Känner du en narkoman? Varsågod att döda den…….

Filippinernas nya hårda narkotikalagar  är inte att leka med.  Rodrigo Duerte, Filippinernas nye president har inte suttit en månad men redan har flera hundra narkomaner dödats på gatorna.  – Om du känner några narkomaner, var så god och döda dem själv, eftersom det vore för smärtsamt för deras föräldrar att göra det, sade Duterte.

Duerte

När Rodrigo Duerte  tillträdde som President på Filippinerna lovade han att röja upp. Han lovade att döda 100.000 människor och fylla floden med kroppar så att fiskarna skulle bli mätta.  Bara i Juli månad har över 300 människor dödats

Polisen har fått order om att dubbla sina insatser, göra vad som krävs för att alla langare, narkomaner och dess finansiärer sitter i fängelse eller är döda.  Mänskliga rättigheter räds inte Duerte.  Han tänker inte låta hundar äta upp hans land. Samtidigt försäkrar han att Filippinerna kommer att hålla sig till lagen.

Hårda nypor hjälper det vet vi men man behöver kanske inte överdriva.  Duerte är en advokat, fd borgmästare i Davao city, är känd för sin ”Dirty Harry” metod och han skäms inte för det.    -Hur tror ni annars att Davao har blivit en av de säkraste städerna?. Sade han när han konfronterades av  Amnesty och FN.

FN`s protester mot Duerte´s  metoder resulterar i en känga tillbaka -”Fuck you UN- ni kan inte ens klara av krisen i Mellan Östern.. …. lyfte inte ett finger när svarta människor slaktades i Afrika…Shut up, all of you”

På torsdagen kom ett vänligt meddelande till världen från  Duerte.-”På den internationella fronten och gemenskap av nationer, låt mig upprepa att Republiken Filippinerna kommer att hedra fördrag och internationella förpliktelser.”

De säger att alla sätt är bra utom de dåliga – Filippinerna har uppenbarligen fått nog av knarkhandel och kriminalitet.  Vad skall  vi göra nu när vi fått nog av asylinvandring? Det räcker ju med att vi knystar fel ord så riskerar man att åka in för hets mot folkgrupp. Där ser man hur olika det kan vara…………….

 

Yahoo news  AFP

Nyhetsbyrån AFP

14 thoughts on “Känner du en narkoman? Varsågod att döda den…….

  1. Varför tar ”Dutte” inte tag i musslorna i första hand? Missbrukarna är nog inte det största problemet sett i det långa loppet. Fattigdom är nog inte den enda ”förklaringen” Att skjuta trasiga människor är nog ingen väg framåt.

    Snarare neråt.

    Visst retoriken gav ”dutten” en presidentplats. Hjälper det dessa som blir mördade.

    Jag vet tamej fan inte om det är bra eller dåligt.

    Ursäkta om jag gjorde mig person non grata.

  2. Det finns muslimer på Filippinerna som mördat många oskyldiga, förhoppningsvis är deras dagar räknade….vi får se…..

  3. Och vad är skillnaden till Sverige?
    Ser Du en svensk så är han garanterat rasist och Du kan misshandla honom och även skära halsen av honom om Du vill.
    Och hittar Du en ensam svensk kvinna eller barn, varsågod och våldta så mycket Du bara förmår.
    Ensamma svenska pensionärer är också lovligt byte, våldta, råna och mörda och Du belönas av svenska myndigheter. Bort med skiten resonerar dom.
    Och en specialutsedd korrupt polischef ser till att förföljelserna och utrotningen av det svenska folket går enligt planerna. Och media ljuger sig blåa för att dölja vad som verkligen försiggår i landet.
    Dåden utförs naturligtvis av specialimporterade primitiva och näst intill hjärndöda muslimska varelser som inget annat kan än att just misshand, våldta och mörda!
    Grymheten, råheten och utrotningen av det svenska folket har nu nått en nivå som är rent ofattbar.
    Janne

    • Sant och det skrämmer mig att majoriteten av svenska folket fortfarande inte reagerar,agerar och högljutt protesterar och enas i massiva demonstrationer etc.Svenskarna är det enda folket i världen som fogligt,lydigt,villigt och glatt låter sig föras till offeraltaret,massinvandringens offeraltare upprest av den grovt kriminella sjukklöverjuntan som låter barbarerna utföra folkmordet på Sveriges befolkning.Svenskarna tom betalar för att bli utbytta och utplånade.Vem fan skall sedan försörja sjukklöverjuntan och deras massimport av barbarer,det har idioterna inte tänkt på.

  4. Ingen risk att någon miljöpartist får något att säga till om där med andra ord.

  5. Men nu skall vi inte hänga ut Duerte som omänsklig.

    Han har lovat alla som själva amnäller sina brott frihet från dödsstraff, men givetvis både fängelse för kriminella och rehabilitering för narkomaner.

    Dessutom en känga till kyrkan som uppmanar folk att skaffa fler barn än landet har möjlighet att försörja.

  6. OT: ”Tusentals anställda kan få lämna Migrationsverket” -SVD

    För tidigt att jubla ännu, men…

    ca 7000 behöver ha en spark i arslet.

Kommentera