Gruppvåldtäkt av icke svensktalande i Malmö

INVANDRARVÅLD. En kvinna i 30-årsåldern har anmält att hon överfallits och våldtagits av flera män i Gyllins trädgård i Malmö under söndagskvällen. Det rapporterar Kvällsposten.

Kvinnan berättar att hon var ute och letade efter sin katt då hon överfölls av vad hon tror var tre för henne okända gärningsmän. – Jag mår åt helvete och vågar inte gå och lägga mig, säger hon. Kvinnan berättar också att männen talar ett språk som inte kvinnan förstod.

För en vecka sedan blev en 14-årig flicka våldtagen mitt på dagen i Malmö av en mörk man som inte talade svenska.

11 thoughts on “Gruppvåldtäkt av icke svensktalande i Malmö

  1. Och än en gång har män visat sitt fula ansikte och Zara Larsson kan hata oss ännu mer, eller gör hon skillnad på oss utan att låta oss veta det?

  2. Det hjälper inte att det är ett ”nytt”, litet bättre område i Malmö. De mörka krafterna tar över och väller in. Tittar man på namnen i nybyggda hyreshus i bra områden – nog fasiken är det till övervägande del utländska namn man ser där. Dessutom är hyrorna dyra i helt nybyggda fastigheter, men det betalas ju av våra skattepengar.

  3. Orkar inte rota i brottsstatistik idag men de flesta fall av våldtäkt leder inte till någon fällande dom. Det är tyvärr ganska riskfritt att våldta.

    • Nja ,,,bara om man är blatte och/eller gör det grupp,,de få svenskar som man hör talas om åker dit ,,,det hjälper inte ens att säga att man är 14 år gammal

  4. Pettersson i Malmö liksom i stora delar av landet,talas idag främmande språk ! Även afrikansk och arabiska djurlika läten,ljuder över Absurdistan .

KommenteraAvbryt svar