14-årig flicka våldtagen mitt på dagen i Malmö

BROTTSLIGHET. En 14-årig flicka i Malmö har utsatts för en grov våldtäkt, skriver Sydsvenskan. Våldtäkten ska ha skett dagtid – efter att en okänd man drog in flickan i buskarna. Nu vill polisen ha allmänhetens hjälp.

Det var vid ett-tiden på fredagen som en okänd man dök upp när en flicka var ute och gick i närheten av Husiegårds idrottsplats i Malmö.

Enligt flickans uppskattning var mannen runt 26 år.

– Han kommer ledande på sin cykel och stannar vid flickan. Han drar in henne i ett buskage och där fullbordar han en våldtäkt, säger Anders Kristersson, inre befäl vid Malmöpolisen, till Sydsvenskan.

Flicka gick därefter hem till sina föräldrar och berättade vad som hade hänt.

– Hon var helt förkrossad. Det gick inte att ha något ingående förhör under gårdagen, säger Anders Kristersson.

Polisen har inlett en förundersökning om grov våldtäkt. Man vill nu ha hjälp från vittnen som kan ha sett eller hört något.

Polisen kommer att genomföra en teknisk undersökning under dagen. De kommer också att ha en hundpatrull med en hund som kan spåra sperma.

-Strålande säger Pettersson. Polisen vill ha allmänhetens hjälp och hjälper själva till med ett enastående signalement ”man runt 26 år”…

En ledtråd kanske kan vara, men det är ren spekulation, att Husie är ett mångkulturellt paradis, beställt av 87:an och ofta med på bloggen…

UPPDATERAT: Signalement har ändrats till man 25-30 år, mörk som inte talar svenska.

18 thoughts on “14-årig flicka våldtagen mitt på dagen i Malmö

  1. DENNA 14 ÅRIGA FLICKA KUNDE INTE FLY FÖR SITT LIV STEFAN LÖVEN, SOCIALDEMOKRATERNA!!!
    Bryr sig dessa nötter om Sveriges befolkning ?! – UPPENBARLIGEN INTE!!
    POLISEN HAR ETT UPPDRAG FRÅN ALLMÄNHETEN OCH DE BORDE GÅ UT MED SIGNALEMENT PÅ VÅLDTÄKTSMANNEN OCH INTE SKYDDA ARABER/MUSLIMER!!!!
    När ett barn blir attackerat på det här viset, våldtagen, då ska polisjävlarna släppa allt annat och jobba dygnet runt OMEDELBART OCH GÖRA ALLT FÖR ATT FÅ TAG I FÖRÖVAREN! Allt annat är anvarslöst!
    För denna flickas skull och för att gärningsmannen ska kunna utsätta fler offer!
    MINIMISTRAFF PÅ MINST 10 ÅRS FÄNGELSE OCH LIVSTIDS UTVISNING!!!!
    87:an borde snart inse att de får ligga som de röstar!!!

  2. Självklart är det tillräckligt med signalemang som ”25-30 år mörk” — herregud någon mer inggående beskriving av individen såsom etnisk ursprung vore ju djupt rasistisk – till och med nynazistisk. Att publicera mera ingående skulle ju leda till främlingsfientlighet. Det har vi ju tack vara media inte idag. Vi ser ju ingen skillnad på eller lägger andra värderingar i om en misstänkt tex är en nyanländ afganer eller en Göran Johansson – tack vara den nyanserade rapporteringen från media. Jag är så stolt av Sverige som är en humanitär stormakt. Vi som öppnar våra hjärtan ja då får välfärden stå åt sidan. Vist vill alla svenskar heller finansiera en gigantisk massinvandring än att lägga resurser på våra äldre, barn och sjuka i samhellet. Något annat vore ju nynazistisk.

  3. Ytterligare ett signalement har nu lagts till och som Expressen publicerar, gärningsmannen är mörk! sedan vet jag inte om dom menar mörk i blicken, mörk i håret eller mörk i skinnet?

  4. Enligt koranen ska kvinnan jämföras med en åker; Den ska brukas!

    Alla muslimer är muslimer
    Vi behöver inte den sorten i vårt fosterland!

    Vågar du släppa ut din dotter? (faran/muslimerna lurar överallt)

  5. För djävligt det som sker.
    Pratade nyligen med en muslimsk kvinna som bott länge i Sverige, om sexvåldet.
    Hon kontrade ungefär såhär att, jo det är fel men vi ska förstå att männen kommer från länder där deras mödrar bara lagar och luktar mat, ständigt i alla dessa plagg.
    Jag menade såklart att det inte gick att ursäkta och att mödrarna borde prata med sönerna, ingår i uppfostran osv. Och. Där kom vi inte längre.

    • Malmö går back 5miljarder per år tack vare den ansvarslösa massinvandringen av araber/muslimer. Mangs var ett undantag som bekräftar regeln, i 99,99% av fallen begås våldsbrott av typer som den dysfunktionella garanterat kriminella typen i bilen….POLITIKERFRÄLSET HATAR SVERIGES BEFOLKNING EFTERSOM DE VILL BYTA UT OSS MOT DESSA UNDERMÄNNISKOR!!!!!!!!

KommenteraAvbryt svar