Hör och ser Fröslundaborna inget?

INVANDRARVÅLD. Det är fortsatt oroligt i det mångkulturella paradiset Fröslunda i Eskilstuna. Det kan du läsa om HÄR.

-Pettersson har en reflektion efter att ha sett bilden nedan, som jag lånat från Eskilstuna-Kuriren för att illustrera inlägget. Jag menar, det är inget lätt jobb att knacka loss dessa stenar, grabbarna borde få jobb i ett stenbrott och det borde ha varit ett jävla liv. Hörde och såg grannar ingenting? Eller hörde och såg de men struntade att larma? Har de inga kameror och kan ta bilder på ”ungdomarna”. Är befolkningen medskyldig till det ”några få” åstadkommit?

Foto Veronica Karlsson
Foto Veronica Karlsson

Eller har de larmat och polisen varit upptagen med annat? Frågorna är många men om viljan funnits från samhället så borde inte problemet vara så svårt att lösa.

7 thoughts on “Hör och ser Fröslundaborna inget?

  1. Men gud vad fint gjort av polisen, gulligt! Vilken fin och härlig poliskår vi har. Armband och varmkorv är då mer än vad vi fick av polisen när vi var barn.

    Ni ska nog se att det här är övergående, precis som O’Maely skriver. Chefen för gatukontoret i Eskilstuna behöver inte oroa sig. Snart övergår de stackars små liven till mer sofistikerade vapen såsom pistoler och automatkarbiner samt en nätt liten sprängladdning lite här och där.
    Då behövs ju inga gatustenar.

    Om man tänker efter, polisen har ju många beslagtagna vapen i sina förråd: När de nu bjuder de stackars Fröslundaungdomarna på korv, då kan polisen ta tillfället i akt och dela ut några automatvapen och ammunition.
    Är det inte lika bra, så säg?
    Att sätta fart på våldet och förgörandet av oss svenskar? Det är ju lika bra. Det tar på nerverna att gå och bara vänta på det som komma skall…

  2. Anledningen är nog att dom få svenskar som finns kvar i området väljer att blunda, fröslunda är ju så gott som ett helsvart område,och det är nog tyvärr rädsla som ligger bakom att ingen ser eller hör nåt.

  3. Att kasta sten, bränna bilar och skolor är bara en övergående fas i invandrar ungdomarnas utveckling.
    Vi måste ha tålamod och vara överseende med att den kulturen de kommer ifrån uppfostrat dem att förstöra och att alltid motarbeta samhället.

    Snart är de vuxna och då får stenarna ligga där vi lagt dem och skolorna stå orörda där vi byggt dem för då är det självmordsbälten, stora folksamlingar och automatkarbiner som intresserar dem mer.

    Det är heller ingen risk att de tar våra jobb eftersom de upptäckt att de kan få mer i bidrag än de får i lön om de jobbar.

    Sveriges framtid ser ljus ut säger bland andra ”landsfadern” Stedan Löfven.

KommenteraAvbryt svar