Sven och Zara


Jag har länge gillat Sven Melander och hans något märkliga uttalande om våldtäktsepidemin ändrar inte på den saken, men hans tal till nationens män gör mig besviken.

”Det är vi som är problemet” säger han och betonar ordet ”vi”.

Melander anser att alla män ska känna en kollektiv skuld för de våldtäkter och övergrepp kvinnor och unga flickor råkar ut för. Varför?

Om han med ordet ”vi” omfattar egna erfarenheter vet jag inte och det är inget jag tänker lägga ned tid på att luska reda på. Jag har lärt känna många av det manliga könet genom åren och jag kan garantera både er och Sven Melander att varken jag eller någon av mina vänner har våldtagit eller begått övergrepp, så varför ska vi kollektivt skuldbeläggas för något ett relativt fåtal skitstövlar ägnar sig åt?

När Melander i SVT:s reportage får stöd av en invandrad feminist blir det nästan lite parodiskt.

Shahab Ahmadian som uppenbart har en bakgrund i ett muslimskt land gillar tydligen att använda orden ”medelålders vita män”, precis som det är medelålders vita män som kvinnor och unga flickor ska vara rädda för.

Visst har Melander rätt i att män våldtar, men kom in i matchen Sven och läs polisens beskrivningar av gärningsmännen. Rikta gärna din ilska mot män som våldtar (jag ger dig ditt stöd i det avseendet), men rikta framför allt din ilska mot de män och de ungdomar som dominerar fallen där kvinnor och flickor utsätts för sexuella övergrepp.

Att män är förbannade på Zara Larsson har inget att göra med hennes kön, musikaliska talang, politiska hemvist eller ålder att göra. Få män sympatiserar nämligen med hennes ”Jag hatar, hatar män” och hennes tydliga hat mot framför allt vita män. Ingen har väl hört eller sett Zara Larsson anklaga ensamkommande och äldre araber som gruppvåldtar och skändar?

Se gärna inslaget i Rapport och lek med följande…

Tänk om det var Behrang Miri som publicerat ett Youtube-klipp där han angriper islam och säger att ”det är vi muslimer som är skyldiga till terrorattentaten, skyll inte på det svenska samhället”. Snacka om viral succé.


33 responses to “Sven och Zara

 • Pekka Rousu

  Jag var 100% övertygad om att det var ironi från Sven. Han är ju vettig annars i hans lustiga små inlägg. Det bara måste vara ett skämt som gick fel. Undrar vad han själv sagt om detta efteråt.

  Gilla

 • ruben

  Varför gjorde Sven det?

  Gilla

 • Kalle

  Det är bara svammel från en fattig föredetting som nyligen satt igång att supa igen. Han behöver medietid.

  Gilla

 • eri

  Ännu en idiot som inte kan skilja på blattar och svenska män
  jag tror att alla” kändisar” vet sanningen men ljuger medvetet , alla artister kan ju inte vara helt dumma i skallen ,,,man ljuger för att man hatar SD och tycker att ändamålen helgar medlen

  Gilla

 • Involuntarium

  Ojojoj inte visste jag att S. Melander var en sån man! Tydligen ska man alltid tycka och tänka det värsta om svenska kändisar och artister, är det inte alkoholister, kokainister så är det tafsare, våldtäktsmän, pedofiler med mera!

  Tydligen kan inte den etniske svensken låta sig underhållas av några normala etniskt svenska individer!

  Sven Melander kanske är född i fel kropp? Precis som en massa andra tokiga individer inbillar sig, just nu! Har minsan sett vansinnet på TV ”född i fel kropp”! Förr i världen när Sverige bestod av en homogent sammansatt befolkning med några få undantag, då hamnade man i sluten psykiatrisk vård om man gick omkring och ifrågasatte sin könsidentitet! Konstaterar att det var bättre förr, eftersom att vi då slapp höra det ena vansinniga uttalandet efter det andra från Sveriges kändisar och artister!

  Zaras uttalande kan man ju i och för sig ha överseende med, eftersom att det gjorts i barnsligt oförstånd men Svens uttalande är ju fullständigt oförlåtligt! Om Sven Melander nu identifierar sig med våldtäktsmän och män som inte respekterar kvinnor så får det stå för honom!

  Jag tar fullständigt avstånd från Svens uttalande och anser att det är fullständigt klarlagt vilka folkslag och vilken religion männen som vägrar respektera kvinnor tillhör!

  Absolut bästa beviset på den saken är de senaste 41 årens statistik över grova våldtäkter i Sverige! Alltså mellan åren 1975 till år 2016! 2016 det år som går till historien som det absolut värsta våldtäktsåret i svensk historia!

  År 1975 antal grova våldtäkter ca 9/100 000 invånare!

  År 2015 antal grova våldtäkter ca 70/100 000 invånare!

  År 1975 tog riksdagen beslutet om Sverige som mångkulturellt samhälle, därefter har de grova våldtäkterna och de sexuella ofredandena bara eskalerat från år till år!

  Vilken tänkande barnunge som helst drar slutsatsen om vem och vilka folkslag som är överrepresenterade i att utför de här sexuella övergreppen i Sverige och Europa! Det är ingen hemlighet!

  Gilla

 • Petter (SD nu!)

  Vilka kommunzstizka Zophögar

  Gilla

 • Peter Kostin

  Jag har ställt frågan många gånger men aldrig fått nått svar. Zara säger att hon hatar män, hatar vita män. Men senast jag kollade Wikipedia så är hennes pappa en vit medelålders man, alltså en presumtiv våldtäktsman och därför ett objekt för hennes hat. Jag undrar hur sammankomsterna hos familjen Larsson ser ut. Sitter mor och dotter i ett rum, medan far och son sitter i ett annat? Eller är det möjligen så att hon väljer att se sin pappa som en brun neger och därmed slipper undan hennes hat? Det finns så mycket inkonsekvens i alla de uttalanden som görs av så kallade feminister, eller om man så vill manshatare Bara en sådan sak som att utan en VIT man skulle Zara Larsson och Gudrun Schyman inte ha funnits till. Då undrar jag om det är så att dom är så hatiska till sina egna liv att dom hatar dom män som bidragit med 50% av deras kropp.

  Gilla

 • ruben

  Jag har inget emot Zara Larsson normalt, men hon är för naiv för att få bestämma debatten. Skona henne ändå! Sven Melander var tidigare lite av en hjälte för mej. Men här har Sven Melander varit blind tycker jag.

  Gilla

 • Svenne

  Om nu zara hatar vita män,så är hon rasist och sådana får man ta hand om utan att svensklag gäller enligt dom själva.Tröttsamt att lyssna på nån som är så erfaren som precis gått ur skolan och tänker kollektivt med sina stadsvänner.

  Gilla

 • br

  Jag tar inte mot någon skuld i detta som sven vill att vi svenska män ska göra.jag har aldrig trakasserat någon tjej.jag respekterar kvinnor till 100 procent.tvärtom jag är väldigt blyg när det gäller tjejer.så nej sven melander.jag är inte problemet bara för att jag är en vit man.vet inte vem du försöker lura.förmodligen lurar du nog baara dig själv.har gillat dig fram tills. Nu när du vill ha mig till bla våldtäktsman.jag är en stolt svensk som respekterar tjejer och röstar på Sverigedemokraterna

  Gilla

 • huginomunin

  Han kanske skulle ta och studera den här listan, Zara också förresten: http://www.gangrapesweden.com/rapists.php

  Gilla

  • Sven-Erik

   Detta plus foto av de dömda är rätt väg för att skydda svenska barn. flickor och kvinnor oavsett hudfärg.

   Gilla

 • jgarn

  Att vara gycklare är oftast raka motsatsen till att vara påläst, välinformerad och intelligent, vilket vi dagligen får se prov på.

  Gilla

 • Ateisten

  Jag såg eländet på FB och tänkte Dafuq

  Gilla

 • Klarsynt

  Det finns inga män som våldtar utan ynkryggar och skitstövlar .Om Sven Mellander tillhör denna grupp vet jag ej säkert.

  Gilla

 • Tony

  Här går det bra att döma människor i grupp, för att säga
  vilka som utför dessa tafsningar är inte politiskt korrekt,
  då kan ju även Svenska män få dela ansvaret för dessa
  tafsningar?När nu Melander grötmyndigt uttalar att det är
  män som är problemet, så kan han väl också uttala när
  och var stora grupper Svenska män dragit runt och tafsat
  på tjejer! Exempel efterlyses SvenMelander?

  Gilla

 • Stromboli

  Efter att två dagar i rad varit tvungen att tillbringa många timmar bakom ratten i ensamhet så tänkte jag ….nu ska jag lyssna på svensk radio och P1, den här gången gången alldeles ensam med tid för eftertanke. Det var sista gången för min del, ett sämre utbud får man leta efter, på alla sätt och vis så var det sjukt osvenskt, utländska namn som ledde programmen och en syn på Sverige från ”ickesvenskar”.
  Tacksam för att jag förstår andra språk än svenska.
  Svenskar är styvmoderligt behandlade av de som lever på inbetalade radiotjänstavgifter……………vad göra då ……en idé betala inte avgiften.
  Faktiskt första gången som jag i inslag efter inslag skymtar en ”röd tråd”, i andra länder så fungerar inte public service så illa för landets befolkning.

  Gilla

 • Trynbald

  Denna totala förnekelse av verkligheten.
  Antingen måste man vara förståndshandikappad eller sjukligt naiv, eller så slipad att man att man skyddar den förda politiken.
  Ingen vettig människa tror på lögnerna.
  Vem fan är Zara Larsson?

  Gilla

 • Nils Dacke

  En liten saga, det var en gång en full rulle som inte fick några nya uppdrag så han gick till propagandaministeriet SVT och klagade, SVT politruk letade i arkivet och sa att full rulle måste ta ställning och att SVT inte kunde hitta i arkivet att full rulle sagt sig vara emot Trump och SD samt för radikalfeminismen, hbtq och massinvandring. Full rulle tog då ställning och vad jag vet sitter han nu på peppes bodega och luktar på 80% rom och väntar på något nytt uppdrag som fjant hos propagandaministeriet SVT.

  Gilla

 • ossie

  Han verkar något förvirrad men läser man bara PK press och tittar på PK nyheter och litar på dessa vinklade och censurerade nyheter så kan man ju tro att det är svenska män som är de skyldiga. Han kan ju skämmas om han tycker att det känns bättre men skulle nån skämmas så är det muslimska män som har en kvinnosyn från stenåldern.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Sven Melander är en i globalistgänget. Att importera utlänningar ”en masse” till Sverige är en av deras huvuduppgifter nu.

  Det är ett migrantkrig för att förslava det svenska folket för all framtid. Utlänningar glorifieras och svenskar avhumaniseras. Typiskt mönster för KRIG!

  Gilla

 • Falköga

  Sven Melander är utbildad på Journalisthögskolan i Göteborg. Han har arbetat i Expressen, Aftonbladet och på SVT. Det är naturligt att han har stöddiga och konstiga synpunkter som svensken i gemen inte begriper eller godtar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: