5-årig pojke släpptes inte in i badhus

Den lilla 5-åriga pojken skulle följa med sin mamma och tvillingsyster för att bada i Gottsundas badhus. Han släpptes inte in.

Varje söndagsmorgon mellan 08:00 och 10:00 är badet vikt för enbart kvinnor. Gottsundabadets chef hävdar till sitt försvar att detta möjliggör för fler besökare i badhuset.

Samma chef påstår att det inte bara handlar om religion, utan om eventuella kroppskomplex och gemenskap kvinnor emellan.

Detta är givetvis struntprat. Kvinnor med kroppskomplex har alltid funnits, liksom män. Kräver verkligen svenska kvinnor egna tider i badhusen för att känna gemenskap med varandra och kan man inte känna denna med män i samma lokaler. Är det gemenskap man är ute efter finns både omklädningsrum, duschrum och bastu där kvinnorna får vara ensamma. Det handlar självklart om muslimska kvinnor. De här problemen fanns inte innan gruppen muslimer växte sig stor och det är för att blidka deras krav som badhus efter badhus inför separata badtider.

Hur mycket jag än letar bland öppettiderna, hittar jag inga tider enbart för män. Är det inte lite diskriminerande och i dessa tider när vänstern tjattrar om jämställdhet, könsneutrala omklädningsrum och toaletter, ter sig det här med egna badtider för kvinnor ganska märkligt.

UNT

Feminister som just propagerar för könsneutralitet tillhör de som slåss hårdast för egna tider i badhus, gym etc.

En av dem är FI:s Mehrtab Motavvas, som förövrigt är uppväxt i Uppsalas mångkulturella problemområde Gottsunda, hävdar att ett fritt samhälle bejakar egna badtider för kvinnor. Läs hennes krönika och försök att inte generas över det penibla innehållet.

Sätt Motavvas krönika i kontext med Kristianstadsbladets Carolin Dahlmans ledartext från idag, “Befria flickorna från burkinin”.

“Tvångsäktenskap, klädregler, könsstympning och skräck. Det får vara nog nu”

Så inleder hon sin text som är något av det bästa jag läst på länge och en text varje s.k. feminist borde läsa innan de lägger sig på kvällarna, gärna när de vaknar också.

23 thoughts on “5-årig pojke släpptes inte in i badhus

 1. Eftergifter för islamister påskyndar islamifieringen av Sverige!!!! Det måste varenda PK patraskfeminist inse!!!!

  Nästa eftergift till islamisterna barnäktenskap, halalslakt, sharia eller vad????

  Nästa eftergift “ett islamistiskt samhälle nära dig”!

  Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

 2. framkommer inte om det va en Muslimsk gosse, som
  ljuger om sin ålder?…finns väll oxå dvärgar bland muslimer
  förresten…lika bra tycker iaf jag, man kan aldrig vara 100!

 3. Jag som trodde att Gottsunda ligger i Sverige, finns det ett Gottsunda i Saudiarabien också?

 4. Varje meddelande att islamisering pågår är falskt!?

  Fick mig att tänka på den skrift, “Om kriget kommer”, som delades ut av försvarsstaben till alla svenska hushåll.

  “Sverige vill fred.

  Vår förhoppning är att en avspänning mellan stormakterna skall vara möjlig och att världsfreden kan bevaras. Så länge de internationella motsättningarna finns, kvarstår dock hotet mot freden. Vårt land måste därför vara berett på att det värsta kan hända — att kriget kommer.

  Vårt försvar syftar uteslutande till att bevara vår frihet och självständighet.

  Sveriges folk står enigt i föresatsen att värna landets oberoende och självständighet. Varje väpnat angrepp mot vår frihet skall mötas med beslutsamt motstånd.

  Stockholms slott i maj 1961
  Tage Erlander”

  Vad f*n hände med socialdemokraterna och borgligheten då man utan mandat började släppa in ointegrerbara i hundratusental?

Kommentera