Nettobutik begränsar öppettider efter otacksamma asylsökandes plundringar

INVANDRING. Otacksamhet är världens lön. Nettobutik tvingas begränsa öppettiderna p.g.a. unga asylsökandes plundringståg under sena kvällar.

Det är en Nettobutik i Allerød, Danmark som tvingats förkorta öppettiderna och göra andra ändringar i butiken, eftersom asylsökande stjäl och väsnas i butiken.

Den konservativa partiledaren Søren Pape Poulsen blev så upprörd att han skrev följande på sin Twitter-profil, fritt översatt,

”Otacksamt av en grupp flyktingar. Polisen måste få dem att förstå, att med detuppförandet är det inte i det härlandet de ska b0” 

Kommentaren kom i kölvattnet av att bevis har erhållits att på Torvestrædet i Allerød har stora problem med grupper av bullriga asylsökande som kommer in i butiken i grupper, stör andra kunder och fyller påsar med varor som de inte betalar för.

Butiken har nu tvingats anlita vakter och förkorta timmar till 20:00 i stället för till midnatt.

”Vi har sett ett stort antal stölder i butiken, och dessutom hade vi vissa situationer som gör det omöjligt att hålla butiken öppen längre än till 20. Det har också varit en stor efterfrågan på om vi inte kan hålla öppet till midnatt.”

Och Søren Pape är inte den enda politiker som är arg över utvecklingen. Lise Bech från Dansk Folkeparti är också upprörd över situationen.

”Det är inte rättvist att butikerna inte kan ge den service de vill till kunderna”, skrev hon på Twitter.

Även DF:aren Hans Kristian Skibby skriver: ”Asylsökande stjäl stora mängder varor och Nettobutiken riskerar att kollapsa och måste anlita säkerhetsvakter. Straff? ”

Det är unga asylsökande från asylboendet Center Sandholm och Center Sjælsmark, som enligt polisen härjar i butiken.

-Pettersson vill påstå att danskarna har större förutsättningar att lösa problemen. De har betydligt färre asylsökande än Sverige och viktigast av allt, de har media och politiker som diskuterar och talar sanning…

Asylcentret Sandholm och Allerød är också gamla bekanta platser på bloggen. 

BT.dk

19 thoughts on “Nettobutik begränsar öppettider efter otacksamma asylsökandes plundringar

  1. Blir snart som efter kravallerna i LA då niggrerna brände och plundrade butiker som ägdes av koreaner och kineser. Sedan fick dom åka buss 5 mil för att köpa mat !!!!

    • Josefin@
      För att demonstrera krävs det tillstånd, det hade inte
      dessa individer? Sen tycker jag att människor som
      inte vågat visa vem dom är ska få befinna sig i Landet?

  2. Men i Sverige skiter myndigheter i sådant, här ska bösset
    få demonstrera mot fattade beslut trots att dom inte ens
    har rätt att befinna sig här?

  3. När de kommer hit går det bra att bära sig hursomhelst. I länderna de kommer ifrån riskerar de att få handen avhuggen om de stjäl. Kastar de sten på polisen är det nog det sista de gör här i livet. Det enda som hjälper mot dessa as är kallt stål, inte kafferep eller korvgrillning.

KommenteraAvbryt svar