle aldrig falla mig in att läsa deras skit eller titta på SVT eller TV4:s ”nyheter”…..

KommenteraAvbryt svar