Mejl till Jonas Sjöstedt

INSÄNDARE

Till Jonas Sjöstedt, s k representant för proletariatet

Det hade varit mer klädsamt om du hade gjort något för dom stackare som har fått sina enkla bostäder rivna i Rio för att bereda plats för OS-arenor så att du skall få titta på något så meningslöst som detta spektakel är. Du är upprörd över att du inte kan titta på OS i din sommarstuga men du känner tydligen inget för dessa människor!

Med din riksdagslön och pension för din tid som EU-parlamentariker så har du nog råd med att installera mottagare så att du kan se OS. Att höra dig beklaga dig över din situation visar bara precis på den falskhet som är så vanlig hos alla politiker. Pratet om solidaritet, jämlikhet,rättvisa och alla människors lika värde är inget annat än ordbajseri av inget värde när det uttalas av sådana som dig och dina gelikar i riksdagen.

Jag kan berätta för dig att jag kan titta på OS här hemma men jag har inte och tänker inte titta en minut på eländet för jag tycker att det är en skandal att ett land som Brasilien satsar miljarder på något så ovidkommande när en stor del av landets befolkning har det som dom har. Enligt min mening så är OS ett av många exempel på människans gränslösa dumhet när man betänker kostnaderna för att några idrottsmän skall hoppa långt, hoppa högt,spela en boll fram och tillbaka över ett nät, spela liten vit boll ner i ett hål i en gräsmatta, slå varandra på truten i en s k boxningsring, springer och jagar och sparkar boll på en gräsmatta och andra totalt ovidkommande och meningslösa aktiviteter.

Allt detta är tydligen så viktigt för vissa enfaldiga människor så att det tydligen är helt ok att riva hem och tvångsförflytta människor bara för att bereda plats för dessa aktiviteter en gång vart fjärde år. Ja, egentligen vart annat för det lär finnas något som heter Vinter-OS också och där ägnar man sig tydligen bl.a åt att åka kälke ner för en backe samt skjuta iväg någon konstig grej med handtag på över en isbana där ett par av deltagarna håller på att sopa som galningar framför grejen.

Två tydligen mycket livsnödvändiga aktiviteter det också!Dom som sopar bäst och renast blir efter aktivitetens slut utnämnda som hjältar för sin påstådda bragd i sina hemländer. Jag kan berätta för dig att jag varje lördagsförmiddag här hemma utför en mycket större bragd än dessa sopare när jag dammsuger det här huset på ca 200 kvadratmeter. Men inte fan omnämns jag någonstans och inte heller får jag någon medalj för detta. Och jag gör detta ca 52 gånger per år. Det är annat det än att sopa några gånger vart fjärde år! Är det någon som borde ha medalj så är det ta mig f-n jag! Och inte bara en utan 52 stycken! Minst!

Så Jonas Sjöstedt, lägg din energi i stället på att föra fram ett förslag i riksdagen på att Sverige skall bojkotta allt vad sådana här tramsiga och totalt onödiga och kostsamma spel heter. Särskilt när människor tvingas från hus och hem för att bereda plats för detta. Det vore verkligen en solidaritetshandling värd namnet. Gör du detta så kanske jag t om är villig att rösta på ditt parti vid nästa val.

Sandor Herold, dammsugarproffs

10 thoughts on “Mejl till Jonas Sjöstedt

    • Dessa 3 månader får du efter dina 24 månader och kan du inte ha canal digital efter att löven slagit ut får du iaf betala för 6 månader oavsett så det blir ca 6-700 per månad för ngt du inte kan nyttja

  1. Undrar varför Jonas inte hyr ut sin sommarstuga till kommunen så att dom kan placera asylsökande i den. Han är ju så pigg på att Sverige ska släppa in miljoner MENA människor ju

  2. Har någon någonsin hört den skenhelige Jonas Sjöstedt
    beklagat sig över fattigpensionärernas situation
    i Sverige? Nej trodde väl det, för själv bor han ju i exklusiva
    områden, där en fattigpensionär aldrig hade haft råd att bo,
    men så fungerar kommunistiska hycklare. Hans företrädare
    ojade sig över för att det fanns privatskolor, och var gick
    hans egna barn då? Jo i dessa privatskolor? Och när han fick
    gliringar för det sa han att det var”barnens eget val”? Jaha,
    men det valet skulle inte andra barn få då? Att vara
    kommunist är att vara hycklare av första graden!

  3. Kära medbloggare (kan man säga så ?), ni vet och vi vet att Anna Nygård, Jonas Sjöstedt, Fidel Castro och andra kommunistkanaljer lever gott och flott på skattebetalarnas slit och släp.
    Det ni inte vet är att det är landssorg idag 13 augusti 2016: Rumäniens Drottning Anne av Bourbon-Parma och Danmark avled i Schweiz och kommer att begravas i Curtea de Arges klostret. Rumänska folket upphörde aldrig att respektera och älska kungliga familjen i exil. De fick arbeta för sitt uppehälle till skillnad från andra kungligheter i Europa och i världen. Ion Iliescu, PSD (partidul social democrat), KGB-man och president/diktator han också, hindrade kungen Mihai I av Rumänien från att ta tillbaka landets krona och tron efter revolutionen. Rumänien skulle aldrig bli monarki igen. Om ni råkar veta vem som representerar Sverige vid kungliga begravningen, v.g. och berätta. Tack.
    Om ni har lite tid och intresse, läs gärna det jag plockat från olika internetkällor.

    Romania mourns ’Queen Anne’ with royal funeral | World news | The …
    http://www.theguardian.com › World › Romanför 16 timmar sedan – The body of Anne of Romania, the wife of the country’s ex-king, has arrived in Bucharest for the biggest royal funeral in almost 80 years.

    Queen Anne of Romania – Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Queen_Anne_of_Romania

    Queen Anne of Romania dies aged 92 (biography) – AGERPRES
    http://www.agerpres.ro/…/queen-anne-of-romania-dies-aged-92-biog...

    Michael I of Romania – Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_I_of_Romania

  4. Lysande kommentarer av mari, ÅMÅL och Peter. Instämmer! Sandors mejl är gött. Hoppas det svider! Dock kommer jag aldrig att rösta på Jonas parti även om jag fick medalj. SKP. Vpk, v har historia som vida överstiger SDs. Ränderna går aldrig ur!
    Vore intressant att läsa Jonas svar, om han svarar.

KommenteraAvbryt svar