Julius överlevde livsfarlig flykt, så nu kan han åka hem

INVANDRING. Julius Mvenyi överlevde en livsfarlig resa till Sverige. Han flydde från Kamerun, genom Sahara, över Medelhavet i gummibåt, fortsatte genom hela Europa och har mage att klaga på komforten på asylboendet i Sverige och undrar vilka skyldigheter Sverige har för rörelsehindrade från Afrika.

Jag vet inte vilken väg Julius tog så ovanstående är ett exempel. 900 mil långt.
Jag vet inte vilken väg Julius tog så ovanstående är ett exempel. 900 mil långt.

-Pettersson kan ge svaret.

  1. För det första kan Julius inte vara så allvarligt rörelsehindrad, klarade han resan hit så kan han resa tillbaka.
  2. Kamerun är ett av Afrikas stabilaste länder, visserligen fattigt men fattigdom är inget asylskäl och hade herr Mvenyi råd med resan så är han inte speciellt fattig.
  3. Julius passerade mängder med länder där det inte var krig på vägen hit, varför stannade han inte i något av dem?
  4. Åk hem Julius. Vill du till Sverige så är arbetskraftsinvandring tillåtet, det är bara att söka jobb hemifrån och ta ett plan när du fått ett jobb.
  5. Sverige är fullt, för länge sedan.

SR.se 

20 thoughts on “Julius överlevde livsfarlig flykt, så nu kan han åka hem

  1. Vilken osmaklig bluffhistoria. Å ena sidan är han som Stålmannen som klarar livsfarliga strapatser genom halva världen å andra sidan är han som en liten baby?

    Jag har själv haft släktingar som haft problem med t ex ben p g a polio i barndomen. De har alltid jobbat och försörjt sig själva hela livet.

    Sen säger han att vi måste respektera hans enorma uppoffring? Varför stannade han inte i Tunisien?

  2. Att se kartor få en annan innebörd när politiker säger att dom har flytt för sina liv.

    Flytt för sitt liv är ju att man har sprungit in i Norge eller Finland om Sverige skulle bli i krig.

  3. Denne man är en skitstövel, men han når ändå inte upp i
    nivå med dom Mähän på SR , som inte ställer frågan hur
    han som handikappad kan ta sig 900 mil, passera massvis
    med länder utan att söka asyl där????
    Alla dessa snyfthistorier står mig upp i halsen.

  4. Det kommer att bli värre eftersom han inte är anpassad till latituden, eller i PK-ögon latituden inte är anpassad till honom, kommer han att råka ut för D-vitamininsufficiens där diabetes, mentala sjukdomar och allt möjligt däremellan finns på skalan.

    Det måste finns tjogvis med andra länder som är mer lämpade för hans solskyddsfaktor än Sverige och som legat på rutten eller i närheten av hans födelseplats, frågan är varför han valt ett litet obskyrt land på randen till nordpolen? Ta från honom alla bidrag sedan och upprepa frågan.

  5. Jag undrar verkligen på vilket sätt han är handikappad?? Han har ju för i he###te tagit sig SJÄLV hit så det kan ju inte vara ett fysiskt fel isf.
    Sen att tro att det bara är och glida in och begära att få speciella handikappförmåner och anpassningar tycker jag är att spotta på alla medborgare som ÄR handikappade på riktigt och som får kämpa i dagens samhälle för att få hjälp,för alla sjuka,gamla och funktionshindrade har det nog kämpigt som det är…utan dessa anländande kravmaskiner…
    Jag vet hur det är,jag har väntat i 3år på att få hjälpmedel så jag kan laga mat..
    Blir så förbannad!!!

  6. Japp, och här har vi anledningen: 22,8 miljoner personer på en yta marginellt större än Sveriges = 48 pers/km2.

    I Sverige: 25 pers/km2 och då ska vi komma ihåg att vårt land är överbelagt med 2 miljoner ickesvenskar.
    Han på bilden är ingen flykting, han lämnade ett fullproppat land, fyllt av fattigdom men det blir så när de inte har vett nog att begränsa barnafödandet.

    Det är de forna kolonialländerna som bär skulden till det här. Om de hade haft ballar nog att ha kvar kolonierna så hade Afrika sett annorlunda ut(Europas länder hade ju kunnat haft vart sitt kolonialområde, Sverige har kunnat ta Marocko, ligger nära Kanarieholmarna och Spanien!)

    Det här med överbefolkning och folkvandringar är något som faktiskt var ett hett ämne för en 20 år sedan, om ni kommer ihåg gick det många program i ämnet på tv då. Forskare varnade för att den överblivna människomassan skulle bege sig norrut.
    Och där är vi nu…nu gäller det att stoppa dem.

    • Om man ska tro agronomerna så är den svenska delen av Sveriges befolkning lagom för de försörjningsmöjligheter som jordbruksarealen ger. 7,5 miljoner kan vi försörja om landet blir avskuret från resten av världen.

  7. Den här skitimporten är en direkt följd av Socialdemokraternas och MILJÖPARTIETS SINNESSJUKA SNACK OM HUMANITÄR SUPERSTORMAKT!!
    De signaler dessa sänt ut är att kom till Sverige, här behöver ingen arbeta utan FÖRSÄKRINGSKASSAN tar hand om dig! Gå gärna förbi din Försäkringskassa och se vilka grupper som står i kön där!!
    BETÄNK ATT DETTA FORTGÅR MED LÅNADE SLANTAR OCH ATT HELA FOLKGRUPPER TAGIT SIG TILL SVERIGE FÖR ATT LEVA ETT ARBETSFRITT LIV HÄR OCH UTNYTTJA VÅRT SYSTEM!!
    Detta kommer att ta ett slut med förskräckelse – våra egna pensionärer svälter och Stefan Löven vräker ut våra pengar på andra staters medborgare!
    SVERIGE HAR INTE NÅGON SKYLDIGHET ATT TA HAND OM OCH FÖRSÖRJA ANDRA STATERS MEDBORGARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Kanske att flyttningen från Afrika till Sverige ……..var handikappanpassad, eller ?
    Boenden i Sverige är enligt den handikappade inte anpassade, så varför komma hit det är så mycket bättre för sådana som honom i hemlandet.
    Vilken motbjudande bluffgubbe !

  9. Ja, det börjar ju tryta på både anrika slott och herrgårdar nu, är dom inte fullbelagda så har dom blivit nedbrända eller förvandlade till kaffeved -av utlänningarna!
    Men för att leva upp till Sveriges goda rykte som stormakt i dumhet,
    så får dom (landsförrädarna) väl bygga nya luxuösa herresäten som passar in på herr negrernas krav på hög standard och komfort…
    Vilket jävla flumland!
    Janne

  10. Ja vi börjar bli vana att folk kommer från alla jävla håll och tror att vi har skyldigheter mot dessa. Nu blir det för hoppnings vis en retur för denna man men han har in alla fall fått en semester delvis betald

KommenteraAvbryt svar